- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
Başınız sağ olsun, rabbim kolay suallerden geçirsin.Günaydınnirra dün sana yazdıktan sonra apar topar memlekete gitmem gerekti cenazemiz vardı. Yoklayamadım seni . Bu gece nasıldın biraz daha rahat geçti mi gecen.
ilaç bir yeri iyi ederken sende de hal bırakmıyor. Allahım sen bugünlerin sonunun refaha çıkar selamete çıkar rabbim. İnşallah sonuçlarımız güzel gelir de kemonun tüm yan etkilerine rağmen hemen hemen alayım da bir an önce bitsin diyebilelim. Ey kurban olduğum rabbim 4 meleğin yüzü suyu hürmetine Nirra nın çektikleri sıkıttıları şifasına sebep eyleBaşınız sağ olsun, rabbim kolay suallerden geçirsin.
boğazım ve sol kulakiçi yara oldu, ağzım uyuşuk, yutkunamıyorum, hala mide bulantısı ve halsizlik var, kendi kendime kokuyorum, havalar çok soğuk, bir terliyorum bir üşüyorum. Burnumda arada kanıyor, iyice yara oldu, tenim kaşınıyor, kaşınan yerler açık yara oluyor, sonra içi sarı iltahap oluyor, kemo hücreleri öldürdüğü için teminde inceldi. Biraz ayağa kalktım bugün ama daha dermanım yok, iki güne toparlarım inşaallah.
Aminn ecmainilaç bir yeri iyi ederken sende de hal bırakmıyor. Allahım sen bugünlerin sonunun refaha çıkar selamete çıkar rabbim. İnşallah sonuçlarımız güzel gelir de kemonun tüm yan etkilerine rağmen hemen hemen alayım da bir an önce bitsin diyebilelim. Ey kurban olduğum rabbim 4 meleğin yüzü suyu hürmetine Nirra nın çektikleri sıkıttıları şifasına sebep eyle
insallah iner degerlerin Rabbim sifa versin islerini kolaylastirsin güc kuvvet versin sanaSabah aile hekimime gittim, kan tahlili yapıldı, boğaz ağrımın sebebi bakteri kapmaktanmış, yani grip olmuşumBu kadar rahatsızlığın içerisinde anlamamışım, iltihap değerleri 5-10 arası olmalıyken 26 olmuş, onkoloğum, Cuma’ya kadar bekleyelim eğer değerlerin inmezse hastaneye yatmalısın dedi. İnşallah iner amin :) . Daha neler yaşayacağım acaba, Allah büyük, sınavımı kolay eylesin amin.
Nirra kusura bakma bu ara yazamadım ilgilenemedim. Doktor hastane derken vakit bulamadım.tüp bebek için ikinci tedaviye başladım. Annem kayınvalideme söyledim bende onlar geldi gitti hep yazıcam aklımdasın ama yazamadım.Ama Akşamları aklıma geldiğinde hep ya Şafi okuyorum sana. Yazmasam da aklımdasın rabbimin kimin duasını kabul edeceği belli olmaz. Daha iyi olacaksın inşallah Türkiye’ye gelmene Az kaldı sanırım 10 gün kadar var. Burada daha iyi Şeyler duyacaksın ben inanıyorum. Çok güzel günlerimiz olacak hep birlikte atlatacağızSabah aile hekimime gittim, kan tahlili yapıldı, boğaz ağrımın sebebi bakteri kapmaktanmış, yani grip olmuşumBu kadar rahatsızlığın içerisinde anlamamışım, iltihap değerleri 5-10 arası olmalıyken 26 olmuş, onkoloğum, Cuma’ya kadar bekleyelim eğer değerlerin inmezse hastaneye yatmalısın dedi. İnşallah iner amin :) . Daha neler yaşayacağım acaba, Allah büyük, sınavımı kolay eylesin amin.
Nirra kusura bakma bu ara yazamadım ilgilenemedim. Doktor hastane derken vakit bulamadım.tüp bebek için ikinci tedaviye başladım. Annem kayınvalideme söyledim bende onlar geldi gitti hep yazıcam aklımdasın ama yazamadım.Ama Akşamları aklıma geldiğinde hep ya Şafi okuyorum sana. Yazmasam da aklımdasın rabbimin kimin duasını kabul edeceği belli olmaz. Daha iyi olacaksın inşallah Türkiye’ye gelmene Az kaldı sanırım 10 gün kadar var. Burada daha iyi Şeyler duyacaksın ben inanıyorum. Çok güzel günlerimiz olacak hep birlikte atlatacağız ❤
Atlatacağız inşaallahSen hamileyim de bebişinin ilk hediyesini ben göndereceğim Sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğim, sağolun varolun, rabbim gönlünüzdeki en hayrlı dileklerinizi kabul etsin, tez zamanda versin amin.
canm Cikmaz insallah daha fazla. ılık duş belki iyi gelirAteşim çıkmaya başladı , kafamda sirkeli havluyla oturuyorum, 37,2 şimdi, 38 olduğu anda hastaneye gitmeliyim , inşallah çıkmaz, ne işim var benim oralarda, çıkmasın ya, gerçekten ama gerçekten hiç ihtiyacım yok o korkuya
Çıkmaz inşallah arkadaşında dediği gibi ılık duş alsanız faydası olur belki yani yasak mı duş almak alabiliyor musunuz bilmiyorum ama. Koltuk altlarınıza da koyun sirkeli bir bez. Bu gece sakin geçsin inşsllah rahat rahat uyuyun bütün uykularımı veriyorum sana nirraAteşim çıkmaya başladı , kafamda sirkeli havluyla oturuyorum, 37,2 şimdi, 38 olduğu anda hastaneye gitmeliyim , inşallah çıkmaz, ne işim var benim oralarda, çıkmasın ya, gerçekten ama gerçekten hiç ihtiyacım yok o korkuya
Dolaba kahvaltılıkları koyarken,makinayı bosaltırken bile aklımdasın nirra,yalnız değilsin canım buradayız.Hanimlar dualariniza ihtiyacim var, beni unutmayin ♥
Başın sağolsun yıldızların yıldızıGünaydınnirra dün sana yazdıktan sonra apar topar memlekete gitmem gerekti cenazemiz vardı. Yoklayamadım seni . Bu gece nasıldın biraz daha rahat geçti mi gecen.
Nasılsın şimdi?Ateşim çıkmaya başladı , kafamda sirkeli havluyla oturuyorum, 37,2 şimdi, 38 olduğu anda hastaneye gitmeliyim , inşallah çıkmaz, ne işim var benim oralarda, çıkmasın ya, gerçekten ama gerçekten hiç ihtiyacım yok o korkuya
Tedaviye baslamıssınız,rabbim aratmadan buldursun yavrunuzu insallahÇıkmaz inşallah arkadaşında dediği gibi ılık duş alsanız faydası olur belki yani yasak mı duş almak alabiliyor musunuz bilmiyorum ama. Koltuk altlarınıza da koyun sirkeli bir bez. Bu gece sakin geçsin inşsllah rahat rahat uyuyun bütün uykularımı veriyorum sana nirra
Adacayi icebiliyor musun boğaza cok iyi gelir bogaz agrisi zaten ateş yapar iltihap yapar diğer rahatsizliginla ilgisi yok canm. Banyoya girince kafani yikama olur mu sadece vücutAteşim çıkmaya başladı , kafamda sirkeli havluyla oturuyorum, 37,2 şimdi, 38 olduğu anda hastaneye gitmeliyim , inşallah çıkmaz, ne işim var benim oralarda, çıkmasın ya, gerçekten ama gerçekten hiç ihtiyacım yok o korkuya
Seve Seve aliyorum uykularini:)) kac gecedir mahrumum uyumaya, bugün gündüzde uyuyamadım , duş almaya korkuyorum, yatmadan evvel yıkanıp yatarım, sakinleştirici aldım , böyle durumlarda baya evhamlanıyorum, korkularım geliyor, bugün yine çok korktum. Ateşim çıktı çıkacak , sonra senaryolar yazıyorum, sonrasını düşünmeye korkuyorum. Sanki hemen ölecekmişim gibi geliyor, çocuklarımı düşünüyorum, alışveriş yapsam yazlık kışlık kıyafetlerini hazır etsem, babaları bilemez, çeşit çeşit alsam bıraksam çoraplarına kadar diyorum. Benim düğünümde takılan setim duruyor , onu 4 e böldürüp çocuklarıma hazır etsem, benden taksalar, neler düşünüyorum neler, nefsim bir taraftan şeytan bir taraftan dürtüklüyor beni. evhamıda geçtim paranoyak oldum, sanırım psikolojim için takviye bişeyler kullanmalıyım, onlarda uyuşturuyor, namazlarımı kılamam diye korkuyorum.Çıkmaz inşallah arkadaşında dediği gibi ılık duş alsanız faydası olur belki yani yasak mı duş almak alabiliyor musunuz bilmiyorum ama. Koltuk altlarınıza da koyun sirkeli bir bez. Bu gece sakin geçsin inşsllah rahat rahat uyuyun bütün uykularımı veriyorum sana nirra
bu kadar karamsar olma anneme de diyorum boyle seyler dusunuyor surekli su an tedavi oluyosun gecip gidicek. seytana meydan verme dinleme onu hep sıkıntılı bos anlarda yakaliyor insani Rabbimiz buyuk umudumuz her daim Allah yardimcin olsunSeve Seve aliyorum uykularini:)) kac gecedir mahrumum uyumaya, bugün gündüzde uyuyamadım , duş almaya korkuyorum, yatmadan evvel yıkanıp yatarım, sakinleştirici aldım , böyle durumlarda baya evhamlanıyorum, korkularım geliyor, bugün yine çok korktum. Ateşim çıktı çıkacak , sonra senaryolar yazıyorum, sonrasını düşünmeye korkuyorum. Sanki hemen ölecekmişim gibi geliyor, çocuklarımı düşünüyorum, alışveriş yapsam yazlık kışlık kıyafetlerini hazır etsem, babaları bilemez, çeşit çeşit alsam bıraksam çoraplarına kadar diyorum. Benim düğünümde takılan setim duruyor , onu 4 e böldürüp çocuklarıma hazır etsem, benden taksalar, neler düşünüyorum neler, nefsim bir taraftan şeytan bir taraftan dürtüklüyor beni. evhamıda geçtim paranoyak oldum, sanırım psikolojim için takviye bişeyler kullanmalıyım, onlarda uyuşturuyor, namazlarımı kılamam diye korkuyorum.
ömür ne kısaymış, ne kıymetsizmiş, ne boş yaşamışım, nasılda boşa harcamışım ömrümü, yazık bana, geçti gitti gençliğim boş heveslerle. Evimizi aldık çok az bir borcumuz kalmıştı, 4 evladımızın derdindeydik, okuldu spordu onlardı derdimiz, heryıl iznimizi tatilimizi yapardık, maneviyatımızı Yaşar, maddiyat ayarlardık kendimizi idare ederdik, rutin güzel bir hayatımız vardı, bir abimlere bir görümcemlere gider onlarla keyifle zaman geçirirdik, bir anda herşey alt üst oldu, herşey.