gittikçe anlamını kaybeden evliliğim...

Bence senin için zaten herşey bitmiş sadece nereden başlayacağını bilmiyorsun. Çalışıyorsun gelirin var zorda kalmazsın.
Senin başlangıç noktan "sen bu adama karşı ne hissediyorsun?" sorusunun cevabı. Seviyor olsan şuan bunları konuşuyor olmazdık bana göre.
Hayatındayken gülemiyorsan, onsuz gülmeyi öğrenebilirsin...
Kolay değildir boşanmak ama bir insan geleceğini, yarınını, aslında yaşlandıkça biriktireceği hatırları peşinen çöpe atmamalı diye düşünüyorum. Bu nedenle senin yerinde olsam boşanırdım.
Fakat aldatma yok şiddet yok deyip ne diye boşanıyorsun diyecekler olacaktır.
Bu noktada sen ne istediğini iyice düşünmelisin.

Anlık düşüncelerin bence bunlar, çünkü eşini seviyorsun normalde,geçecektir bu duyguların diye düşünüyorum

Keşkelerle elime birşey geçmiyor... Evet keşke faceini ilk kırıp içerisindeki yüzlerce bel altı muhabbeti gördüğümde elimde böyle sağlam bir gerekçe varken,henüz düğün olmamışken nikah iptali yapsaydım... Ne kadar duygusuz ruhsuz bir insan olduğunu anlasaydım.. Hiç değilse düğünü ertelese idim...

demek ki cidden umursamaz ve sohbeti sevmeyen biri.

Çocuk olunca düzelir eve gelir mantığında okadar çok kadın varki. Ve hatta çovuk olunca çocuğu için eve gelen adamlara sevinip boşanmayanlar var burda da çok var.
Bencede normal değil

E canım zamanında ben o 300 kız muhabbetini çok irdeledim diye kibarca uyardın beni ama ben ta o konuda Oha demiştim yani içimden, sonrada sen bi konuda iyiki çok uzatmadan evlenmedik minvalinde bi laf edince birsey diyemedim

Demek ki aklından atamadın aslında hic

Biraz ona sizin için sıradan biriymiş gibi davranın sizin sevginizin yokluğu onu üzerse en azından bi umut var demektir eğer farketmez ve aynı şekilde devam ederse hakikaten bu adam sizi haketmiyor

Anlattiginiza bakilirsa esiniz kendinden baska kimseyi sevmeyen bencilin teki
Bu adamla nasil ömür gecer nasil güvenle ellerinizi uzatabilirsiniz ona
Bu evlilik sizin hayatinizi hic kolaylastirmamis esinizin hayatini kolaylastirmis arayip da bulamadigi imkanlari vermissiniz eline
İnsallah mutlu olursunuz ama esiniz hayatinizdayken pek mümkün görünmüyor.

Zorlada olsa konuşmayı dene .
Buz gibi bi adam tarif ettiğin 1 saat vaktin var nedemek ? Dakika sayıyo diyosun demekki bitsinde gidiyim derdinde.

Yatak kısmını anlamadım görev olarak öı birlikte oluyo kastın yoksa sert can atıcı şekilde mi ?

Biraz uzak dur hissettir bunu dışarda biyerde zorla oturup konuşun ( siniri kontrol amaçlı) olmuyosa kendini yıpratmanın bi anlamı yok.

Sonuç olarak mutlu değilsin. Ana konu bu.hani bazıları diyorlar ya kocam şöyle böyle ama ben kocamı seviyorum diye yani bilmiyorum nasıl seviliyor. İnsanlar alışkanlığı sevgi olarak mı düşünüyorlar zamanla.. Bilmiyorum senin içinde sevgi var mı? bir söz var sevdiğini alamadıysan aldığını seveceksin diye. Erkekler biraz bunu yapmaya çalışıyor ama cinsellikten öte gitmiyor olay işte o şevkat o iç titremesiyle yaklaşamıyor kadına. Dolgun maaşla çalışıp ayakları yere basan bir insansın çocuğun da yokken mutlu olmadığın bir yerde niye duruyorsun.. İlişkiden sonra kendini nasıl hissettiğini yazmışsın ötesi var mı??

Anlık düşüncelerin bence bunlar, çünkü eşini seviyorsun normalde,geçecektir bu duyguların diye düşünüyorum
Bir önceki konunun sonundan sonra haklısın böyle düşünmekle... Ama bu defa kavga falan etmedik... Bir anlık sinir diyeceğim bir sinirim de yok.. Hani şu olaydan dolayı kızdım diyeceğim bir olayda yok...

Benim sevgim de gittikçe azalıyor yetmiyor bu evliliği götürmeye... Yaklaşık bir aydır düşünüyorum boşanmayı.. Öncesinde aklıma tayin istemeyip bir süre ayrı kalmak geldi. Ama onun gitmesi de en erken aralık ve belki de haziran... O zamana kadar ne yapmalıyım bilmiyorum..

Birbirinize aşık olacak kadar sure tanimamissiniz ki, neden bu kadar hizli evlendiniz anlamadim inanin! En basindan temeli zayif atmissiniz! Hayirlisi olsun hakkinizda

Neden süre bu kadar kısaydı, böyle evlenenler tanıdım ama bildiğin kör kütük aşıklardı 1 gün bile ayrı kalamayız diyerek evlendiler 3 ayda ama sizde öyle bi aşk da sezmedim

Ailesi de maddiyata çok önem veren pinti insanlar... Ben sevgi hissetmiyorum... Sadece her anlamda kullanıldığımı hissediyorum artık...

Benim tanışma ve nikah arası 1,5 ay. Aslında 5 ay gibi bir süredede tanınabilirdi ancak sende zaten farkındasın "özledim, yanımda olsan şöyle öper böyle severdim." Gibi boş muhabbetlerle geçmemeliydi.

Herneyse bazıları, "Eve para getirsin, fazla hir gür cıkartmasın, ev isinede yardım ediyorsa, karışmıyorsa bana gerisi olsun okadarcık." Şeklinde düşünebilir ve mutluda olabilir. Bu da bir seçenek.

Ev islerine yardimci olmasi, beni kisitlamamasi, yemek hazir degil diye firca atmaması güzel (olması gereken) şeyler ama bir lutuf olarak görmüyorum acikcası. Sirf bu yuzden evlilik surdurulmez derdin ev isiyse maaşın iyiymis yardimci tutarsin.

Ruhumu doyurmuyorsa o adam, benimle birşeyler yapmıyorsa, benimle gezmekten keyf almıyorsa, her firsatta kacmaya calisiyorsa, sevgi namina birsey hissetmiyorsam o adam bayram temizliğni tek basina yapsa nolur?

Neden süre bu kadar kısaydı, böyle evlenenler tanıdım ama bildiğin kör kütük aşıklardı 1 gün bile ayrı kalamayız diyerek evlendiler 3 ayda ama sizde öyle bi aşk da sezmedim
İşte o Zaman hep bu soğukluğunu mesafeye bağlıyordu, tlfda sürekli aşkım keşke yanımda olsandan başka cümlesi yoktu.. Ben lisede eşime aşıktım ama çok ulaşılmaz geliyordu o Zaman. Yıllar geçip karşılaşınca o da pat diye evlenelim falan deyince hayatımın en büyük basiret bağlanmasını yaşadım. İşte her konuşmada da aramızdaki soğukluğu samimiyetsizliği mesafeye bağlayınca o Zaman , bende de ona karşı çok büyük bir beğeni olduğundan öyle kabul ettim...

Merhaba ,

O kadar bilinçli yazmışsınız ki,tavsiye de bulunamıyorum.Bence bir süre yalnız kalıp karar verin.
En güzeli bu olur ama öyle bir imkanım yok... Bu dediğini en erken aralık ayında ve hatta belki haziran ayında yapabilirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…