Hiç bilmiyordum, çok teşekkür ederim bunu aklımda tutacam,Ateşin ne alemdenirra . Yanlış anlamazsan sirkeli su ateşe tehlikeli diye biliyorum. Dış ateşini alırken iç ateşini yükseltebilir. Ani iniş çıkışlar yapar diye biliyorum. Tüm doktorlar da zararlı olduğunu söyler. Yine de doktoruna sor istersen. Yanlış birşey soylemiş olmayayayım yinede
sanırım 2 yıl sürdü, hala kontrole gidiyor tabiki bir yere atlamış mı diye. Lütfen ALLAH a sığının. Benim teyzem 2000 yılında lösemi oldu, ilik nakli yapıldı, yaklaşık 20 yıldır yaşıyor çok şükür, Mevladan umut kesilmezAllah bir daha göstermesin onada. Nekadar sürdü tedavisi?
benim metastazlarim cok oldugu icin kemik , karaciger, akciger, lenfbezlerindede simdilik ameliyat yok, doktorum gögsü unutuyoruz simdilik öncelik metaztazlari temizlemek, seni kurtarmaya calismak dedi, daha dogrusu kurtulursunda demedi, deniycez dedi. Benim 3. kemodan sonra tekrar ölcüm yapilip bakacaklar etki etmismi diye. Öyle korkuyorumki...
hic kimse bu dünyada kalici degil ama Cocuklarim cok kücükler, bensiz perisan olurlar dagilirlar, kurda Kusa Yem olurlar. Cocuklarim sözkonusu oldugunda aninda tirnaklarimdan pence cikan bir anneyim, simdi bu durumda bisey yapamamak ve bensiz kalacaklarini düsünmesi bile azap veriyor bana
Anladım,aynen öyledir bağ illa kan ya da akrabalık değilakrabalık derecem yoktu ama çok değer verdiğim biriydi. Görümcemin kayınpederi. Yoksa yalvar yakar izin alıp günübirlik 6 saat uzaga yol gidip gelmezdim. Bazen en yakının el , bazende en uzaktakinin büyük hatrı oluyor. Biz evlenirken beni istemede kv kp ile onlarda bulunmuştu. Gönül borcu diyeyim.
Evet, metastazlarım var, lenfbezlerine, karaciğer, akciğer ve kemikte, buralara sıçrama yapmış.Nirra cım nasılsın?Dualarımız seninle.
Metastasların mı var ben anlamadım tam
Kaç haftadır doldum doldum doldum, dün ufacık bir sebepten çocuklara patladım, annem zor sakinleştirdi , annemin ağlamasına dayanamadım sustum, odama girip kuran okudum yemeğe yanlarına gitmedim, sakinleşemedim ufak bir süre, birtane sakinleştiricim vardı onu aldım yaklaşık bir saat sonra odadan çıktığımda annem ve çocuklarım yatmıştı, anneme bunu yaşattığım için çok üzgünüm vicdanım sızlıyor. 70 yaşında kadın kendi dermanı yokken benim 6 nüfusuma bakıyor, hizmet ediyor. 3 aydır oda çok yoruldu, annemin bacıları var, ağlayabileceği dertleşeceği insanı çok , ama kendini sıkıyor ben duymayım, veya durumum memlekette duyulmasın diye, birgün kadın patlıyacak... gecenin 3ü uyandım, sanki içimde asit kaynıyor, neredeyse sesi duyuyorum. Gecenin karanlığında karakarıncayı duyan Rabbim , benide duyİyi olacaksın nirra,çocuklarınla koşup oynayacaksın.
Rabbimiz isteyen yok mu vereyim diyor,ben senin için teheccüd vakti şifa dileyeceğim,regl sebebiyle kılamasam da
Duy sesimizi yaa Rab. Off nirra of. İçimi dağlıyorsunKaç haftadır doldum doldum doldum, dün ufacık bir sebepten çocuklara patladım, annem zor sakinleştirdi , annemin ağlamasına dayanamadım sustum, odama girip kuran okudum yemeğe yanlarına gitmedim, sakinleşemedim ufak bir süre, birtane sakinleştiricim vardı onu aldım yaklaşık bir saat sonra odadan çıktığımda annem ve çocuklarım yatmıştı, anneme bunu yaşattığım için çok üzgünüm vicdanım sızlıyor. 70 yaşında kadın kendi dermanı yokken benim 6 nüfusuma bakıyor, hizmet ediyor. 3 aydır oda çok yoruldu, annemin bacıları var, ağlayabileceği dertleşeceği insanı çok , ama kendini sıkıyor ben duymayım, veya durumum memlekette duyulmasın diye, birgün kadın patlıyacak... gecenin 3ü uyandım, sanki içimde asit kaynıyor, neredeyse sesi duyuyorum. Gecenin karanlığında karakarıncayı duyan Rabbim , benide duy
Annen için üzülme,o seni anlar canım.Kaç haftadır doldum doldum doldum, dün ufacık bir sebepten çocuklara patladım, annem zor sakinleştirdi , annemin ağlamasına dayanamadım sustum, odama girip kuran okudum yemeğe yanlarına gitmedim, sakinleşemedim ufak bir süre, birtane sakinleştiricim vardı onu aldım yaklaşık bir saat sonra odadan çıktığımda annem ve çocuklarım yatmıştı, anneme bunu yaşattığım için çok üzgünüm vicdanım sızlıyor. 70 yaşında kadın kendi dermanı yokken benim 6 nüfusuma bakıyor, hizmet ediyor. 3 aydır oda çok yoruldu, annemin bacıları var, ağlayabileceği dertleşeceği insanı çok , ama kendini sıkıyor ben duymayım, veya durumum memlekette duyulmasın diye, birgün kadın patlıyacak... gecenin 3ü uyandım, sanki içimde asit kaynıyor, neredeyse sesi duyuyorum. Gecenin karanlığında karakarıncayı duyan Rabbim , benide duy
Sen iyi ol yeter ki annen bu yorgunlukları hissetmez bile. Sinirlerinin arada gerilmesi çok normal. Alırsınız birbirinizin gönlünü unutulurKaç haftadır doldum doldum doldum, dün ufacık bir sebepten çocuklara patladım, annem zor sakinleştirdi , annemin ağlamasına dayanamadım sustum, odama girip kuran okudum yemeğe yanlarına gitmedim, sakinleşemedim ufak bir süre, birtane sakinleştiricim vardı onu aldım yaklaşık bir saat sonra odadan çıktığımda annem ve çocuklarım yatmıştı, anneme bunu yaşattığım için çok üzgünüm vicdanım sızlıyor. 70 yaşında kadın kendi dermanı yokken benim 6 nüfusuma bakıyor, hizmet ediyor. 3 aydır oda çok yoruldu, annemin bacıları var, ağlayabileceği dertleşeceği insanı çok , ama kendini sıkıyor ben duymayım, veya durumum memlekette duyulmasın diye, birgün kadın patlıyacak... gecenin 3ü uyandım, sanki içimde asit kaynıyor, neredeyse sesi duyuyorum. Gecenin karanlığında karakarıncayı duyan Rabbim , benide duy
Bir kutu dolusu salavat ve
İnşaallahKalbine renk renk çeşit çeşitduaları doldurdum nirra
Herbiri kuş olsun sana şifalar taşısın inşallah
Bende seni çok çok seviyorumSeni cok seviyorum ve dua ediyorum❤