- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.341
idare eder işte dün kayınwalidemlere gittik bi yığın tantana yine sanki hasta olcak gibiyim bugün leylaiyiyim cnm sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idare eder işte dün kayınwalidemlere gittik bi yığın tantana yine sanki hasta olcak gibiyim bugün leylaiyiyim cnm sen nasılsın?
cnm ya ikisi birarada hiç çekilmez ...sancın varmı gerçi bu belirtiler her ikisindede oluyo amaidare eder işte dün kayınwalidemlere gittik bi yığın tantana yine sanki hasta olcak gibiyim bugün leyla
bikaç gündür karnım ağrıodu ama adet ağrısı gibi deildi bugün adet ağrısı sanki olcak gibiyim ama bilmiyorum dediğin gibi olabiliomuşcnm ya ikisi birarada hiç çekilmez ...sancın varmı gerçi bu belirtiler her ikisindede oluyo ama
hayırlısı bir ne olduğunu tam anlasan ona göre plan yaparsın çok sıkıntılı zamanlar geçen ay 4 gün gecikti 4 gün ömrümden 4 yıl götürdü yaaaaabikaç gündür karnım ağrıodu ama adet ağrısı gibi deildi bugün adet ağrısı sanki olcak gibiyim ama bilmiyorum dediğin gibi olabiliomuş
aynen canım dünkü kürü alcam durumum belli olmadığı için alamıom senin 4 gün geçti benim bugün 12. günhayırlısı bir ne olduğunu tam anlasan ona göre plan yaparsın çok sıkıntılı zamanlar geçen ay 4 gün gecikti 4 gün ömrümden 4 yıl götürdü yaaaaa
cnm inşallah gerek kalmaz 12 gün az değil tabi yeni yumurtlamaya girmişindir.........aynen canım dünkü kürü alcam durumum belli olmadığı için alamıom senin 4 gün geçti benim bugün 12. gün
walla ya senin bat ne zaman şimdi ona göre açalım benimki sarkacak eylüle :)ne tuhaf kimse kalmadı topiğinde eski tadı kalmadı en iyisi hazal gelsin açalım bir eylül yada ekim:) topiği:::))
aynen yaaa wallacnm inşallah gerek kalmaz 12 gün az değil tabi yeni yumurtlamaya girmişindir.........
cnm yaaaa benim 24 ağustos ama gerek yok çünkü hiçbişey olduğunu sanmıyorum gelecek aya açalım eylüle hem bizim biraz daha şansımız olur belki......walla ya senin bat ne zaman şimdi ona göre açalım benimki sarkacak eylüle :)
ben açıyom şimdi o zaman hazalda bulur bizi olmazmı bak heyecanlandım şimdi:)aynen yaaa walla
aç aç hadi bekliommben açıyom şimdi o zaman hazalda bulur bizi olmazmı bak heyecanlandım şimdi:)
özelden at isim düşündünmü?aç aç hadi bekliomm
Kuzucum ben cokta anlamam ama bu tip belirtiler yasayip hamile olan cok gordum bu formda psikolojik yada baska bisey degilse neden olmasin bat ne zqman
Deli olcam ya bembeyaz süt kesiği gbi akıntım var kasıklarım ağrıyor ve şiştim resmen.bacaklarımdada çekilmeler var adetimede 9 gün var daha adet öncesi hiç böyle olmamıstım var bende bi gariplik hissediyorum ama ne olabilir onu bulamıorm
Kızlar kotu bı haberim var ben kocamdan bossnmk ıstıyorum.bır suredır cocuk istıyorduk ve bu ay ona hamile olabilecegımı soyledim ve bana git sunun caresıne bak yani aldır dedı.ben boyle bı ınsanla beraberligi daha dusunmuyorum.burada 1bucuk senelik karısı deilde sanki gunluuk bır kıza konusur gbi konustu.sabahtan beri aglıorm morelim bozuldu.bugunde yumurtlama gunum ovilasyon testim pozitif. Az once bukadar laf etmesıne ragmen gelip yanıma beraber olmak ıstedı ve tokat atıp. İttim defol dedim.demekki kısmet degilmıs rabbim bu ınsanla dvm ettiremeyecegımı gorup bır melek vermedı bana.morelim sıfır suanda.