Amiin inşAllahrabbim bu cuma günün sağıklık sıhatini nirra nın ve bütün şifa bekleyen kullarına bahşetsin ,
güzel haberler bekliyoruz ondan ,
benım yaptıgım yoruma yorumla kısmını tıklarsan etiket yapmış olursun @ işaretten sonra nick adını yazarsan ozamanda etiket yapmış olursun
Merhabalar arkadaşınız nasıl acaba? Benimde kemik ve lenf metastasim var.Kızlar nasıl etiket yapılıyor pek bilmiyorum,birşeyler yaptım ama… mesajlarınızı okudum, merak ettiğinizi gördüm o sebeple sizleride bilgilendirmek istedim. Nirra iyi hamd olsun
Allah şifa versin size de insallahMerhabalar ben de 2020 de tüp bebek tedavisi sırasında göğsümde kitle büyüdü ve 2021 de kemik metastas çıktı .tedavi hala devam ediyor,lenflere vs metastaz yapti ..benim içinde dua eder misiniz
Rabbim şifa versinMerhabalar ben de 2020 de tüp bebek tedavisi sırasında göğsümde kitle büyüdü ve 2021 de kemik metastas çıktı .tedavi hala devam ediyor,lenflere vs metastaz yapti ..benim içinde dua eder misiniz
Arkadaşınız nasıl oldu?Rabbim şifa versin
Rabbim şifa versin inşallahMerhabalar ben de 2020 de tüp bebek tedavisi sırasında göğsümde kitle büyüdü ve 2021 de kemik metastas çıktı .tedavi hala devam ediyor,lenflere vs metastaz yapti ..benim içinde dua eder misiniz
Mrb çok geçmiş olsun. Kemik metastazı için nasıl bir tedavi uygulandı size?Merhabalar ben de 2020 de tüp bebek tedavisi sırasında göğsümde kitle büyüdü ve 2021 de kemik metastas çıktı .tedavi hala devam ediyor,lenflere vs metastaz yapti ..benim içinde dua eder misiniz
Merhaba nirra şimdi nasıl acaba. Uzun suredir online olmamış. Umarım iyidirKızlar nasıl etiket yapılıyor pek bilmiyorum,birşeyler yaptım ama… mesajlarınızı okudum, merak ettiğinizi gördüm o sebeple sizleride bilgilendirmek istedim. Nirra iyi hamd olsun
Amiinrabbim bu cuma günün sağıklık sıhatini nirra nın ve bütün şifa bekleyen kullarına bahşetsin ,
güzel haberler bekliyoruz ondan ,
benım yaptıgım yoruma yorumla kısmını tıklarsan etiket yapmış olursun @ işaretten sonra nick adını yazarsan ozamanda etiket yapmış olursun
Merhaba. Nirra dan haberiniz var mı?Kızlar nasıl etiket yapılıyor pek bilmiyorum,birşeyler yaptım ama… mesajlarınızı okudum, merak ettiğinizi gördüm o sebeple sizleride bilgilendirmek istedim. Nirra iyi hamd olsun