Göğüste kitle

Nasılsın şimdi?
Vucudun mucadele ediyor,savaşıyor,yakıyor yıkıyor istilaci hücreleri.
Rabbim kuvvetini daim etsin olacak nirra olacak.
Sen böyle yenecegim dedikce karsında hiçbir kötü hücre duramaz...

Tedaviye baslamıssınız,rabbim aratmadan buldursun yavrunuzu insallah
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin benimle beraber. TemmuZdan beri tedavi görüyorum :KK43: ilk tedavim başarısız sonuçlandı maalesef şimdi tekrar başladık yeniden aynı Şeyleri yaşamak yordu nasibimizde bu varsa bunu da yaşarız ne yapalım
Seve Seve aliyorum uykularini:)) kac gecedir mahrumum uyumaya, bugün gündüzde uyuyamadım , duş almaya korkuyorum, yatmadan evvel yıkanıp yatarım, sakinleştirici aldım , böyle durumlarda baya evhamlanıyorum, korkularım geliyor, bugün yine çok korktum. Ateşim çıktı çıkacak , sonra senaryolar yazıyorum, sonrasını düşünmeye korkuyorum. Sanki hemen ölecekmişim gibi geliyor, çocuklarımı düşünüyorum, alışveriş yapsam yazlık kışlık kıyafetlerini hazır etsem, babaları bilemez, çeşit çeşit alsam bıraksam çoraplarına kadar diyorum. Benim düğünümde takılan setim duruyor , onu 4 e böldürüp çocuklarıma hazır etsem, benden taksalar, neler düşünüyorum neler, nefsim bir taraftan şeytan bir taraftan dürtüklüyor beni. evhamıda geçtim paranoyak oldum, sanırım psikolojim için takviye bişeyler kullanmalıyım, onlarda uyuşturuyor, namazlarımı kılamam diye korkuyorum.
ömür ne kısaymış, ne kıymetsizmiş, ne boş yaşamışım, nasılda boşa harcamışım ömrümü, yazık bana, geçti gitti gençliğim boş heveslerle. Evimizi aldık çok az bir borcumuz kalmıştı, 4 evladımızın derdindeydik, okuldu spordu onlardı derdimiz, heryıl iznimizi tatilimizi yapardık, maneviyatımızı Yaşar, maddiyat ayarlardık kendimizi idare ederdik, rutin güzel bir hayatımız vardı, bir abimlere bir görümcemlere gider onlarla keyifle zaman geçirirdik, bir anda herşey alt üst oldu, herşey.
Bende seve seve veriyorum 🥰 lütfen böyle düşünme evet evlatlarına herşeyi alacaksınız giydireceksin ama zamanı geldiğinde birlikte yaş alarak.. herşey yine çok güzel olcak bu geçici bir süreç böyle gitmeyecek hergün azalarak bitecek gün gelecek yeniden doğmuş gibi olacaksın. Hayatı daha çok seveceksin daha da mutlu olacaksın buraya yazacaksın kızlar ne günlerdi ama böyle böyle olmuştu hatırlıyor musunuz diye bizde diyeceğiz ki nirracığımmmm geçti geçti şükürler olsun böyle hayaller kuralım beraber lütfen 🙏🏻 sizi çok seviyoruz ❤️

Seve Seve aliyorum uykularini:)) kac gecedir mahrumum uyumaya, bugün gündüzde uyuyamadım , duş almaya korkuyorum, yatmadan evvel yıkanıp yatarım, sakinleştirici aldım , böyle durumlarda baya evhamlanıyorum, korkularım geliyor, bugün yine çok korktum. Ateşim çıktı çıkacak , sonra senaryolar yazıyorum, sonrasını düşünmeye korkuyorum. Sanki hemen ölecekmişim gibi geliyor, çocuklarımı düşünüyorum, alışveriş yapsam yazlık kışlık kıyafetlerini hazır etsem, babaları bilemez, çeşit çeşit alsam bıraksam çoraplarına kadar diyorum. Benim düğünümde takılan setim duruyor , onu 4 e böldürüp çocuklarıma hazır etsem, benden taksalar, neler düşünüyorum neler, nefsim bir taraftan şeytan bir taraftan dürtüklüyor beni. evhamıda geçtim paranoyak oldum, sanırım psikolojim için takviye bişeyler kullanmalıyım, onlarda uyuşturuyor, namazlarımı kılamam diye korkuyorum.
ömür ne kısaymış, ne kıymetsizmiş, ne boş yaşamışım, nasılda boşa harcamışım ömrümü, yazık bana, geçti gitti gençliğim boş heveslerle. Evimizi aldık çok az bir borcumuz kalmıştı, 4 evladımızın derdindeydik, okuldu spordu onlardı derdimiz, heryıl iznimizi tatilimizi yapardık, maneviyatımızı Yaşar, maddiyat ayarlardık kendimizi idare ederdik, rutin güzel bir hayatımız vardı, bir abimlere bir görümcemlere gider onlarla keyifle zaman geçirirdik, bir anda herşey alt üst oldu, herşey.
Nirra hu anlattıklarını derinden hissediyorum. Aslında hic kimsenin hayata ne zaman veda edeceği belli değil hepimiz omrumuzu dolu dolu yaşamalıyız ama öyle olmuyor işte. Sen şu an sanki her şey bitmiş gibi konuşuyorsun. Su anda karamsar bi anındasın bu tamamen beyninin sana oyunu. Vücudun halsiz düşmüş olabilir ama bunlar geçtiği zaman aslında bi önemi olmayacak şu an hissettiklerinin. Bütün bunlar geçici. Nedense seninle ilgili hep pozitifim. son kemodan sonra bütün tetkiklerin temiz çıkacak ve buraya mutlu haberler vereceksin gibi doğuyor içime hep. Toplam 3 kür mu kemoterapi alacaktın nirra

Adacayi icebiliyor musun boğaza cok iyi gelir bogaz agrisi zaten ateş yapar iltihap yapar diğer rahatsizliginla ilgisi yok canm. Banyoya girince kafani yikama olur mu sadece vücut
bu kadar karamsar olma anneme de diyorum boyle seyler dusunuyor surekli su an tedavi oluyosun gecip gidicek. seytana meydan verme dinleme onu hep sıkıntılı bos anlarda yakaliyor insani Rabbimiz buyuk umudumuz her daim Allah yardimcin olsun
Çocuklarım küçük, banada aşırı düşkünler, şuan bile ikisi kucağımda, oğlum sürekli ben seni çok özledim , sen benim kalbimin sahibisin annem, yuvada benim kalbim hep annem annem dedi diyor . Karnım seni istedi diyor :) , seviniyorum, çok mutlu oluyorum, sonrada üzülüyorum

Çocuklarım küçük, banada aşırı düşkünler, şuan bile ikisi kucağımda, oğlum sürekli ben seni çok özledim , sen benim kalbimin sahibisin annem, yuvada benim kalbim hep annem annem dedi diyor . Karnım seni istedi diyor :) , seviniyorum, çok mutlu oluyorum, sonrada üzülüyorum
ayy kuzum 😍 üzülme hep mutlu ol su an bir surecten geciyorsun imtihan sabredip.kazananlardan olacaksin modunu düsürme hersey güzel olacak 🤗

O setin parcalarını sen elinle takacaksın yavrularına canım,yok öyle bölmek mölmek:KK12:
Yine yapacaksın gezmelerini,her an geçip giden sıkıntılarına şükrederek ve hayata daha çok sarılarak.
Rahatladıgına sevindim çünki sana 1200 ya şafi okudum az önce:)
Şimdi koltuk siliyorum,eşim de soruyor seni,diyor ki hani bir kıza dua okuyordun nasıl iyi mi:)
Ona demiyorum netten diye,bir arkadaşın tanıdıgı dedim.
Bilmiyor burayı,sorun etmezde niye diyeyim burası benim gizli bahçem:))

O setin parcalarını sen elinle takacaksın yavrularına canım,yok öyle bölmek mölmek:KK12:
Yine yapacaksın gezmelerini,her an geçip giden sıkıntılarına şükrederek ve hayata daha çok sarılarak.
Rahatladıgına sevindim çünki sana 1200 ya şafi okudum az önce:)
Şimdi koltuk siliyorum,eşim de soruyor seni,diyor ki hani bir kıza dua okuyordun nasıl iyi mi:)
Ona demiyorum netten diye,bir arkadaşın tanıdıgı dedim.
Bilmiyor burayı,sorun etmezde niye diyeyim burası benim gizli bahçem:))
Çok sağolsun, Allah ağzınızın tadını bozmasın.
bende eşime söylemek durumunda kaldım, sürekli yazdığım için bana halimden dolayı kızmaya başlamıştı, sürekli konuyla ilgili haber okuyorum moralimi bozuyorum diye, bende açıkladım, dedim nolur bana dokunma, canımın derdindeyim, beni rahat bırak ♥️ İyi tamam üzülecek şeyler okumada önemli değil dedi, ama bir kerede kafasını uzatıp ne yazıyosun diye bakmadı.
Demek ya Şafii’den rahatlamışım ♥️♥️♥️♥️🌹

Çok sağolsun, Allah ağzınızın tadını bozmasın.
bende eşime söylemek durumunda kaldım, sürekli yazdığım için bana halimden dolayı kızmaya başlamıştı, sürekli konuyla ilgili haber okuyorum moralimi bozuyorum diye, bende açıkladım, dedim nolur bana dokunma, canımın derdindeyim, beni rahat bırak ♥ İyi tamam üzülecek şeyler okumada önemli değil dedi, ama bir kerede kafasını uzatıp ne yazıyosun diye bakmadı.
Demek ya Şafii’den rahatlamışım ♥♥♥♥🌹
Sen söyle tabii,canın sıkılmasın diye demiştir o da ne yapsın.
Sagol canım duana,yatarken bile içimden anıyorum seni.
Rabbim tüm sana duaları ve her hayırlı duayı kabul etsin insallah

Başın sağolsun yıldızların yıldızı😔
Çok yakının değildir inşallah😔
akrabalık derecem yoktu ama çok değer verdiğim biriydi. Görümcemin kayınpederi. Yoksa yalvar yakar izin alıp günübirlik 6 saat uzaga yol gidip gelmezdim. Bazen en yakının el , bazende en uzaktakinin büyük hatrı oluyor. Biz evlenirken beni istemede kv kp ile onlarda bulunmuştu. Gönül borcu diyeyim.

Ah bacım ah o modu tutabilmek ne zor, sakinleştirici vardı evde aldım sonra yataktan çıkıp koltuğa uzandım, kafamı dağıttım birazda rahatladım.
haklisin en basta annesin ve anladigim.kadariyla cok guclu bir kadinsin😊
Nira senin icin hatime basladim Rabbim sana sifani versin tez zamanda 🤗
Bu arada.bir dua buldum tahmidiye duasi onu okurmusun örnekleri o kadar cok ki surekli okuyup sifa.bulan

Ateşin ne alemde nirra nirra . Yanlış anlamazsan sirkeli su ateşe tehlikeli diye biliyorum. Dış ateşini alırken iç ateşini yükseltebilir. Ani iniş çıkışlar yapar diye biliyorum. Tüm doktorlar da zararlı olduğunu söyler. Yine de doktoruna sor istersen. Yanlış birşey soylemiş olmayayayım yinede

Ateşin ne alemde nirra nirra . Yanlış anlamazsan sirkeli su ateşe tehlikeli diye biliyorum. Dış ateşini alırken iç ateşini yükseltebilir. Ani iniş çıkışlar yapar diye biliyorum. Tüm doktorlar da zararlı olduğunu söyler. Yine de doktoruna sor istersen. Yanlış birşey soylemiş olmayayayım yinede
Ben de öyle biliyorum. Sirkeli su tehlikeli diyor doktorlar

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. eltimde de aynı durum vardı, bir göğsünü aldırdı, tedavi gördü,şimdilik temiz çok şükür. korkmayın, güçlü olun.

haklisin en basta annesin ve anladigim.kadariyla cok guclu bir kadinsin😊
Nira senin icin hatime basladim Rabbim sana sifani versin tez zamanda 🤗
Bu arada.bir dua buldum tahmidiye duasi onu okurmusun örnekleri o kadar cok ki surekli okuyup sifa.bulan
Gözlerimden kalp cikti resmen 😍 Allah razi olsun. Okurum elbette.

Atesim düstü sükür, önce rabbimin sonra sizlerin dualariyla sonrada antibiotigin etkisiyle düstü, ama üsüyorum

Atesim düstü sükür, önce rabbimin sonra sizlerin dualariyla sonrada antibiotigin etkisiyle düstü, ama üsüyorum
Geçecek bu günler geçecek. Az sık dişini. Bunları dinlenme molası olarak düşün. Bol bol dinlen canım. Seneye bu zamanlar koşturmalardan çocukların temposundan yorulacaksın nasılsa. Ah bi gece olsa da uyusam çok yordu cocuklar diyeceksin. Ben inanıyorum. Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş. Hele de hiç birbirinin yuzunu görmeyen yolda yanyana geçseler ettiği duanın yanından geçip giden olduğunu bilmeden ediliyorsa vardır bir bildiği.

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. eltimde de aynı durum vardı, bir göğsünü aldırdı, tedavi gördü,şimdilik temiz çok şükür. korkmayın, güçlü olun.
Allah bir daha göstermesin onada. Nekadar sürdü tedavisi?
benim metastazlarim cok oldugu icin kemik , karaciger, akciger, lenfbezlerindede simdilik ameliyat yok, doktorum gögsü unutuyoruz simdilik öncelik metaztazlari temizlemek, seni kurtarmaya calismak dedi, daha dogrusu kurtulursunda demedi, deniycez dedi. Benim 3. kemodan sonra tekrar ölcüm yapilip bakacaklar etki etmismi diye. Öyle korkuyorumki...
hic kimse bu dünyada kalici degil ama Cocuklarim cok kücükler, bensiz perisan olurlar dagilirlar, kurda Kusa Yem olurlar. Cocuklarim sözkonusu oldugunda aninda tirnaklarimdan pence cikan bir anneyim, simdi bu durumda bisey yapamamak ve bensiz kalacaklarini düsünmesi bile azap veriyor bana

Geçecek bu günler geçecek. Az sık dişini. Bunları dinlenme molası olarak düşün. Bol bol dinlen canım. Seneye bu zamanlar koşturmalardan çocukların temposundan yorulacaksın nasılsa. Ah bi gece olsa da uyusam çok yordu cocuklar diyeceksin. Ben inanıyorum. Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş. Hele de hiç birbirinin yuzunu görmeyen yolda yanyana geçseler ettiği duanın yanından geçip giden olduğunu bilmeden ediliyorsa vardır bir bildiği.
Evet Arkadaşim, bacim , yillardir cok yoğun tempodaydım, arabayı garaja park etmezdim bile günde en az 8-10 kere eve gir çık yapardım, onu götür öbürünü getir, diğerinin doktoru diğerinin öğretmeni, eşim yoğun çalıştığı için onun dışarı işleri, hepsi bendeydi, bazen sabah 6-7 gibi akşam yemeğini hazır ederdim yoksa yetiştiremezdim, şimdi geriye dönüp baktığımda çok stresli 20 yıl geçirmişim. Tamda herşeyi rayına koydum, sistem oturdu, iki büyüğüm kendini kurtardı, iki küçüğümle daha rahatım, nasılsa akşama kadar okulda yuvadalar, artık bende kendime zaman ayırayım dedim, Müslüman bir doktorun yanında başörtüsü ile iş buldum iki gün çalıştım :) üçüncü gün istifa ettim :))). Vücudum bana dur artık demiş! Sen durmuyorsan ben duruyorum demiş! Demişte demiş. Ben yıllardır tekrar çalışmayı çok arzulamıştım, nasip olmadı. Buna şükür, Rabbim neylerse güzel eyler

X