Eşimle boşanma aşamasına geldik

Evet ben hataylıyım eşim urfa araplarından. Bizde yoktur 2.3. eş durumu. Bilmiyorum eşim 21 yaşındaymış evlendiğinde onu da ilk çocuğun yaşından anlıyorum. Öbür kadınla resmi nikah da yok dini nikahla birliktelik yaşayıp iki çocuk yapmışlar.
Offf cok fena bisey.farkli memleketlerden misiniz acaba?sizden hepsini mi gizledi?siz nasil tanistiniz evlendiniz ?
Aklimda oturtamiyorum.

Ya bi numarayı bulamadım diyor. İsmini versin, sorayım avukat arkadaşıma, 5 dk sonra vereyim numarasını yani bu kadar da olmaz.
Ya biz arkadaşımı aldatan sevgilisinin nişanlısının numarasını bile beş dakika da bulduk, arkadaşımla görüşürken nişanlandı pislik herif , biz de kızın numarasını bulduk bir şekilde, konu sahibi ilginç ve avukat olduğunu iddia ediyor...

Offf cok fena bisey.farkli memleketlerden misiniz acaba?sizden hepsini mi gizledi?siz nasil tanistiniz evlendiniz ?
Aklimda oturtamiyorum.
Farklı memleketlerdeniz. Bir arkadaşımın sevgilisinin arkadaşıydı. Önce arkadaştık sonra sevgili olduk

Ya bi numarayı bulamadım diyor. İsmini versin, sorayım avukat arkadaşıma, 5 dk sonra vereyim numarasını yani bu kadar da olmaz.
Olur allah aşkına avukat arkadaşın direk kendisi bulabilirse özür dileyeceğim. Ama o da polis asker memur vs arkadaşlarına soracaktır.

Hayır anlamadığım şey neden avukatlığım üzerinden hakaret etmeye başladınız. Evet avukatım, evet direk kimsenin numarasını veya tc sini sorgulayamam öyle bir uyap sistemimiz yok, evet 2 senedir tanıdığım ailesini de tanıdığım için çocukları olduğu aklıma bile gelmedi, düşünemedim bile böyle bir şeyi. Siz daha normal evlilikler yaptığınız için şanslı olabilirsiniz ama tc siyle sorgulama yaptırmadım ve düşünemedim die ne avukatlığıma laf gelmediği kaldı ne de vizyonsuzluğum kaldı. Hiç kimse sınanmadığı günahın masumu değildir. Bunu asla aklınızdan çıkarmayın.

Ve sen bana avukat arkadaşının numarasını ver veya ben numaramı veriyim beni arasın, kendisi kimseye sormadan kendi sisteminden sorgulayarak bulursa ne dersen de yaparım. Bu kadar eminim çünkü

Ben yapamadığım için asker bir arkadaşıma sordum kadının tc sini buldum sorgulama yapıp bana atmasını istedim yapmadı, napim gidip adamı mı vurayım

Kuzenleri ile sırası ile evlenip boşanan birini asla tercih etmem ! İnsan neden kardeş yarısı ile evlenir bir de iki kez ? Neyse boşanın sıradaki de dayısının kızı olur şaka gibi .

Farklı memleketlerdeniz. Bir arkadaşımın sevgilisinin arkadaşıydı. Önce arkadaştık sonra sevgili olduk
Soyle aslinda, avukatliginiz olarak dusunmeyin.egitimli bir birey olarak dusunun elestirileri.
Evliliginiz oncesinde esiniz, ilk evliligini ve cocuklarini sizden sakladi mi?

Merhaba arkadaşlar. Eşim benden önce amcasının ve teyzesinin kızıyla evlenmiş ve iki çocuğu var. Ben bu durumu evlendikten sonra öğrendim ve birbirimizi sevdiğimiz için evliliğimi devam ettirme kararı aldım. Benimse bu ilk evliliğim. Evlendiğimizden beri eşim benden çocuk istediğini aile olmak istediğini söyler durur. Zaten 5 aylık evliyiz ve yaklaşık iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Hamilelik psikolojisi, düşük tehlikesi vs derken evde birkaç kez kavga ettik. Kavgalarımız üzerine benden çocuk sahibi olmayı çok isteyen eşim birden çocuğu aldırmak istediğini söyledi. Bunun üzerine kavgalarımız büyüdü, aileler araya girdi ve sakinleştik. Eşimin eski eşi ise sürekli hala eşimin ailesinin yanına gidiyormuş bunu bana eşim söyledi. Ben de annemin yanına geldim bir haftalığına, bu sırada eşim kendi ailesinin yanına gitmeye başladı sıklıkla. Ben de eski eşinle karşılaşma ihtimalin çok yüksek gitme dedim. Bunun üzerine tekrar kavga ettik ve boşanmak istediğini söyledi. Gerçekten artık çok çaresizim. 8 haftalık hamileyim ve daha şimdiden çok yoruldum. Gece uykum bile kalmadı. Ya çocuğu aldırıp eşimden tamamen boşanacağım, ya da onun bu dengesizliklerine katlanıp çocuğu doğuracağım.. ne yapacağım hiç bilmiyorum ve gerçekten yoruldum...
Bu hikayede yanan çocuk mu olsun yani? Aldırmak zorunda değilsiniz kaldı ki ortada büyük bir yalan varmış açarsın yüklü bir tazminat davası çocuk için de yüklü bir nafaka....bitti gitti

Anlamadım çünkü hiç evlerine gitmedim. Evlendikten sonra 1 veya 2 kere gitmişimdir.
Eski eşi ailesinin yanındaymış. Bunlarda normalde hep böyleymiş boşanınca çocuklar babaya verilirmiş. Bunların hepsini sonradan öğrendim ben.
Eşimin eski eşine de maddi olarak eşimin babası bakıyormuş. Bunların hepsini eşim söyledi.
Mağara döneminden kalma bir sülale sanırım. Resmi nikah yok, teyze ve amca evleniyor, çocukları ile yeğenleri imam nikahıyla 2 çocuk yapıyor. Çocuklar baba da kalıyor, onlarda öyleymiş bilmem ne. Afganistanın hangi dağından inmiş bu aile, nasıl bulaştın bu ailenin oğluna anlamadım inan.

Gerçekten mi? çünkü avukat arkadasim panelden isterse eşinin kuzeninin numarasını bulup size 5 dk içinde atabilir. Lazımsa söyleyeyim 🫠 hadi avukat da olma, gerçekten bi akrabanın numarasını bulamayacak mısın? Tuhaf gerçekten.
Panel yasal değil. Kullananların ipleri bulunup, tıpkı zamanında sanal kumar sitelerine üye olduğu tespit edilenlere verilen cezalar verilecek. Her avukat panel kullanmaz. En azından aklı başında olanlar.

X