Ekleyebiliriz, boy kilo ve 1 hazirana kadar hedef verebilirsiniz. Bir de bel basen göğüs ölçüsü vermek isterseniz oraya da ekleyebiliriz.Beni de ekler misinizzz
Haftaya da kıyafetlerle olacaksa 74 vs yazalım mi sen bilirsin ? Hafta sonu verememiş olma daDokunmayın çok fenayım
76 kg…………….. mont ve bot vardı gerçi hesap edemiyorum ne kadardır soyamadım da eczanede
72 diyelim mi
Ay hayır djsjdj çok mesuduz o mini eteğindenTamam sokmam
Boy 156Ekleyebiliriz, boy kilo ve 1 hazirana kadar hedef verebilirsiniz. Bir de bel basen göğüs ölçüsü vermek isterseniz oraya da ekleyebiliriz.
Haftaya da kıyafetlerle olacaksa 74 vs yazalım mi sen bilirsin ? Hafta sonu verememiş olma da
Ben sabah sadece yarim yumurta yemisimdir belki yani oglumun omletinden aldim. Bi kupa kahve ictim, Aksama diyete uygun bi yemek yapamadim dunden kalan taze fasulye ve pilavdan yedim. (Bulgur.pilavi 3 kasik falan fasulyede 1 tabak orta boy bir tabakla) 1 kase cacik yedim. Biraz oncede 1 avuctan biraz fazla antep fistigi yedim. Daha da yemem.Kızlar iyi akşamlar gün içinde rapor verenlerin puanlarını +1 yapacağım listede. İlk gün olduğu için sabaha kadar göre yazabilir eklerim. Ama normalde gün sonunda veya içinde beni etiketleyip raporu yazarsanız kaçırmamış olurum.
Orenda +1
accessdenied +1 (akşam?)
@Artemissisipi +1
@Bibibella +1
@KendineRenkli +1
@monoi +1 (akşam?)
my mister +1
@Sofienin Kedisi +1
kikelomo +1
ilk gün puanını alan arkadaşlarrr <3 Akşamları göremediklerimi yanına yazdım sjdf yazarken etiket ederseniz kaçırmam
Infinite Soul biliyorum başlamadın sen ama yine de etiket ettim
gelengiden
Hawky
Nevossss
@seyda586
@dolunaybekler
Kızlar siz de ilk gün raporunu atmamışssınız, eklemek isterseniz puanlarınızı sabah ekleirm.
Yok aşkım başlamadim dahaKızlar iyi akşamlar gün içinde rapor verenlerin puanlarını +1 yapacağım listede. İlk gün olduğu için sabaha kadar göre yazabilir eklerim. Ama normalde gün sonunda veya içinde beni etiketleyip raporu yazarsanız kaçırmamış olurum.
Orenda +1
accessdenied +1 (akşam?)
@Artemissisipi +1
@Bibibella +1
@KendineRenkli +1
@monoi +1 (akşam?)
my mister +1
@Sofienin Kedisi +1
kikelomo +1
ilk gün puanını alan arkadaşlarrr <3 Akşamları göremediklerimi yanına yazdım sjdf yazarken etiket ederseniz kaçırmam
Infinite Soul biliyorum başlamadın sen ama yine de etiket ettim
gelengiden
Hawky
Nevossss
@seyda586
@dolunaybekler
Kızlar siz de ilk gün raporunu atmamışssınız, eklemek isterseniz puanlarınızı sabah ekleirm.
Aynen işte yaptıklarımız dikkat ettiklerimiz gibisindenRapor yediğimiz içtiğimiz ve de spor mu?Orenda
Grubun tek mutlu insanı neden? Çünki vermiyo alıyorGünaydınnnn gızlar bugunde motiveyiz bozmuyoruz sağlıklı besleniyoruz kiloları veriyoruz misterda alıyor
Sısss sesetmeeeeeGrubun tek mutlu insanı neden? Çünki vermiyo alıyor
Ahhhhh keşkeee keşkeeeee hemen şaaakkk diye alırımmm bi oyanıma bi buyanıma yapıştırıverirm hemencecik
5kiloda ben veremAhhhhh keşkeee keşkeeeee hemen şaaakkk diye alırımmm bi oyanıma bi buyanıma yapıştırıverirm hemencecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?