Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Foto yok ama ben de akşam yemeğimi yedim ve günü kapattım.
Kahvaltı: 1 haşlanmış patates ve 1 haşlanmış yumurta, salata
Ara: 1 küçük muz, 10 çiğ kaju
Akşam öncesi: 3 çilek
Akşam: kıymalı ıspanak yemeği, salata, yoğurt

Hareket olarak kızımı parka götürüp getirdim, şu an gün içinde toplam 350kalori yakmışım. Belki ilerleyen saatlerde leslie yaparım ama halim yok pek

1. Gün Bilançosu
Sabah aç karnına 2 sb su+ elma sirkesi +limon
Kahvaltı : 1 buçuk haşlanmış yumurta, bol yeşillik, kaşar peynir, zeytin, çay
Ara öğün:2 ceviz + 1 fincan kahve
2.ara öğün : anne çayı+ 1 avuç kuru dut
Akşam: tavuklu patates yemeği + 4 5 kaşık pilav+ salata
Toplam 2 buçuk litre su

Basen 96.5 cm
bel 78 cm
Göğüs 95 cm
Güncel kilom 61.5
benim ölçülerim bunlar Orenda
Ben kendimi listede göremedim

Birinde kuruyemişli birinde bir kase yoğurtlu birinde de havuçlu 3 ara öğün yaptım.
Öğlen bir şey yiyemedim oğlan durmadı. Yememem gereken şeyler attım ağzıma ayaküstü.
Akşam yarım porsiyon kavurma+2 dilim ekmek+1büyük sb ayran. Pilav yapabilsem pilav yerdim ekmek yerine ama yapamadım.
15 dakika leslie yaptım.
Kapanış.
Suyu 3 litre içmişimdir. Zaten 3-4 litre arası içiyorum, su bensiz yaşayamaz. O yüzden suyu yazmayacağım bundan sonra.

Kızlar iyi akşamlar gün içinde rapor verenlerin puanlarını +1 yapacağım listede. İlk gün olduğu için sabaha kadar göre yazabilir eklerim. Ama normalde gün sonunda veya içinde beni etiketleyip raporu yazarsanız kaçırmamış olurum.
Orenda +1
accessdenied +1 (akşam?)
Artemissisipi +1
Bibibella +1
KendineRenkli +1
monoi +1 (akşam?)
my mister +1
Sofienin Kedisi +1
kikelomo +1
ilk gün puanını alan arkadaşlarrr <3 Akşamları göremediklerimi yanına yazdım sjdf yazarken etiket ederseniz kaçırmam

Infinite Soul biliyorum başlamadın sen ama yine de etiket ettim
gelengiden
Hawky
Nevossss
seyda586
dolunaybekler
Kızlar siz de ilk gün raporunu atmamışssınız, eklemek isterseniz puanlarınızı sabah ekleirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…