- 27 Aralık 2015
- 28
- 9
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkeklerden hoşlanıyor olabilir mi? Hani şu saklamak için evlilik yapanlardan.Takip ediyorum, biliyorum yaptığını, aldatma durumu kesinlikle yok. Ama benle vakit geçirmekten hoşlanmıyor, erkek arkadaşları ile takılıyor beni yanında istememe sebebi de siyaset konuşuyoruz vs oluyor... Bu arkadaşları ile yanımda tlfla dahi konuşmaz ama, msjlarını da siliyor... Benle bir saati zorla geçiren adam bu arkadaşları ile saatlerce ne konuşuyor hiç bilmiyorum... Ama onların yanında olduğundan eminim
İddia bayin var de miiii seni seni :)Profilimde 93 doğumlu da yazıyor sanırım, evet tabiki gerçek bilgilerimi vermedim, yaşadığım yeri paylaştığım için mesleğimi paylaşmadım zira benden başka kadın yok bu işi yapan burda, deşifre olmak istemiyorum
İzinler bize de kapalı malum... İzinler açık olsa da memleketten başka yer yok gidecek, annemi de hiç çekesim yokben sosyal medyadan diye düşünmüştüm
o kadar bu işlerle ugrasan birinin hop diye vazgeçecegini düşünmüyorum şahsen
ama siz daha iyi tanırsiniz tabi
sizin izin alma şansınız yok mu biraz da siz uzaklaşın evden
Eşimi Nasıl tarif etsem ki ciddi konular siyaset ticaret değilse ilgilenmez, dalgaya vurur geçiştirir..tartışmaya varırsa da kendini odaya kapatır... Cinsellikle alakalı benzer konu açmışım az önce bir arkadaş yorum yapmış, döndüm okudum... Hiç mi birşey değişmez! Yok değişmemiş.. Hatta bir önceki konuda cinsellikle ilgili şikayetimi daha açık anlatmışım kendisine, "daha önce hayatında kaç kişi oldu da beni beğenmiyorsuna " getirmiş. İnanın hepsini unutmuşum...son paragrafta belirttiğim eşinizin daha az kazanıyor olması, düzeninin kurmamış olması gibi şeyleri zaten çok büyük kusurlar anlamında söylemedim. günümüzde zaten 25-26 yaşında işi gücü bile olmayan bir ton insan var, normal oldu bunlar atık. ama gel gelelim hal böyleyken tutup çaaaat diye de evlenince (acele neyse?) türkiyede bunlar hep sorun oluyor. istisnadır ki geleneksel bir ailede yetişen, daha az kazanan bir adam daha rahat yetişen ve çok kazanan eşini taşıyabilsin. Mesele zaten yine para-pul değil eşinizin dünya kendi çevresinde dönüyor siz ona mecbursunuz halleri. Adam maaşta sizin paranızı kendi malı gibi görüyor afedersiniz yatakta da bedeninizi. Yalnız o bunun hiç farkında bile olmayabilir. Belki sadece hoyratlık, bencillik ama bunun nasıl incitici olduğunu hiç bilemiyor olabilir. Şunu anlamadım siz ona bu durumu anlattınız mı hiç, ne dediniz o ne tepki verdi?
Ahahhaha güldürdünüz beni ama olabilir... Yani şüpheleniyorum anlamında söylemiyorum ama güvenim yok kendisine hiçbir türlü.. Ve mesela o kadar kıza yazması da düşündürücü kız meraklısı olsa 3-5 kıza yazardı demi yüzlerce olunca "bişeyi mi ıspat etmeye çalışıyor " diye düşündürücü. Ama yakalamadım öyle bir hareketini de.. Gerçi bu bahsettiğim arkadaşı ile "canım " diye konuşuyor ama... Annesiyle falan da öyle.. Yok yok değildir yaaaErkeklerden hoşlanıyor olabilir mi? Hani şu saklamak için evlilik yapanlardan.
Canım ya, ben kimseye kolay kolay boşanma demem ama bir kadın için en önemli şey eşinin onu sahiplenmesi. Hani eşin sana delice aşık olmasa da seni sahiplenmeli, arkanda olmalı, sana değerli olduğunu hissettirmeli. Bunlar yoksa evde kardeş gibi takıldığın bir evlilik neye yarar ki? Ev arkadaşı gibi heyecansız, aşksız, tutkusuz evlilik ruha zarar.
Neden eşine içindekileri tamamen döküp bir süre çekip gitmiyorsun. Belki anlar, düzeltir kendini, baktın anlamadı yeni aşklara yelken aç.
Sana birşey soracağım, hiç başka bir erkeğe ilgi duydun mu? Yani eşini aldatma değil ama eşinde olmasını istediğin özelikler var diye başka bir erkeği arzuladın mı? Bunu aaa beni ne sanıyorsun diye algılama ama bu durum eşinden ayrılınca başka insanları sevebileceğin anlamına gelir. Belki gerçek aşkı başka birinde yaşarsın ve bu acılı günlerini unutursun.
Yok aslında çok sıradan bir meslek ama yaşadığım yer çok küçük ondan böyle nadir kaldım istanbul ankarada benim mesleği yapan kadın , hiç yoksa binlerce vardır.İddia bayin var de miiii seni seni :)
Bence iletişim kurmaya çalış, bu gerçekten çok önemli.
Birinden boşanmak için seni dövüp aldatması gerekmiyor kii?
Umarım en doğru kararı verirsin
kendiniz cevabini verdiniz.esiniz evde yokken daha huzurlu ve stressizseniz bu evlilik bitmistir bana gore..Başlarda sadece yanımda olması bile mutluyum dedirtiyordu ve yaptıklarının hepsini yuttum, lafını bile etmedim... Ama artık o evde yokken daha huzurlu olduğumu hissediyorum, en azından işte ve elinde değil yanımda olmaması ama kendi isteği ile bahaneler bulup benden ayrı olmaya çalışması artık içimde sevgi bırakmıyor...
Uzun süre ayrı kalmadık uzun süredir.. En son 1.5 sene oluyor herhalde 15 gün göreve gitmişti.. Ben deli gibi özlemiştim. Bu izinde gittiğinde 5 günde bir ben gittim hafta sonları ama öyle aman aman bir özlem yoktuPeki siz eşinizden uzun süre ayrı kaldığınız Zamanlar Nasıl hissediyorsunuz?
Kendinizi eksik hissediyor musunuz ne bileyim özlem falan had safhada oluyor mu ?
Hani o sizi sevmiyor olabilir ama siz nasılsınız siz eskisi gibi seviyor musunuz önemli olan bu sorunun cevabı bence.
O zaman bir süre ayrı yaşamayı deneyebilirsiniz hem kendinizi denemiş olursunuz onsuz hayat Nasıl olacak diye hem de doğrudan boşanma kararı olup ilerde pişman olmazsınız.Uzun süre ayrı kalmadık uzun süredir.. En son 1.5 sene oluyor herhalde 15 gün göreve gitmişti.. Ben deli gibi özlemiştim. Bu izinde gittiğinde 5 günde bir ben gittim hafta sonları ama öyle aman aman bir özlem yoktu