- 29 Mayıs 2021
- 13.843
- 89.880
- 548
- 36
yok ya o kadar da değil.bekarken tek de yaşadım kimse yanlış bir harekette bulunmadı.tavırla duruşla da alakalı sanırım.bir de yaşanan şehirle semtleBi de şey var gece yemek söylersin içeri seslenirsin “Baba yemek geldi ben ödüyorumm,zahmet etmeee”Burası Türkiye
yok ya o kadar da değil.bekarken tek de yaşadım kimse yanlış bir harekette bulunmadı.tavırla duruşla da alakalı sanırım.bir de yaşanan şehirle semtle
Bunun açlıkla ne ilgisi var ki? İnsanların hormonları var beğenip tanışmak isteyebilirler.En paspal halimle beni sık sık gören karşı komşum evime gelmek, benimle samimi olmak için taklalar atmıştı, atmaya da devam ediyor.Ne zaman görse memelerime gözü kayar, toz bezi kıvamına gelmiş tişörtüme rağmen.Bir de bu tip odtü mezunu,kırsaldan ilk defa kadın gören ergen falan değil... işyerinde sadece gülümseyerek günaydın dediğim tipler, fırsat yaratıp garip iltifatlar ediyorlar.Bu milletin erkekleri aç aç!
ha ha ha .ben de küçük şehirlerde büyüdüm ama iş hayatım büyükşehirde iyi bir semtteydi.Kuaförümle bile samimi sohbet eden kadınlardan değildim belki de ondandırBen Ümraniyede büyümüşümdür sen Bağdat caddesi, aramızda dağlar var gülüm
Değil mi ama hangi kadın şıkır şıkır elbise giyip ise gitmeyi sevmez. Ama elbiseyle otobüse, minibüse binmek bir zulüm sonra gelsin gene bize pantolonlar. Özel araçla gitmeyeceksem toplu tasimaya bineceksem ona gore seyler tercih ediyorum mecbur.Kesinlikle, yani muhafazakar kafası olan bi kadın da değilim üstelik , keşke çıplak gezsen de dönüp bakan olmasa ama öyle değil işte, kendini akıl beden sağlığını korumak için mecbur dikkat etmen gerekiyor bu ülkede, üzgünüm ama öyle
sosyete pazarına giderken başka sebze meyve pazarına giderken başka giyinen kadınlarız maalesefDeğil mi ama hangi kadın şıkır şıkır elbise giyip ise gitmeyi sevmez. Ama elbiseyle otobüse, minibüse binmek bir zulüm sonra gelsin gene bize pantolonlar. Özel araçla gitmeyeceksem toplu tasimaya bineceksem ona gore seyler tercih ediyorum mecbur.
Değil mi ama hangi kadın şıkır şıkır elbise giyip ise gitmeyi sevmez. Ama elbiseyle otobüse, minibüse binmek bir zulüm sonra gelsin gene bize pantolonlar. Özel araçla gitmeyeceksem toplu tasimaya bineceksem ona gore seyler tercih ediyorum mecbur.
Son bir yıldır ,geçen yaz da dahil elbise giymiyorum ben de , 34 yaşımda vazgeçirdiler daha fazla direnemedim ki elbiseye cidden bayılırım, sanki bu anlamda eskiden daha rahattık, biçok kıyafette böyle hissediyorum, eskiden giydiğim biçok şeyi giyemiyorum, çok iyi anladım söylediğiniz şeyi.
Bunun açlıkla ne ilgisi var ki? İnsanların hormonları var beğenip tanışmak isteyebilirler.
tanışmak isteseniz siz de bir adım atardınız zaten.bu göz tacizleri haftalarca aylarca sürmezdiTanışmak istemekle taciz arasında ince bir çizgi var.Kadınlar olarak bunun ayırdını yapacak kadar hissiyata sahip olduğumuzu düşünüyorum.
+1000Yukarı çıkınca tekrar teşekkür et. Sonra da yazma de. Adam da şaşırmıştır haliyle
Bazıları için nefes alıyor olmanız yeterli. Bir daha güvenip numaranızı vermeyin.Benim anlamadığım öyle çok güzel eşsiz vs.. bir kadın değilim. Kendi halimde takılıyorum.
kaç yaşında kurtuluruz bunlardan acaba?65 yetermi ki?Bazıları için nefes alıyor olmanız yeterli. Bir daha güvenip numaranızı vermeyin.
Karşıdaki bekar, siz bekar. Elinde numaranız var. Sizi tayt-büstiyer ya da kısa elbiseyle görmüş, beğenmiş. Eee niye yazmasın ki?Artık sinirim bozulmaya başladı. Erkekler tarafından sürekli gönlüm varmış gibi algılanıyor. Bir keresinde evimle ilgili bir sorun oldu. Apartman görevlisinin dairesine indim (telefonu evde bıraktım) kapıyı çaldım bekledim vs. açan yok o sırada o katta oturan biriyle karşılaştım rica ettim benim telefonum yukarıda kaldı sizden rica etsem numarasını bana yollar misiniz numaramı verdim yolladı. Neyse teşekkür ettim. Eve geldim mesajla da teşekkür ettim. Sonra sürekli mesaj atmaya başladı cevap veremiyorum tersliyorum ya da çok kısa yazıyorum gene yazıyor hatta konuşmak istemiyorsanız rahatsız etmeyeyim dedi istemiyorum dedim açık açık. Bir yere gideceğim askeriyeden(askermis) çıkınca sizi de işinizden alsam beni götürseniz ben buranın yabancisiyim dedi. Navigasyonu açın o sizi her yere götürür bana yazmayın artık dedim. Ne dese beğenirsiniz erkek arkadaşın varsa söyle rahatsiz etmeyeyim. Yani ben adama istemiyorum diyorum beni kaale almıyor erkek arkadaşım varsa beni kaale alacak. Engelledim. Dün de köpeğim kaçtı gece yarısı falan gene bizim civar apartmanlardan bir adam beni onu ararken gördü bu saatte sarhoşu vs çoktur ben size aramanızda yardım edeyim sorun olur mu dedi tamam dedim teşekkür ettim içimden diyorum ki adam ne kadar iyi niyetli bu saatte yardım ediyor. neyse köpeğimi buldum numarasını verdi bu şekilde bir durum olursa beni arayın diye ben de vermiş bulundum(keşke vermeseydim). Bugün de mesaj atmış günaydin işte kopeginize kemik getireyim. Bana gereksiz yere yazmayın dedim engelledim. Daha önceden de bu tarz bir durumla karşılaşmıştım. Köpeklerimiz gezerken arkadaş olmuştu dışarı çıkartacagimkzda haberleselim beraber çıkartalım diye numaralar alınıp verilmişti sürekli gereksiz yere yazıyordu. Kahveye davet etmeler falan ona da aynı sekilde cevap vermedigim halde sürekli yaziyordu. Benim anlamadığım öyle çok güzel eşsiz vs.. bir kadın değilim. Kendi halimde takılıyorum. Sadece biraz dikkat çeken bir giyim tarzim var. Yani aşırı dekolteli falan değil sadece etrafa bakarak kendimi kısıtlamam mesela spor yapacaksam esorfman değil tayt büstiyer giyerim,ise gideceksem kısa elbise giyerim. Kimseye özel hayatını sormuyorum. Gereksiz muhabbet etmiyorum.Sen demiyorum x bey diye hitap ediyorum. İstiyorum ki görünce selam nasılsınız diye iki kelime laf edelim. Fazlası olmasın ama her defasında sınırlarım aşılıp bana saygısızlık yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?