• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönlüm varmış gibi algılanıyor

Artık sinirim bozulmaya başladı. Erkekler tarafından sürekli gönlüm varmış gibi algılanıyor. Bir keresinde evimle ilgili bir sorun oldu. Apartman görevlisinin dairesine indim (telefonu evde bıraktım) kapıyı çaldım bekledim vs. açan yok o sırada o katta oturan biriyle karşılaştım rica ettim benim telefonum yukarıda kaldı sizden rica etsem numarasını bana yollar misiniz numaramı verdim yolladı. Neyse teşekkür ettim. Eve geldim mesajla da teşekkür ettim. Sonra sürekli mesaj atmaya başladı cevap veremiyorum tersliyorum ya da çok kısa yazıyorum gene yazıyor hatta konuşmak istemiyorsanız rahatsız etmeyeyim dedi istemiyorum dedim açık açık. Bir yere gideceğim askeriyeden(askermis) çıkınca sizi de işinizden alsam beni götürseniz ben buranın yabancisiyim dedi. Navigasyonu açın o sizi her yere götürür bana yazmayın artık dedim. Ne dese beğenirsiniz erkek arkadaşın varsa söyle rahatsiz etmeyeyim. Yani ben adama istemiyorum diyorum beni kaale almıyor erkek arkadaşım varsa beni kaale alacak. Engelledim. Dün de köpeğim kaçtı gece yarısı falan gene bizim civar apartmanlardan bir adam beni onu ararken gördü bu saatte sarhoşu vs çoktur ben size aramanızda yardım edeyim sorun olur mu dedi tamam dedim teşekkür ettim içimden diyorum ki adam ne kadar iyi niyetli bu saatte yardım ediyor. neyse köpeğimi buldum numarasını verdi bu şekilde bir durum olursa beni arayın diye ben de vermiş bulundum(keşke vermeseydim). Bugün de mesaj atmış günaydin işte kopeginize kemik getireyim. Bana gereksiz yere yazmayın dedim engelledim. Daha önceden de bu tarz bir durumla karşılaşmıştım. Köpeklerimiz gezerken arkadaş olmuştu dışarı çıkartacagimkzda haberleselim beraber çıkartalım diye numaralar alınıp verilmişti sürekli gereksiz yere yazıyordu. Kahveye davet etmeler falan ona da aynı sekilde cevap vermedigim halde sürekli yaziyordu. Benim anlamadığım öyle çok güzel eşsiz vs.. bir kadın değilim. Kendi halimde takılıyorum. Sadece biraz dikkat çeken bir giyim tarzim var. Yani aşırı dekolteli falan değil sadece etrafa bakarak kendimi kısıtlamam mesela spor yapacaksam esorfman değil tayt büstiyer giyerim,ise gideceksem kısa elbise giyerim. Kimseye özel hayatını sormuyorum. Gereksiz muhabbet etmiyorum.Sen demiyorum x bey diye hitap ediyorum. İstiyorum ki görünce selam nasılsınız diye iki kelime laf edelim. Fazlası olmasın ama her defasında sınırlarım aşılıp bana saygısızlık yapılıyor.
O zaman kimseye ne olursa olsun numaranızı vermeyin ki konuşmak zorunda kalmayın. Giyimde falan değil iş istediğiniz gibi giyinebilirsiniz ama fazla muhabbete girmek bencede gereksiz toplumumuzda göbeğini açan kadın aranıyo gibi davranılıyo çnkü madem ben buyum böyleyim diyosunuz mecburen biraz sert b duruşunuz olmalı yoksa bu davranışlar devam eder malesef ülkede algı belli çnkü bu değişene kadar biraz daha dikkatli olmak lazım olamam diyosanız bu böyle devam eder yapıcak bi şey yok 👍

. Ne dese beğenirsiniz erkek arkadaşın varsa söyle rahatsiz etmeyeyim. Yani ben adama istemiyorum diyorum beni kaale almıyor erkek arkadaşım varsa beni kaale alacak

şu ayrıntıyı belirtmeniz nedense bana sizin inandırıcılığınızı kaybettirdi...son günlerde çok meşhur oldu bu erkek arkadaş varsa rahatsız etmiyorlar muhabbeti... sanal alemden alıntı olduğu bariz belli yani... aslında siz gayet istekli olarak veriyorsunuz numarananızı...çünkü biliyorsunuz bu adamların size yürüyeceğini ..sizin ki ego tatmini.

Lise ya da üniversitede değilsiniz artık. Yetişkin hayatına girdiniz. Yalnız yaşayan bekar bir kadınsın. Belli bir yaştan sonra erkek profili çok değişiyor.
Maalesef ya çok üzücü olsa da çoğu zaten sevgili olmak gibi niyeti de yok. Boş ev mantığı

Aslında olay şu,ne anlatıyorsunuz ?
Ne anlaşılıyor?
Siz kendinizi paralasaniz da karşıdaki kişi istediği gibi anlıyor :)
Yani sosyal etkileşim sınırları içerisindeki masum bir merhaba bile ''bu is tamam,mesajı aldım.zaten bu kız bana kesikti''algısı yaratabiliyor.Bu senin hatan değil onun dur durak tanımaz acligi,her davranışı kendisine yurundugune dair anlam yükleme çabası:)

Apartmandaki elemana verdin mecburen diyelim, eve gidince niye tekrar tsk ediyorsun. Adam onu is atma algiliyor. Kopegi ararken hadi yardim teklifini bir anlik gafletle kabul ettin, adam bi daha olursa ara diyince cok tsk ben artik kopek beslemeyi biraktim de, ben zaten burda oturmuyorum de, kendim bulurum de, kacirmam artik bu bana yetti de ama de bi sey. Karsilikli numara alisverisi nedir 😂 bi de hadi bunlari diyemedin, adamin numarasini al tsk et kaybol ortadan ama karamel ne yapmis isik hiziyla tlf dagitmis. Boyle yetmez karamel bir dahakine ucaktan konfeti gibi tlf numarani attir 😂😂😂
Ben herkese mavi boncuk dağıtayım ama kimse bana boncuk atmasın 😂

Niye banlandı bu kız?

Değil mi ama hangi kadın şıkır şıkır elbise giyip ise gitmeyi sevmez. Ama elbiseyle otobüse, minibüse binmek bir zulüm sonra gelsin gene bize pantolonlar. Özel araçla gitmeyeceksem toplu tasimaya bineceksem ona gore seyler tercih ediyorum mecbur.

Otobüsü minibüsü geçtim tek başıma taksiye bineceksem bile ona göre giyiniyorum artık. Bir kere şortla taksiye binmiştim o son oldu öğreniyoruz öğretiliyor.

Hee yorumları beğenmedim, iç dünyam, ailem, yaşam şeklim artık herkes tarafından biliniyor, o yüzden ben kaçayım yeni üyelikle gelirim iptali o zaman 🤪

Ben seviyordum karameli ya😅
Genelde açtığı bütün konulara sen konu açma yorum yap sadece diye yazardım zira yaşadığı hayatla yaptığı yorumlar sanki başka insan.
Keşke gitmese de kendini sorgulasaydı.
Dediğin gibi gelir belki.

Ben seviyordum karameli ya😅
Genelde açtığı bütün konulara sen konu açma yorum yap sadece diye yazardım zira yaşadığı hayatla yaptığı yorumlar sanki başka insan.
Keşke gitmese de kendini sorgulasaydı.
Dediğin gibi gelir belki.

Ben yorumlarını da beğenmezdim. Arkasından konuşmak gibi olmasın yüzüne de çok söylemişliğim var hiç bilmediği konularda işin uzmanı gibi ahkam keserdi, yanlışı söylenince de sinirlenirdi kerata 😂

Ama yine de severdim. Büyüme ve var olma sancıları çeken bu yüzden hep hatalar yapan bir kızcağız.

Erkekler, erkeklerimiz... Türk kadınları suratsız deyip, yanlışlıkla gülümseyince dibine kadar pişman eden, bir kadının sadece istemediği için reddettiğini algılayamayan, "onu giymiş, buraya gelmiş, bana baktı, merhaba dedi, o zaman ben bu kadını her türlü darlayabilirim" zihniyetinde erkeklerimiz... Toplumda gerçekten böyle olmayan saygılı ve medeni erkekler de var, fakat bu kendine, kadına ve topluma saygısı olmayan güruh maalesef çoğunlukta. Kıyafetle falan alakası yok. Çarşaflı bir kadincagizin arkasından "o çarşafın içinde ne cevherler vardır" diyen insan duydu bu kulaklar. Sizlik bir durum yok yani, siz normal medeni insanlar gibi iletişim kurmaya çalışırken karşınıza çıkan tiplerin medeniyetsizliği buna izin vermemiş. Yapacak bir şey yok inanın, böyle böyle kadınlarımızı soğuk ve selam vermeye korkar hale getirdiler işte. Toplumun kanayan yaralarından sadece biri.

Ben yorumlarını da beğenmezdim. Arkasından konuşmak gibi olmasın yüzüne de çok söylemişliğim var hiç bilmediği konularda işin uzmanı gibi ahkam keserdi, yanlışı söylenince de sinirlenirdi kerata 😂

Ama yine de severdim. Büyüme ve var olma sancıları çeken bu yüzden hep hatalar yapan bir kızcağız.
Ya ben açıkçası ileride bazı şeylerden pişman olacağını düşünüyorum... Çünkü bu tarz bir hayat yaşama tarzı ileride mutlaka elinde patlayacak. Ailesi keşke azıcık destek olsa da dışarıda başka bir hayat aramasa

Ya ben açıkçası ileride bazı şeylerden pişman olacağını düşünüyorum... Çünkü bu tarz bir hayat yaşama tarzı ileride mutlaka elinde patlayacak. Ailesi keşke azıcık destek olsa da dışarıda başka bir hayat aramasa
Aslında davranışları gerçekten karakteriyle ya da inandıkları ve bakış açısıyla şekillense hayat tarzından dolayı ileride pişman olmaz. Çünkü çevresinde kendi gibi insanlar yoğunlukta olur ve diğer insanlara karşı dik durabilir. Ama karamelin davranışları sadece tepkiden ibaret. Bir temeli yok. Arkasında duracak bir dayanağı yok. O yüzden evet haklısın, elinde patlayacak.

Back
X