- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Bir kadın yada aldatma durumu yok ondan eminim, tlf dökümlerine kadar inceledim... Mesele benle Zaman geçirmekten keyif almaması sanırım, benim yanımda olduğu gibi davranamıyor oluşunu da düşünüyorum. Mesela Adam kayırma, torpil, kısa yoldan para kazanma olaylarına nefretle bakarım, çevresindeki arkadaş dediği insanlar da bu olaylara başarı gözüyle bakan insanlar... Benim yanımda bu muhabbetleri yapamıyor olabilirler belki.. Bilmiyorum ki işte tam sebebini..Valla böyle bir adamı neden çekiyorsun canım her fırsatta memleketine gidiyor seni bırakıp bahanelerle orda birimi vardır nedir çok saçma
ben o facebook konusunu merak ettım, konularınızada baktım ama goremedım. hangı konuda yazıyor?
Aslında senin konulardan biri diye hatırlıyorum boşanma konusunda benim de düşündüğümü fakat çok zor geldiğini, senin zor kısmı başardığını bundan sonrasının çok daha güzel olacağını yazdığımı hatırlıyorum ama görmemiş olabilirsin belki. Hatta ben de senin konun muydu emin olamadım bakıcam konuna.Bir kez daha anladım ki insanların konuşmaları onların gerçek hayatını yansıtmıyor.
Nickinizden tanıyorum sizi, yorumlarınız dikkatimi çekiyordu. Çok sorunsuz bir evlilik gibiydi yorumlarınız bdv deki konulara verdiğiniz örneklerden.
Ben ortada sorun göremiyorum diyen arkadaslara katılmıyorum. Bir kadın ona duyulan bir sevgi varsa göstermese de hisseder.
Özellikle yatak kisminda size hissettirdikleri bile yeterli.
Karar sizin ama bence nedenleriniz sağlam.
Sizden kaçan , sevmeyen bir adamla yaşanır mı?
Benim sevgim bitmedi.. Bitti desem yalan olur, hani gelse şöyle aşk dolu baksa sevgi ile kucaklasa hepsini unuturum koşar sarılırım boynuna. Ama o uzaklaştıkça , benden kaçtıkça yada sevgisiz aşksız sevişmeye çalıştıkça kendi sevgimden bile nefret ediyorum. 3 senedir benim sevgim götürdü bu evliliği, artık götürmüyor...xpreiaZ peki sen kocanı seviyormusun ?
bu katlandıklarına onu herşeye rağmen sevdiğin için mi katlanıyorsun ?
değilse sebebi ne ?
ben o facebook konusunu merak ettım, konularınızada baktım ama goremedım. hangı konuda yazıyor?
Bende:)
Neden belirttin bunu anlamadım konuyla bağlantısı ne kiAdam polisLeotie
Neden belirttin bunu anlamadım konuyla bağlantısı ne ki
Görmemişim o mesajı pardonBi baltaya sap olamamış demiş ya etiketlediğim üye, ona istinaden yazdım işi gücü var babında
Polis mi o kadarını okumadım, yüksek lisans yapamadı iş kurdu batırdı kısmındaydımAdam polisLeotie
Yok öyle bir durum olsa yakalardım diye düşünüyorum, çünkü güvensizliğim evliliğin ilk gününden beri hat safhada... Dediğim gibi tlf dökümlerinden uzun süre takip ettim, bakmayı bırakalı hemen hemen 1 yıl oluyor..Eşinizin sürekli Evi terketmesi bile sorun bence
acaba eski bulduğunuz alışkanlığına devam ediyor olabilir mi
ama bir yandan da maddi anlamda düzenli bir hayat sağlayacak siz varsınız
yani ben hep boşanma taraftarıyım
çünkü önemli olan medeni halin ne olduğu değil mutlu olup olmamaniz
Atanamayan öğretmen eşim, hatta formasyonunu dahi aldım demişti ama o bile yarım kalmış,çok zor atanan bir bölüm olduğu için üzerinde durmamış atanmak için. Okulunu derece ile bitirmiş ünide,keza polis okulunu da derece ile bitirdi.. Başarısız aylak bir insan değil, sadece çok ama çok bencil...Polis mi o kadarını okumadım, yüksek lisans yapamadı iş kurdu batırdı kısmındaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?