Seve Seve aliyorum uykularini:)) kac gecedir mahrumum uyumaya, bugün gündüzde uyuyamadım , duş almaya korkuyorum, yatmadan evvel yıkanıp yatarım, sakinleştirici aldım , böyle durumlarda baya evhamlanıyorum, korkularım geliyor, bugün yine çok korktum. Ateşim çıktı çıkacak , sonra senaryolar yazıyorum, sonrasını düşünmeye korkuyorum. Sanki hemen ölecekmişim gibi geliyor, çocuklarımı düşünüyorum, alışveriş yapsam yazlık kışlık kıyafetlerini hazır etsem, babaları bilemez, çeşit çeşit alsam bıraksam çoraplarına kadar diyorum. Benim düğünümde takılan setim duruyor , onu 4 e böldürüp çocuklarıma hazır etsem, benden taksalar, neler düşünüyorum neler, nefsim bir taraftan şeytan bir taraftan dürtüklüyor beni. evhamıda geçtim paranoyak oldum, sanırım psikolojim için takviye bişeyler kullanmalıyım, onlarda uyuşturuyor, namazlarımı kılamam diye korkuyorum.
ömür ne kısaymış, ne kıymetsizmiş, ne boş yaşamışım, nasılda boşa harcamışım ömrümü, yazık bana, geçti gitti gençliğim boş heveslerle. Evimizi aldık çok az bir borcumuz kalmıştı, 4 evladımızın derdindeydik, okuldu spordu onlardı derdimiz, heryıl iznimizi tatilimizi yapardık, maneviyatımızı Yaşar, maddiyat ayarlardık kendimizi idare ederdik, rutin güzel bir hayatımız vardı, bir abimlere bir görümcemlere gider onlarla keyifle zaman geçirirdik, bir anda herşey alt üst oldu, herşey.