- 14 Mart 2008
- 6.023
- 5.130
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin benimle beraber. TemmuZdan beri tedavi görüyorumNasılsın şimdi?
Vucudun mucadele ediyor,savaşıyor,yakıyor yıkıyor istilaci hücreleri.
Rabbim kuvvetini daim etsin olacak nirra olacak.
Sen böyle yenecegim dedikce karsında hiçbir kötü hücre duramaz...
Tedaviye baslamıssınız,rabbim aratmadan buldursun yavrunuzu insallah
Bende seve seve veriyorumSeve Seve aliyorum uykularini:)) kac gecedir mahrumum uyumaya, bugün gündüzde uyuyamadım , duş almaya korkuyorum, yatmadan evvel yıkanıp yatarım, sakinleştirici aldım , böyle durumlarda baya evhamlanıyorum, korkularım geliyor, bugün yine çok korktum. Ateşim çıktı çıkacak , sonra senaryolar yazıyorum, sonrasını düşünmeye korkuyorum. Sanki hemen ölecekmişim gibi geliyor, çocuklarımı düşünüyorum, alışveriş yapsam yazlık kışlık kıyafetlerini hazır etsem, babaları bilemez, çeşit çeşit alsam bıraksam çoraplarına kadar diyorum. Benim düğünümde takılan setim duruyor , onu 4 e böldürüp çocuklarıma hazır etsem, benden taksalar, neler düşünüyorum neler, nefsim bir taraftan şeytan bir taraftan dürtüklüyor beni. evhamıda geçtim paranoyak oldum, sanırım psikolojim için takviye bişeyler kullanmalıyım, onlarda uyuşturuyor, namazlarımı kılamam diye korkuyorum.
ömür ne kısaymış, ne kıymetsizmiş, ne boş yaşamışım, nasılda boşa harcamışım ömrümü, yazık bana, geçti gitti gençliğim boş heveslerle. Evimizi aldık çok az bir borcumuz kalmıştı, 4 evladımızın derdindeydik, okuldu spordu onlardı derdimiz, heryıl iznimizi tatilimizi yapardık, maneviyatımızı Yaşar, maddiyat ayarlardık kendimizi idare ederdik, rutin güzel bir hayatımız vardı, bir abimlere bir görümcemlere gider onlarla keyifle zaman geçirirdik, bir anda herşey alt üst oldu, herşey.
Nirra hu anlattıklarını derinden hissediyorum. Aslında hic kimsenin hayata ne zaman veda edeceği belli değil hepimiz omrumuzu dolu dolu yaşamalıyız ama öyle olmuyor işte. Sen şu an sanki her şey bitmiş gibi konuşuyorsun. Su anda karamsar bi anındasın bu tamamen beyninin sana oyunu. Vücudun halsiz düşmüş olabilir ama bunlar geçtiği zaman aslında bi önemi olmayacak şu an hissettiklerinin. Bütün bunlar geçici. Nedense seninle ilgili hep pozitifim. son kemodan sonra bütün tetkiklerin temiz çıkacak ve buraya mutlu haberler vereceksin gibi doğuyor içime hep. Toplam 3 kür mu kemoterapi alacaktın nirraSeve Seve aliyorum uykularini:)) kac gecedir mahrumum uyumaya, bugün gündüzde uyuyamadım , duş almaya korkuyorum, yatmadan evvel yıkanıp yatarım, sakinleştirici aldım , böyle durumlarda baya evhamlanıyorum, korkularım geliyor, bugün yine çok korktum. Ateşim çıktı çıkacak , sonra senaryolar yazıyorum, sonrasını düşünmeye korkuyorum. Sanki hemen ölecekmişim gibi geliyor, çocuklarımı düşünüyorum, alışveriş yapsam yazlık kışlık kıyafetlerini hazır etsem, babaları bilemez, çeşit çeşit alsam bıraksam çoraplarına kadar diyorum. Benim düğünümde takılan setim duruyor , onu 4 e böldürüp çocuklarıma hazır etsem, benden taksalar, neler düşünüyorum neler, nefsim bir taraftan şeytan bir taraftan dürtüklüyor beni. evhamıda geçtim paranoyak oldum, sanırım psikolojim için takviye bişeyler kullanmalıyım, onlarda uyuşturuyor, namazlarımı kılamam diye korkuyorum.
ömür ne kısaymış, ne kıymetsizmiş, ne boş yaşamışım, nasılda boşa harcamışım ömrümü, yazık bana, geçti gitti gençliğim boş heveslerle. Evimizi aldık çok az bir borcumuz kalmıştı, 4 evladımızın derdindeydik, okuldu spordu onlardı derdimiz, heryıl iznimizi tatilimizi yapardık, maneviyatımızı Yaşar, maddiyat ayarlardık kendimizi idare ederdik, rutin güzel bir hayatımız vardı, bir abimlere bir görümcemlere gider onlarla keyifle zaman geçirirdik, bir anda herşey alt üst oldu, herşey.
Adacayi icebiliyor musun boğaza cok iyi gelir bogaz agrisi zaten ateş yapar iltihap yapar diğer rahatsizliginla ilgisi yok canm. Banyoya girince kafani yikama olur mu sadece vücut
Çocuklarım küçük, banada aşırı düşkünler, şuan bile ikisi kucağımda, oğlum sürekli ben seni çok özledim , sen benim kalbimin sahibisin annem, yuvada benim kalbim hep annem annem dedi diyor . Karnım seni istedi diyor :) , seviniyorum, çok mutlu oluyorum, sonrada üzülüyorumbu kadar karamsar olma anneme de diyorum boyle seyler dusunuyor surekli su an tedavi oluyosun gecip gidicek. seytana meydan verme dinleme onu hep sıkıntılı bos anlarda yakaliyor insani Rabbimiz buyuk umudumuz her daim Allah yardimcin olsun
ayy kuzumÇocuklarım küçük, banada aşırı düşkünler, şuan bile ikisi kucağımda, oğlum sürekli ben seni çok özledim , sen benim kalbimin sahibisin annem, yuvada benim kalbim hep annem annem dedi diyor . Karnım seni istedi diyor :) , seviniyorum, çok mutlu oluyorum, sonrada üzülüyorum
Ah bacım ah o modu tutabilmek ne zor, sakinleştirici vardı evde aldım sonra yataktan çıkıp koltuğa uzandım, kafamı dağıttım birazda rahatladım.ayy kuzumüzülme hep mutlu ol su an bir surecten geciyorsun imtihan sabredip.kazananlardan olacaksin modunu düsürme hersey güzel olacak
Aamiin bacım aminnirra akşamın hayr olsun can sevgiler şifalar seni bulsun oyy yavrularınla bir ömür hayırla geçir
O setin parcalarını sen elinle takacaksın yavrularına canım,yok öyle bölmek mölmekSeve Seve aliyorum uykularini:)) kac gecedir mahrumum uyumaya, bugün gündüzde uyuyamadım , duş almaya korkuyorum, yatmadan evvel yıkanıp yatarım, sakinleştirici aldım , böyle durumlarda baya evhamlanıyorum, korkularım geliyor, bugün yine çok korktum. Ateşim çıktı çıkacak , sonra senaryolar yazıyorum, sonrasını düşünmeye korkuyorum. Sanki hemen ölecekmişim gibi geliyor, çocuklarımı düşünüyorum, alışveriş yapsam yazlık kışlık kıyafetlerini hazır etsem, babaları bilemez, çeşit çeşit alsam bıraksam çoraplarına kadar diyorum. Benim düğünümde takılan setim duruyor , onu 4 e böldürüp çocuklarıma hazır etsem, benden taksalar, neler düşünüyorum neler, nefsim bir taraftan şeytan bir taraftan dürtüklüyor beni. evhamıda geçtim paranoyak oldum, sanırım psikolojim için takviye bişeyler kullanmalıyım, onlarda uyuşturuyor, namazlarımı kılamam diye korkuyorum.
Çok sağolsun, Allah ağzınızın tadını bozmasın.O setin parcalarını sen elinle takacaksın yavrularına canım,yok öyle bölmek mölmek
Yine yapacaksın gezmelerini,her an geçip giden sıkıntılarına şükrederek ve hayata daha çok sarılarak.
Rahatladıgına sevindim çünki sana 1200 ya şafi okudum az önce:)
Şimdi koltuk siliyorum,eşim de soruyor seni,diyor ki hani bir kıza dua okuyordun nasıl iyi mi:)
Ona demiyorum netten diye,bir arkadaşın tanıdıgı dedim.
Bilmiyor burayı,sorun etmezde niye diyeyim burası benim gizli bahçem:))
Sen söyle tabii,canın sıkılmasın diye demiştir o da ne yapsın.Çok sağolsun, Allah ağzınızın tadını bozmasın.
bende eşime söylemek durumunda kaldım, sürekli yazdığım için bana halimden dolayı kızmaya başlamıştı, sürekli konuyla ilgili haber okuyorum moralimi bozuyorum diye, bende açıkladım, dedim nolur bana dokunma, canımın derdindeyim, beni rahat bırak ♥ İyi tamam üzülecek şeyler okumada önemli değil dedi, ama bir kerede kafasını uzatıp ne yazıyosun diye bakmadı.
Demek ya Şafii’den rahatlamışım ♥♥♥♥
akrabalık derecem yoktu ama çok değer verdiğim biriydi. Görümcemin kayınpederi. Yoksa yalvar yakar izin alıp günübirlik 6 saat uzaga yol gidip gelmezdim. Bazen en yakının el , bazende en uzaktakinin büyük hatrı oluyor. Biz evlenirken beni istemede kv kp ile onlarda bulunmuştu. Gönül borcu diyeyim.Başın sağolsun yıldızların yıldızı
Çok yakının değildir inşallah
haklisin en basta annesin ve anladigim.kadariyla cok guclu bir kadinsinAh bacım ah o modu tutabilmek ne zor, sakinleştirici vardı evde aldım sonra yataktan çıkıp koltuğa uzandım, kafamı dağıttım birazda rahatladım.
Ben de öyle biliyorum. Sirkeli su tehlikeli diyor doktorlarAteşin ne alemdenirra . Yanlış anlamazsan sirkeli su ateşe tehlikeli diye biliyorum. Dış ateşini alırken iç ateşini yükseltebilir. Ani iniş çıkışlar yapar diye biliyorum. Tüm doktorlar da zararlı olduğunu söyler. Yine de doktoruna sor istersen. Yanlış birşey soylemiş olmayayayım yinede
Gözlerimden kalp cikti resmenhaklisin en basta annesin ve anladigim.kadariyla cok guclu bir kadinsin
Nira senin icin hatime basladim Rabbim sana sifani versin tez zamanda
Bu arada.bir dua buldum tahmidiye duasi onu okurmusun örnekleri o kadar cok ki surekli okuyup sifa.bulan
Atesim düstü sükür, önce rabbimin sonra sizlerin dualariyla sonrada antibiotigin etkisiyle düstü, ama üsüyorumAteşin ne alemdenirra . Yanlış anlamazsan sirkeli su ateşe tehlikeli diye biliyorum. Dış ateşini alırken iç ateşini yükseltebilir. Ani iniş çıkışlar yapar diye biliyorum. Tüm doktorlar da zararlı olduğunu söyler. Yine de doktoruna sor istersen. Yanlış birşey soylemiş olmayayayım yinede
Geçecek bu günler geçecek. Az sık dişini. Bunları dinlenme molası olarak düşün. Bol bol dinlen canım. Seneye bu zamanlar koşturmalardan çocukların temposundan yorulacaksın nasılsa. Ah bi gece olsa da uyusam çok yordu cocuklar diyeceksin. Ben inanıyorum. Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş. Hele de hiç birbirinin yuzunu görmeyen yolda yanyana geçseler ettiği duanın yanından geçip giden olduğunu bilmeden ediliyorsa vardır bir bildiği.Atesim düstü sükür, önce rabbimin sonra sizlerin dualariyla sonrada antibiotigin etkisiyle düstü, ama üsüyorum
Allah bir daha göstermesin onada. Nekadar sürdü tedavisi?çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. eltimde de aynı durum vardı, bir göğsünü aldırdı, tedavi gördü,şimdilik temiz çok şükür. korkmayın, güçlü olun.
Evet Arkadaşim, bacim , yillardir cok yoğun tempodaydım, arabayı garaja park etmezdim bile günde en az 8-10 kere eve gir çık yapardım, onu götür öbürünü getir, diğerinin doktoru diğerinin öğretmeni, eşim yoğun çalıştığı için onun dışarı işleri, hepsi bendeydi, bazen sabah 6-7 gibi akşam yemeğini hazır ederdim yoksa yetiştiremezdim, şimdi geriye dönüp baktığımda çok stresli 20 yıl geçirmişim. Tamda herşeyi rayına koydum, sistem oturdu, iki büyüğüm kendini kurtardı, iki küçüğümle daha rahatım, nasılsa akşama kadar okulda yuvadalar, artık bende kendime zaman ayırayım dedim, Müslüman bir doktorun yanında başörtüsü ile iş buldum iki gün çalıştım :) üçüncü gün istifa ettim :))). Vücudum bana dur artık demiş! Sen durmuyorsan ben duruyorum demiş! Demişte demiş. Ben yıllardır tekrar çalışmayı çok arzulamıştım, nasip olmadı. Buna şükür, Rabbim neylerse güzel eylerGeçecek bu günler geçecek. Az sık dişini. Bunları dinlenme molası olarak düşün. Bol bol dinlen canım. Seneye bu zamanlar koşturmalardan çocukların temposundan yorulacaksın nasılsa. Ah bi gece olsa da uyusam çok yordu cocuklar diyeceksin. Ben inanıyorum. Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş. Hele de hiç birbirinin yuzunu görmeyen yolda yanyana geçseler ettiği duanın yanından geçip giden olduğunu bilmeden ediliyorsa vardır bir bildiği.