Göğüste kitle

Detaylı baktılar zaten,bişi olsaydı kesin ele gelirdi yada sıvı akması olurdu,onlarda yok yani..
Ben rahatım aslında şu anda,görünüm iyi çünkü.
Çok teşekkürler canım sağol:))
Geçmiş olsun abla,arkadasa da yag bezesi dediler,öyledir dediğin gibi

Çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasın, amin canım benim, inşallah Kemo iyi geçti şükür şimdi yavaş yavaş yan etkileri hissetmeye başladım, kolay geçiririm inşallah

Çok geçmiş olsun, sen yinede tedbirli ol.
ben çok sağlıklı yaşardım, 4 çocuk emzirdim, alkol sigara yok, hatta biri yolda sigara içse ben nefesimi tutardım, ilaç mümkün olduğunca kullanmazdım, hep zencefil v.s. Tüketirdim, ailemde ben ilkim, hem anne hem baba tarafında. Ayrıca düzenli olarak spor salonuna gidiyordum :) , herşeye öyle çok dikkat ediyordumki, İnan yaşam tarzı olarak en son ben olmalıydım, ama oldum :)).

Acil değil dedi o yüzden yani,hemen deseydi çekilecekti yağ bezesi büyük ihtimal dedi.
Sen yinede acele et, ben 4 hafta geç kaldım, ve duşta genelde kontrol ederdim kendim, elime kitle hiç gelmedi, hatta 17 yıldır düzenli olarak kanser testi yaptırıyordum, Ocak ayında idi randevum, eğer bekleseydim durum daha ciddi olurdu. Elbette seni korkutmak istemiyorum ama tedbirli olmanı arzu ediyorum, iyiysede bir an evvel öğren, için rahat etsin, değilsede zaman kaybetme. İnşallah hayrlı haberler alırsın

İşte imtihan derler ya. Aynen o misal..

İşte imtihan derler ya. Aynen o misal.. ☹
Evet ilk öğrendiğimde eşim yanımdaydı, o kahroldu, hüngür hüngür ağladı, ben onu teselli ettim, vardır bundada bir hayr diye, ilk andan itibaren ben Rabbime sığındım, herkesin sınavı farklı farklı, benimkide böyleymiş, Rabbim bunu unutturacak acı vermesin, bununda üstesinden tez zamanda hakkıyla üstesinden gelmeyi nasip etsin Amin.

İnsan tedirgin oluyor işte,acaba mı diye düşünüyoruz.
Yinede tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.

Hanım ablacım geçmiş olsun.Çıkmaz bişi inş nirra yanındayız.Dua ediyoruz merak etme

Çok sağol elifcim teşekkürler.

Geçmiş olsun abla,arkadasa da yag bezesi dediler,öyledir dediğin gibi

Çok sağol yosuncum teşekkürler,bencede öyledir zaten elle muayenede 2 doktorda bişi yok demişlerdi.

Bende hep kontrol ederim zaten,belirtileri hiç yok şu anda.
,lginiz içinde çok teşekkürler sağolun

Kesinlikle psikolojik acılardır, bende kemikte olduğunu öğrendiğim andan itibaren kemiklerim ciddi ciddi ağrıdı, radyologlardan biri bana kesinlikle neredeyse yemin ederek o ağrıları hissetmemin mümkün olmadığını söyledi ve o gün ağrılarım kesildi. Şimdi arada diz altımı hissediyorum ve hemen doktorun dediği geliyor aklıma ve geçiyor. Ben 2 aydır göğüslerime dokunmadım, 2 demişlerdi 3 tane tümör varmış , raporlarımı okumadım, okuyamadım çünkü kendimi yiyip bitiririm, yengem sağolsun o bakıyor banada anlatma dedim:) sanki korkunun ecele faydası var :) en azından bilmeyince benim için daha kolay oluyor. Etrafımdaki arkadaşlarımda tedirgin oldular, doktora koşmaya başladılar, sende benden etkilenmiş olabilirsin, olsun sen tedbirini alda takdiri Allah’a bırak.

Allah razı olsun arkadaşım. Evet çok etkileniyorum herşeyden. Rabbim neylerse güzel eyler diyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.

Çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasın, amin canım benim, inşallah ♥ Kemo iyi geçti şükür şimdi yavaş yavaş yan etkileri hissetmeye başladım, kolay geçiririm inşallah
Sagol canım,Rabbim korkutmasın ama çok korktum,kimse yasamasın insallah.
Dinlen şimdi,böyle böyle gececek

Sana 1000 ya şafi okuyorum nirra,bitirip öyle yatacagım.
Şifa olsun,hafiflik olsun, günden güne iyilik olsun inşallah
Allah senden , sizlerden razi olsun. Dualariniz öyle güzelki , Gecen defaya bakarak budefa biraz daha iyiyim, cok sükür bin sükür. Rabbim gönlünüzdeki hayrli muradinizi versin, kazalardan belalardan, dünyanin ve ahiretin bügün kötülüklerinden korusun Amin.

nirra nasılsın arkadaşım
Cok sükür bin sükür. Suan biraz rahatladim, cok zor 2 gece gecirdim, sabah üsüme vardi, kaburgalarim birbirine gecmis gibi, kemiklerim sizliyor, Annem durup durup beni ovaliyor, üzülmesin diye sesimide cikartamiyorum. Allah düsmanima vermesin, ne zormus. Susadimda su isteyecek dermanim yoktu. Öyle birinin gelmesini bekledim . Rabbim kimseyi darda zorda koymasin, Amin. Canimin yandigi durumlarda bol bol dua ediyorum, sizleride herzaman aniyorum, Rabbim dua edenlerin cümle hayrli dileklerini kabul etsin. Amin

Senin dualarına da amin canım,vallahi sokakta sadaka versem ailemle birlikte seni de anıyorum.
Bu dualar boşa gitmez inanıyorum ben

Merhaba Nirra nasılsın? Nasıl hissediyorsun kendini?
Hep dualarımdasın, geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…