Gönlüm varmış gibi algılanıyor

Köpeği aramak için yardım eden sonra numaranızı alan adamin size mesaj atması neden abes geldi? Çok anormal bir durum değil bence. İletişimin devamı için verilir o numaralar, sebebi de az çok bellidir.

Bunlardan rahatsız oluyorsanız bir kere gördüğünüz insanlara telefon numaranızı vermeyin.

En başta anlattığınız kişi haricinde ortada kötü bir olay göremedim ben. Bir şekilde karşılaşmışsınız karşı taraf sizi beğenmiş olursa muhabbeti ilerletmek istemiş hepsi bu. Bence hayatınızda birini istemiyorsanız numara vs vermeyin.

Bi de şey var gece yemek söylersin içeri seslenirsin “Baba yemek geldi ben ödüyorumm,zahmet etmeee” Burası Türkiye
yok ya o kadar da değil.bekarken tek de yaşadım kimse yanlış bir harekette bulunmadı.tavırla duruşla da alakalı sanırım.bir de yaşanan şehirle semtle

Bunun açlıkla ne ilgisi var ki? İnsanların hormonları var beğenip tanışmak isteyebilirler.

Ben Ümraniyede büyümüşümdür sen Bağdat caddesi, aramızda dağlar var gülüm
ha ha ha .ben de küçük şehirlerde büyüdüm ama iş hayatım büyükşehirde iyi bir semtteydi.Kuaförümle bile samimi sohbet eden kadınlardan değildim belki de ondandır

Valla bekar kadın var yavşayalım ya tutarsa diyorlar işte. Kılık kıyafetle alakası yok, ben spor giyinsem de suit giyinsem de yavşayan oluyor.
Bekarsan avcıların kokunu almaması imkansız, Serengeti düzlüklerinde sıradan bir günde bir avcı 10 tane dişi kovalayabiliyor.

Ben valla havalanına adım atar atmaz tacize uğramaya başlıyorum. Bir kez bir adam pasaport kontrol kuyruğunda gevşedi, gideceğiniz yere bırakayım dedi ben de insanca teşekkür ederim ihtiyacım yok dedim. Adam ısrar edince tersledim.

Başka bir gün, freelance yaptığım yere ofis ziyaretine gittim aynı gece geç saatte alakasız bir herif mesaj atmış uyudun mu yazmış ben de yavşak yazdım. Yanlış anladın yazmış, bırak bunları insan gece gece neden mesaj atar geç ayak yapma dedim. Böyle tipler yüzsüz de oluyor lafı hemen çevirip sen yanlış anladına getiriyorlar ben yer miyim hiç

İstanbula geldiğimde artık yüzük takıyorum ne yapayım yani apaçilikte son noktaya geldim bu ayılar yüzünden

Değil mi ama hangi kadın şıkır şıkır elbise giyip ise gitmeyi sevmez. Ama elbiseyle otobüse, minibüse binmek bir zulüm sonra gelsin gene bize pantolonlar. Özel araçla gitmeyeceksem toplu tasimaya bineceksem ona gore seyler tercih ediyorum mecbur.

sosyete pazarına giderken başka sebze meyve pazarına giderken başka giyinen kadınlarız maalesef

Son bir yıldır ,geçen yaz da dahil elbise giymiyorum ben de , 34 yaşımda vazgeçirdiler daha fazla direnemedim ki elbiseye cidden bayılırım, sanki bu anlamda eskiden daha rahattık, biçok kıyafette böyle hissediyorum, eskiden giydiğim biçok şeyi giyemiyorum, çok iyi anladım söylediğiniz şeyi.

Ben katılıyorum, az biraz güzelce giyinsen mutlaka fena bakan birileri çıkıyor. Çok rahatsız edici.

Tanışmak istemekle taciz arasında ince bir çizgi var.Kadınlar olarak bunun ayırdını yapacak kadar hissiyata sahip olduğumuzu düşünüyorum.
tanışmak isteseniz siz de bir adım atardınız zaten.bu göz tacizleri haftalarca aylarca sürmezdi

Afedersiniz erk*kler, gülümser sekilde iyi gunler deseniz bile "yav bu garı bana yazılıyor " derler.

Kartla odeme sırasında kart üzerindeki isimle instagramdan, hastanede kayitta verilen bilgilerle whatsapptan iletisim kurma haddi bulan yaratıklar bunlar.

Bu sebeple bundan sonra birine numara vermemeniz en dogrusu olur diye düşünüyorum. Hiçbir konuda yardım da istemeyin bence.

Köpeğinizi yakalayan adam kendini kahraman falan zannetmiştir kesin, salak herif.

Karşıdaki bekar, siz bekar. Elinde numaranız var. Sizi tayt-büstiyer ya da kısa elbiseyle görmüş, beğenmiş. Eee niye yazmasın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…