İnşallah öyle bir şey yoktur. Allah korktugunuza ugratmasinMerhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin
Farkli bir dr a daha gidin bence.bu kadar panik yapmayın sakin olun
sanki teşhis konulmuş ipinizi çekmişsiniz
benimde göğsümden süt tarzı bişi geliyor uzun süredir belki aylardır yıllardır çocuk yok
sol göğsüm de kitle var baya parça parça
doktor yüzeysel bi kontrol yaptı bişi yok dedi geçti
yıllardır bana da bi etkisi yok yani aklıma bile gelmiyor
sütyenim ıslanıyor öyle arada farkediyorum
bekleyin bakalım telaş etmeden
Farkli bir dr a daha gidin bence.
Aynen onemli olmasada muayne sekli tuhaf geldi. İciniz rahat eder. Regli sonrasi gidin muayneyede. Sirf bu yuzden bile cok ugrastim ben.bana da salladı gibi geldi açıkçası eliyle baktı sonra bişi yok dedi
beni de rahatsız eden bi durum olmadığı için bende saldım açıkçası
ama dediğiniz gibi bi sağlama almak da fayda var
Allah razı olsunMoralinizi yüksek tutun, kötü düşünmeyin lütfen. Allah tez vakitte şifa versin, evlatlarınıza bağışlasın.
Allah razı olsunMoralinizi yüksek tutun, kötü düşünmeyin lütfen. Allah tez vakitte şifa versin, evlatlarınıza bağışlasın.
Yok maalesef iki abim var onlarlada öyle dertleşememAllah acil şifalar versin.
Üzmeyin kendinizi. Benim annemde de benzer bşy olmuştu. Çözüm bulundu. Aynı şekilde bu durumu yasayan kişiler oldu etrafımda çözüldü. Moralinizi yüksek tutun. Kardeşiniz vs varsa onunla Paylaşın içinize atmayın.
Çok gecmiş olsun.
Amin inşallah öyledirçok geçmiş olsun bende de kitle vardı ağrılar sancılarla hastaneye gitmiştim. Çok şükür ki yapılan tahlillerde süt bezeleri çıktı emzirdiğim dönemde çıkmış. Belki sizin de ufak bir şeydir. Allah yardımcınız olsun. Üzülmeyin lütfen. İyi düşünün iyi çıksın
Haklısınız ama şuan iyi düşünemiyorum elimde değilbu kadar panik yapmayın sakin olun
sanki teşhis konulmuş ipinizi çekmişsiniz
benimde göğsümden süt tarzı bişi geliyor uzun süredir belki aylardır yıllardır çocuk yok
sol göğsüm de kitle var baya parça parça
doktor yüzeysel bi kontrol yaptı bişi yok dedi geçti
yıllardır bana da bi etkisi yok yani aklıma bile gelmiyor
sütyenim ıslanıyor öyle arada farkediyorum
bekleyin bakalım telaş etmeden
Onların Eşleri olabilirYok maalesef iki abim var onlarlada öyle dertleşemem
Çok teşekkürler , ben düzenli kanser testi yaptırıyorum, doktorum 17 yıldır aynı kişi,Konu sahibi arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Lütfen hemen canını sıkma, göğüsteki çok az kitle köyü huyludur. Doktorlar emin olmak için ultrason, mammografi, mr, biyopsi gibi tahliller ister ama bu kötü bişey çıkacak anlamına gelmez. Allah ferahlık versin ❤
amin teşekkür ederimMoralinizi yüksek tutun, kötü düşünmeyin lütfen. Allah tez vakitte şifa versin, evlatlarınıza bağışlasın.