Göğüste kitle

Hiç bilmiyordum, çok teşekkür ederim bunu aklımda tutacam,

sanırım 2 yıl sürdü, hala kontrole gidiyor tabiki bir yere atlamış mı diye. Lütfen ALLAH a sığının. Benim teyzem 2000 yılında lösemi oldu, ilik nakli yapıldı, yaklaşık 20 yıldır yaşıyor çok şükür, Mevladan umut kesilmez

Anladım,aynen öyledir bağ illa kan ya da akrabalık değil

İyi olacaksın nirra,çocuklarınla koşup oynayacaksın.
Rabbimiz isteyen yok mu vereyim diyor,ben senin için teheccüd vakti şifa dileyeceğim,regl sebebiyle kılamasam da

Nirra cım nasılsın?Dualarımız seninle.
Metastasların mı var ben anlamadım tam

Nirra cım nasılsın?Dualarımız seninle.
Metastasların mı var ben anlamadım tam
Evet, metastazlarım var, lenfbezlerine, karaciğer, akciğer ve kemikte, buralara sıçrama yapmış.
sadece göğsümde olduğunu bilirken inanın grip gibi görüyordum, alırlar göğsü tamam diyordum, ama şimdi göğüsü arka plana attılar, en azımdan sıçramayı durdurmaya çalışıyorlar.

İyi olacaksın nirra,çocuklarınla koşup oynayacaksın.
Rabbimiz isteyen yok mu vereyim diyor,ben senin için teheccüd vakti şifa dileyeceğim,regl sebebiyle kılamasam da
Kaç haftadır doldum doldum doldum, dün ufacık bir sebepten çocuklara patladım, annem zor sakinleştirdi , annemin ağlamasına dayanamadım sustum, odama girip kuran okudum yemeğe yanlarına gitmedim, sakinleşemedim ufak bir süre, birtane sakinleştiricim vardı onu aldım yaklaşık bir saat sonra odadan çıktığımda annem ve çocuklarım yatmıştı, anneme bunu yaşattığım için çok üzgünüm vicdanım sızlıyor. 70 yaşında kadın kendi dermanı yokken benim 6 nüfusuma bakıyor, hizmet ediyor. 3 aydır oda çok yoruldu, annemin bacıları var, ağlayabileceği dertleşeceği insanı çok , ama kendini sıkıyor ben duymayım, veya durumum memlekette duyulmasın diye, birgün kadın patlıyacak... gecenin 3ü uyandım, sanki içimde asit kaynıyor, neredeyse sesi duyuyorum. Gecenin karanlığında karakarıncayı duyan Rabbim , benide duy

Duy sesimizi yaa Rab. Off nirra of. İçimi dağlıyorsun

Annen için üzülme,o seni anlar canım.
Sen günden güne iyi ol bak nasıl unutacak yorgunlugunu.
Annelik sonsuzdur.
O şimdi yanında olabildigi için de mutludur,ya gelemeyecek kadar uzak ülkede olsaydı?

Sen iyi ol yeter ki annen bu yorgunlukları hissetmez bile. Sinirlerinin arada gerilmesi çok normal. Alırsınız birbirinizin gönlünü unutulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…