Göğüste kitle

Hanimlar dualariniza ihtiyacim var, beni unutmayin ♥
nirra seni hic unutmuyorum okuyorum burdakileri annemde bu hastalikta aklimdasin hep ve her gün senin icin Ya şafii cekiyorm biticek insallah Rabbim sifani versin sen cok guclu bir kadinsin yeneceksin bunu sen kazanicaksin

Geçmiş olsun Şuan durumunuz nasıl benimde göğsüm de sıvı süt şeklinde geliyor perşembe günü otrasunla bakılacak herşey Allah'tan ama korkuyorum. ..

Sadece sıvı geliyor hayır ele muayene yapılma otrasun sisteDi doktorum
Korkutma beni, Rabbim kimseye vermesin, yan etkiler çok yorucu ama bak dualarla geçiyor! Sonucu mutlaka bana bildir , Rabbim korktuğunla imtahan etmesin seni, dik dur ve güçlü ol. Sana ancak hasta yatağımdan dua edebilirim

Korkutma beni, Rabbim kimseye vermesin, yan etkiler çok yorucu ama bak dualarla geçiyor! Sonucu mutlaka bana bildir , Rabbim korktuğunla imtahan etmesin seni, dik dur ve güçlü ol. Sana ancak hasta yatağımdan dua edebilirim
Amin Allah razı olsun Şafi isminin hürmetine şifa versin sizede ve tüm hastalara duam sizlerle

Geçmiş olsun Şuan durumunuz nasıl benimde göğsüm de sıvı süt şeklinde geliyor perşembe günü otrasunla bakılacak herşey Allah'tan ama korkuyorum. ..
Öncelikle korkma! Her şerrde bir hayr vardır! Bilmiyorum okudunmu, ben ilk günden beri buraya yazıyorum, korkularımı, endişelerimi, ve bacılarımın duaları sayesinde Rabbim bir kolaylık veriyor. Tarihlerinde hatırlamıyorum , kendi durumumun detaylarını hiç incelemedim, sanırım 3 ay oldu, ikinci kemoyu aldım, yan etkileri dibine kadar yaşıyorum, ama öğrendiğim bir şey var ki, herşey beyinde bitiyor! Geçen defa gece bağırsak kanamalarım olmuştu, bu defada olacak diye çok korkmuştum , bir arkadaşım 15. Kemosunu aldı, onun bana anlattıklarıyla kendimi daha hazır hissediyorum. Sonuç ne olursa olsun! Asla kendini bırakma! Herşeyin çaresi var artık! İnanki ben ilk öğrendiğimde eşim salya sümük hüngür hüngür ağladı, ben onu ve ailemi teselli ettim, sonra vücuduma sıçradığını öğrendiğimde şok yaşadım, radioloğun biri bana kemiklerinde yok öyle bişey diye öyle mutlu ettiki, tek isteğim göğsün alınması ve bir an evvel kurtulmaktı, maalesef iki gün sonra başka bir radiolog sadece kalçamda 4 tümör gösterdi bana , çapları 1,5-2 cm civarında, işte o gün yıkıldım, toparlanmam uzun sürdü, şimdi şükür ediyorum ki göğüstekiyle aynı tümörmüş, ekstra birde onunla savaşmıycam! Dedimya her şerrde bir hayr var. Benim doktorlarım alman, ve İnan kültür farklılığı çok büyük sıkıntı , tesellileri bile dayak atmaktan beter. 2 hafta sonra istanbula gideceğim, bu konuda en iyi denilen bir Prof. Buldum, birde onun fikrini alacağım, doğru yoldamıyız diye. Bir Eltim var burda cerrah, o kesinlikle herşey çok doğru ilerliyor diyor, ama gönlüme laf anlatamıyorum, bütün kapıları zorluyorum, hem kendim hem çocuklarım hem ailem için. Ne olursa olsun asla kendini bırakma! Bana hayrlı haberlerini bildir Dualarımdasın

Çok üzüldüm ama bi o kadar sevindim bu inancınız MaşeAllah Rabbim gönlünüze göre versin evlatlanizla sağlıkla yaşayın inşaAllah Aynen her şerde var bir hayır biiznilah tabiki haber veririm Allah razı olsun selam ve en içten duamdasin

Merhaba Nirra nasılsın? Nasıl hissediyorsun kendini?
Hep dualarımdasın, geçecek inşallah❤
Her Halime şükür ediyorum, beterin beteri vardır, daha yataktan çıkamadım, kemodan 24 saat sonra bir iğne yaptılar, kemik ve iliklere etki yapıyormuş, öyle bir sarstıki feleğim şaştı. Anneme artık beni ovala diyemiyorum, kadın yoruldu, neremi ovalayacağınıda bilmiyorum, her kemiğim ayrı sızlıyor. Diyorum ilacın etkisi! Beni iyileştiriyor! Etki yaptığını işte böyle anlıyorum diyorum, ama işte çok can yakıcı. Boğaz agrısı başladı, ağzımın içi uyuşuyor, mide bulantısı da cabası, sudan tiksineceğim o derece, pipetle içiyorum, tat almayım diye. İnşallah rabbimin izniyle bu son gün olacak! Ve bu geceyi rahat geçireceğim! Allah Kerim

Herşey geçecek inşallah şifa bulacaksın

Dayan canım benim iyileşeceksin, bu yaşadıkların da çook uzak anılar olarak hatırlanmayacak bile. Burada her türlü kalp senin için atıyor
Allah bizim dualarımızla sana dayanma gücü versin, sen gerçek bir savaşçısın

İyiki varsınız İnşallah çok çabuk bende diğer hastalarla birlikte atlatırım amin.
Buradan bir tanıdığım abla aradı , bugün duymuş beni, kimseye İnanmam arar kendim sorarım dua ederim demiş, 2 yıl evvelde o yakalanmıştı aynısına. Bugün baya bir çalkalanmış ortalık, anlatmadı ama baya negatif konuşmuşlar, bana sağolsun hep moral verdi, bunun üzerine İnsanlarımızın nekadar cahil olduğunu birkere daha anladım. Vahlar tühler havada uçuyormuş, bana üstü kapalı buradaki türklerle görüşmememi söyledi, moralimi bozmamak için. Evet yinede etkilendim ama az evvel birini hayatımdan çıkardım, sildim WhatsApp dan Facebook tan, bi rahatlama geldi :)) . Hani hep arkadaş kötü günde belli olur derlerya, baya samimi olduğum 3-4 bayan vardı, Almanca bilmedikleri için az halletmedim işlerini, arabayla getir götürü bile saymıyorum, sadece duyunca bir geçmiş olsun yazdılar bitti, çocuklarımız aynı okulda, ve haftasonu beraber camiye gidiyorlar, daha biri kendiliğinden arayıpta bugün çocuğunu ben alayım getireyim diyen olmadı. 10 yıllık komşum vardı, geçen yıl taşındılar ve başka bir komşum daha var, ikisi dışında eve kimseyi kabulde etmiyorum zaten , sadece ihtiyacım olduğunda ikisini yanımda görüyorum, ve gerçekten hayatımda güzel bir temizlik yapmak istiyorum. Dedikodu-gıybet ve başkalarının kötü düştüğü durumdan beslenen okadar çok insan varki, hayatımda 3 -5 insan vardı, artık onlarıda eledim. Güzel günlere çıkıp, sağlığıma kavuştuğumda, artık ailemden başkasını etrafımda bırakmıycam . Az insan çok huzur . Hem üzgünüm hem mutlu.

Üzülme canım benim, vücudundaki hastalıkla birlikte o bencil ve mutsuzluktan beslenen kişiler de gidecek. Şimdi üzülmen normal ama emin ol birkaç gün sonra oh diyeceksin çünkü bir de onların derdini çekmeyeceksin.
Sen iyilik yapmış denize atmışsın değerini onlar bilmemiş ama Allah bilir
Sana bizler, ailen ve düşünceli arkadaşların yeteriz

çok iyi yapmissin :) bazen insanlar cok densiz oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…