Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Lahmacun ister misin, kek yapayım mı annneeeemm diye sen sormuyorsan ben de bi şey bilmiyorum
Şimdi şöyle gelişti olaylar ben dün lahmacun makinası aldım mecburen onu çalışıyo mu diye denemek zorunda kaldım ama keki o sordu daha önce nette bi kek tarifi görmüştük eve de çilek alınınca çocugun aklına karpuz kabugu düştü kendiliğinden

Lahmacun makinesi ne lan

Kızlarrrr 2 gündür yazamadımmmm.
Diyet aynı olduğu gibi devam.
Bu sabah omlet kaşar peynir bir dilim ekmek yedim. Şimdi sade türk kahvesi içiyorum
Akşama güncellerim tekrardan

Selam kizlar. Ben biraz hastayim bogazim sismis. Sabah kahvalti ettim rutin olarak ama sanirim bundan sonra gunun kalaninda corba icerim sadece icecek falan tuketiyorum. Neyi yiyebilirsem onu yemeyi deneyecegim kisaca.

Kızlar sabah bu sekildeydi. Ara da 1 avuc kabak çekirdeği 3 kuru kayısı yedim. Akşamına maalesef dondurma yedim. Akşam yemeği yemeyecegim o yüzden. Yürüyüşe çıkıyorum şimdi

Yavrular sabah öğlen gibi şunu yedim sonra kahve sonra detoks suyu yaptim onuda hüpletip duruyorum aksamda bizim lahana yemeği ve birkac kaşık haslanmış basmati

Eklediiiim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…