- 20 Mayıs 2024
- 891
- 4.717
- 28
Yeni girebildim canım kusura bakmaKızlar iyi akşamlar gün içinde rapor verenlerin puanlarını +1 yapacağım listede. İlk gün olduğu için sabaha kadar göre yazabilir eklerim. Ama normalde gün sonunda veya içinde beni etiketleyip raporu yazarsanız kaçırmamış olurum.
Orenda +1
accessdenied +1 (akşam?)
@Artemissisipi +1
@Bibibella +1
@KendineRenkli +1
@monoi +1 (akşam?)
my mister +1
Sofienin Kedisi +1
kikelomo +1
ilk gün puanını alan arkadaşlarrr <3 Akşamları göremediklerimi yanına yazdım sjdf yazarken etiket ederseniz kaçırmam
Infinite Soul biliyorum başlamadın sen ama yine de etiket ettim
gelengiden
@Hawky
@Nevossss
@seyda586
dolunaybekler
Kızlar siz de ilk gün raporunu atmamışssınız, eklemek isterseniz puanlarınızı sabah ekleirm.
Alma eve bxhdhKayınvalidem börek getirmiş şaka mığ
Yaptım ama bebek ağladı az yedim. Sonra da regl olmuşum. Tutamadım kendimiiKahvaltı yapmamış mıydın
Kız atsana fit brownieyiOff fit tariflerle sorunum hepsini yiyip bitirmek, fit brownie yapıyorum bütün tepsiyi yiyorum fitliği kalmıyor artık
afiyet olsun beybi
Göz kararı yapıyorum benKız atsana fit brownieyisevaptır hdhdh
Gel beraber olsun demek isterdim ama saniyede götürdüm bxbxhafiyet olsun beybi
bebisko neler yiyorsun, görünmüyorsunNe konuşuyorsunuz be bildirim de gelmiyor unutuyorum
Sabah 8 kahvesibebisko neler yiyorsun, görünmüyorsun
Göz kararı tariflere karşıyım gözü bozuk olanımız var beybi tam ölçülü tarifin yok midurGöz kararı yapıyorum benmuz, yumurta, erimiş bitter çikolata, kakao, kabartma tozu, hindistan cevizi yağı azcıkk, biraz da kıvam vermesi için yulaf unu ya da tam buğday unu. Hepsini bıztlıyorum blenderla. Bitter şekersiz olursa daha iyi ama normal brownie kadar tatlı olmuyor. 2.5-3 büyükçe muza 2 yumurta koyarım genelde kalanını da kıvama göre eklerim.
Abi 500 kiloya çıksam arpa yulaf yiyemem yaw nası yiyonk onuSabah 8 kahvesi
Az önce 2 yumurtalı yulaf omlet yarım avokado iki ceviz
Bende sevemiyordum ya bu tarifle çok sevmeye başladım pazar günleri serbest olsam bile yiyorum omletiAbi 500 kiloya çıksam arpa yulaf yiyemem yaw nası yiyonk onu
Böregi alsin kaynana kalsinAlma eve bxhdh
Göz kararı tariflere karşıyım gözü bozuk olanımız var beybi tam ölçülü tarifin yok midur
Vanilin koyma bebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?