- 2 Şubat 2023
- 222
- 455
- 33
Yok görmedimBide mideme sor onu ve ben böyle yediğim o kadar spor yaptığım halde 75 lerdeyimsiz zumba kombinimi gördunuz mu
Profilime git o zaman burayada mı atayımYok görmedim
Ay hakikaten niye öyle oldu, ben de tart yedimNeyse bugün biraz yalan dolan oldu diyetim ama yarın tam gaz başlıyorum
Bende yedim birseyler neyse toparlariz ya daha yeni basladik adaptasyon süreciAy hakikaten niye öyle oldu, ben de tart yedim
Yemeği hazırlarken atıştırdıklarım bu kadarKızlar gün icinde pek birsey yiyemediğin için çekmedim akşam yemaam budurdüzen oturtucam nedense bugün çok yoğun geçti hiç birşey anlamadim
Kız saatlerce o tabağı hazmedemedim bideYemeği hazırlarken atıştırdıklarım bu kadar
Ekleyim canımBasen 96.5 cm
bel 78 cm
Göğüs 95 cm
Güncel kilom 61.5
benim ölçülerim bunlarOrenda
Ben kendimi listede göremedim
Kiki nin yemekleri diyetisyen aşçı yapıyomuş tablo mübarek1249 kalori + dondurmalı elmalı tart
1 kupa kahve
2 kupa adaçayı
Ara öğün tavuk çorbası oldu çünkü çok hastayımiyileşene kadar spor da yok.
Genel puan olarak yazıyorum bibi rapor yazarken sporu da yazabiliriz ama tabi senin yazmana gerek yok jdjdj gözümüze sokuyorsun çünküSporu yaziyor muyuz ben yaptım tabi ki sporumu
Tamam sokmamGenel puan olarak yazıyorum bibi rapor yazarken sporu da yazabiliriz ama tabi senin yazmana gerek yok jdjdj gözümüze sokuyorsun çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?