Göğüste kitle

Amiin inşAllah Rabbim dert verip derman aratmasın Nirra arkadaşımızda bu illetten tez zamanda tamamen kurtulsun inşAllah

Kızlar nasıl etiket yapılıyor pek bilmiyorum,birşeyler yaptım ama… mesajlarınızı okudum, merak ettiğinizi gördüm o sebeple sizleride bilgilendirmek istedim. Nirra iyi hamd olsun
Merhabalar arkadaşınız nasıl acaba? Benimde kemik ve lenf metastasim var.

Merhabalar ben de 2020 de tüp bebek tedavisi sırasında göğsümde kitle büyüdü ve 2021 de kemik metastas çıktı .tedavi hala devam ediyor,lenflere vs metastaz yapti ..benim içinde dua eder misiniz

Merhabalar ben de 2020 de tüp bebek tedavisi sırasında göğsümde kitle büyüdü ve 2021 de kemik metastas çıktı .tedavi hala devam ediyor,lenflere vs metastaz yapti ..benim içinde dua eder misiniz
Mrb çok geçmiş olsun. Kemik metastazı için nasıl bir tedavi uygulandı size?

Kızlar nasıl etiket yapılıyor pek bilmiyorum,birşeyler yaptım ama… mesajlarınızı okudum, merak ettiğinizi gördüm o sebeple sizleride bilgilendirmek istedim. Nirra iyi hamd olsun
Merhaba nirra şimdi nasıl acaba. Uzun suredir online olmamış. Umarım iyidir

Amiin

Çok uzun zaman olmuş girmeyeli. Buradan bir arkadaş haber alıyordu ondan. Görürse yazar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…