Öncelikle korkma! Her şerrde bir hayr vardır! Bilmiyorum okudunmu, ben ilk günden beri buraya yazıyorum, korkularımı, endişelerimi, ve bacılarımın duaları sayesinde Rabbim bir kolaylık veriyor. Tarihlerinde hatırlamıyorum , kendi durumumun detaylarını hiç incelemedim, sanırım 3 ay oldu, ikinci kemoyu aldım, yan etkileri dibine kadar yaşıyorum, ama öğrendiğim bir şey var ki, herşey beyinde bitiyor! Geçen defa gece bağırsak kanamalarım olmuştu, bu defada olacak diye çok korkmuştum , bir arkadaşım 15. Kemosunu aldı, onun bana anlattıklarıyla kendimi daha hazır hissediyorum. Sonuç ne olursa olsun! Asla kendini bırakma! Herşeyin çaresi var artık! İnanki ben ilk öğrendiğimde eşim salya sümük hüngür hüngür ağladı, ben onu ve ailemi teselli ettim, sonra vücuduma sıçradığını öğrendiğimde şok yaşadım, radioloğun biri bana kemiklerinde yok öyle bişey diye öyle mutlu ettiki, tek isteğim göğsün alınması ve bir an evvel kurtulmaktı, maalesef iki gün sonra başka bir radiolog sadece kalçamda 4 tümör gösterdi bana , çapları 1,5-2 cm civarında, işte o gün yıkıldım, toparlanmam uzun sürdü, şimdi şükür ediyorum ki göğüstekiyle aynı tümörmüş, ekstra birde onunla savaşmıycam! Dedimya her şerrde bir hayr var. Benim doktorlarım alman, ve İnan kültür farklılığı çok büyük sıkıntı , tesellileri bile dayak atmaktan beter. 2 hafta sonra istanbula gideceğim, bu konuda en iyi denilen bir Prof. Buldum, birde onun fikrini alacağım, doğru yoldamıyız diye. Bir Eltim var burda cerrah, o kesinlikle herşey çok doğru ilerliyor diyor, ama gönlüme laf anlatamıyorum, bütün kapıları zorluyorum, hem kendim hem çocuklarım hem ailem için. Ne olursa olsun asla kendini bırakma! Bana hayrlı haberlerini bildir ♥ Dualarımdasın