- 17 Ağustos 2023
- 8.341
- 26.190
- 468
Şimdi ne desem bilemedimKayınvalidem börek getirmiş şaka mığ![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi ne desem bilemedimKayınvalidem börek getirmiş şaka mığ![]()
Merhaba tabi 1 hazirana kadar hedef, boy kilomerhaba kızlar.
ben de katılabilir miyim? son zamanlarda çok hızlı kilo aldım vermek istiyorum![]()
Ama sağlıklıTamda aç zamanimda![]()
Böyle bir lahmacun Tarifi buldum yapmak istersenizben yapacağım galiba
Shhshshs eşim de benimle birlikte diyet yapıyor biz de aynıyız evde fjdkdk sağlıklı da olsa yemek istiyoruz, sağlıklı Yemekleri bile çok seviyoruz. JdjsOff fit tariflerle sorunum hepsini yiyip bitirmek, fit brownie yapıyorum bütün tepsiyi yiyorum fitliği kalmıyor artık![]()
Ekledim her gün içinde veya sonunda yedikleriniz, yaptıklarınızla ilgili beni etiketleyip rapor verirseniz puanınızı da eklerim1 hazirana kadar hedefim 10 kilo vermek, 69 olmak istiyorum inş
Başlangıç kilo:79
Boy: 165
Hedef kilo: 69
tamam teşekkür ederim.Ekledim her gün içinde veya sonunda yedikleriniz, yaptıklarınızla ilgili beni etiketleyip rapor verirseniz puanınızı da eklerim
Nasıl da yakıştı adminlik baakEkledim her gün içinde veya sonunda yedikleriniz, yaptıklarınızla ilgili beni etiketleyip rapor verirseniz puanınızı da eklerim
İş yerinde pcden giriyorum ya kolay oluyor jdjdjdjdNasıl da yakıştı adminlik baak![]()
![]()
Helal olsun beeİş yerinde pcden giriyorum ya kolay oluyor jdjdjdjd
Limonlu zencefilli su ile başladığım güne biskrem ile devam ettim pişmanım![]()
Kahvaltı yapmamış mıydınLimonlu zencefilli su ile başladığım güne biskrem ile devam ettim pişmanım![]()