Gönlüm varmış gibi algılanıyor

Her önünüze gelene telefonunuzu vermiş bulunmazsanız sıkıntı olmaz

O zaman kimseye ne olursa olsun numaranızı vermeyin ki konuşmak zorunda kalmayın. Giyimde falan değil iş istediğiniz gibi giyinebilirsiniz ama fazla muhabbete girmek bencede gereksiz toplumumuzda göbeğini açan kadın aranıyo gibi davranılıyo çnkü madem ben buyum böyleyim diyosunuz mecburen biraz sert b duruşunuz olmalı yoksa bu davranışlar devam eder malesef ülkede algı belli çnkü bu değişene kadar biraz daha dikkatli olmak lazım olamam diyosanız bu böyle devam eder yapıcak bi şey yok

. Ne dese beğenirsiniz erkek arkadaşın varsa söyle rahatsiz etmeyeyim. Yani ben adama istemiyorum diyorum beni kaale almıyor erkek arkadaşım varsa beni kaale alacak

şu ayrıntıyı belirtmeniz nedense bana sizin inandırıcılığınızı kaybettirdi...son günlerde çok meşhur oldu bu erkek arkadaş varsa rahatsız etmiyorlar muhabbeti... sanal alemden alıntı olduğu bariz belli yani... aslında siz gayet istekli olarak veriyorsunuz numarananızı...çünkü biliyorsunuz bu adamların size yürüyeceğini ..sizin ki ego tatmini.

Lise ya da üniversitede değilsiniz artık. Yetişkin hayatına girdiniz. Yalnız yaşayan bekar bir kadınsın. Belli bir yaştan sonra erkek profili çok değişiyor.
Maalesef ya çok üzücü olsa da çoğu zaten sevgili olmak gibi niyeti de yok. Boş ev mantığı

Aslında olay şu,ne anlatıyorsunuz ?
Ne anlaşılıyor?
Siz kendinizi paralasaniz da karşıdaki kişi istediği gibi anlıyor :)
Yani sosyal etkileşim sınırları içerisindeki masum bir merhaba bile ''bu is tamam,mesajı aldım.zaten bu kız bana kesikti''algısı yaratabiliyor.Bu senin hatan değil onun dur durak tanımaz acligi,her davranışı kendisine yurundugune dair anlam yükleme çabası:)

Ben herkese mavi boncuk dağıtayım ama kimse bana boncuk atmasın

Niye banlandı bu kız?

Otobüsü minibüsü geçtim tek başıma taksiye bineceksem bile ona göre giyiniyorum artık. Bir kere şortla taksiye binmiştim o son oldu öğreniyoruz öğretiliyor.

Hee yorumları beğenmedim, iç dünyam, ailem, yaşam şeklim artık herkes tarafından biliniyor, o yüzden ben kaçayım yeni üyelikle gelirim iptali o zaman

Ben seviyordum karameli ya
Genelde açtığı bütün konulara sen konu açma yorum yap sadece diye yazardım zira yaşadığı hayatla yaptığı yorumlar sanki başka insan.
Keşke gitmese de kendini sorgulasaydı.
Dediğin gibi gelir belki.

Ben yorumlarını da beğenmezdim. Arkasından konuşmak gibi olmasın yüzüne de çok söylemişliğim var hiç bilmediği konularda işin uzmanı gibi ahkam keserdi, yanlışı söylenince de sinirlenirdi kerata

Ama yine de severdim. Büyüme ve var olma sancıları çeken bu yüzden hep hatalar yapan bir kızcağız.

Erkekler, erkeklerimiz... Türk kadınları suratsız deyip, yanlışlıkla gülümseyince dibine kadar pişman eden, bir kadının sadece istemediği için reddettiğini algılayamayan, "onu giymiş, buraya gelmiş, bana baktı, merhaba dedi, o zaman ben bu kadını her türlü darlayabilirim" zihniyetinde erkeklerimiz... Toplumda gerçekten böyle olmayan saygılı ve medeni erkekler de var, fakat bu kendine, kadına ve topluma saygısı olmayan güruh maalesef çoğunlukta. Kıyafetle falan alakası yok. Çarşaflı bir kadincagizin arkasından "o çarşafın içinde ne cevherler vardır" diyen insan duydu bu kulaklar. Sizlik bir durum yok yani, siz normal medeni insanlar gibi iletişim kurmaya çalışırken karşınıza çıkan tiplerin medeniyetsizliği buna izin vermemiş. Yapacak bir şey yok inanın, böyle böyle kadınlarımızı soğuk ve selam vermeye korkar hale getirdiler işte. Toplumun kanayan yaralarından sadece biri.

Ya ben açıkçası ileride bazı şeylerden pişman olacağını düşünüyorum... Çünkü bu tarz bir hayat yaşama tarzı ileride mutlaka elinde patlayacak. Ailesi keşke azıcık destek olsa da dışarıda başka bir hayat aramasa

Aslında davranışları gerçekten karakteriyle ya da inandıkları ve bakış açısıyla şekillense hayat tarzından dolayı ileride pişman olmaz. Çünkü çevresinde kendi gibi insanlar yoğunlukta olur ve diğer insanlara karşı dik durabilir. Ama karamelin davranışları sadece tepkiden ibaret. Bir temeli yok. Arkasında duracak bir dayanağı yok. O yüzden evet haklısın, elinde patlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…