Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Bibi o salataya attığın şeyler çok güzel dimi yaa bende salataya atmak için alıyorum tadı efso oluyo
Neydi adı ya bimden alıyorum kıtır kıtır bide bu meksikan fasulyeyide çok alıp koyuyorum çok doyurucu zaten salatalarim öğün tarzi benim öyle yan ürün gibi değil
(Kıvırcık yeşil soğan mısır turşu m.fasulye çeviz kaşar nar ekşisi ve ton balığı ekstra yağ yok bide baharatlar) genelde böyle oluyor

Diğer çeşitleride çok güselllll ben hepsini denedim mükkolar bibim

Aslında sağlıklı beslenip spor yapıp çok iyi kilo alabilir kötü beslenmek iyi değil kilo alicam diye
Köfte ekmek yemek kötü mü beslenmek anneme dicem seni öyle kilo alamayan insanın kilo alması çok zor ama kötü beslenmesin ama daha yüksek kalorili gitmesi lazım. Sürekli spor yapacak olsa pilav makarna köfte tavuk yer mesela

Tamam işte kalorisi yüksek karbolardan yicek pirinç makarna gibi yoksa bende belli kalori altina düşmemeye çalişiyorum kaslarım erimesin diye

Öf hocalarda öyle bilmem kac kilo haslanmış pirinç tavuk yiyorlar yoksa sönüyorlar resmen ben ekstra protein tozu kullanıyorum çünkü yeterince alamiyorum yiyerek

Öf hocalarda öyle bilmem kac kilo haslanmış pirinç tavuk yiyorlar yoksa sönüyorlar resmen ben ekstra protein tozu kullanıyorum çünkü yeterince alamiyorum yiyerek
Kız fitness hocası değil babam kasçı değildi yani ben spor yapmadığım için dikkat etmiyorum ama yapsam ben de protein alımıma dikkat ederim yoksa karbonhidrattan yana sıkıntı yok
Bazı şeyler zaten kişiden kişiye çok değişiyor ya.

Bi ara bulk yapayım dedim kahvaltıda bile tavuk pilav yiyordum

Ama nasil kilo alacaksin boyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…