Geyiğin Gülleri

kasımda kış sayılır hava da lülü sondakı guzel

şu boyundan bağlıyı da çok sevıyom

kırmızıda güzel olmuşş
karar veremedım ben:bbo:

güllü o nar çiçeği rengiyle beyaz dediğin gümüşrengi deri gibi bi kumaşı var onları nişanlıyken hep aponun atrafının düğünü olurdu ozaman almıştım mirparktan 1er kere giydimm o gümüş güsel fakat heryerim ortada popo felan çok sexi :) boğazdan bağlamalı güsel evetde güllü düğün denizdüğünsalonunda:S

ımmm olsun denizde ne olcak ordada assolist gibi donlanıyolarama tabi abiye
giyemem diosan benim elbiselerde veririm sana

ben açık renk ve kahverengi (yada siyah) olanları beğendim
ozamani hepsini beğenebildin he :) siyah onalr kuzum kahve yok aralarında
kasımda kış sayılır hava da lülü sondakı guzel

şu boyundan bağlıyı da çok sevıyom

kırmızıda güzel olmuşş
karar veremedım ben:bbo:

düğün canımm ekimde önümüzdeki ay giyilirmi aca o siyahh v yaka olan
nar çiçeği o renk kırmızı gibi çıkmışş onu çok seviyom çıtı pıtı oluyom onu giyince :) apoda diyo bana hala kendini lisesi kızmı sanıyonn öleyim tabi diyom bende:dilcikar:

bence keinlikle en sondakini giy hem havaya uyar hem mekana diger siyah çok güzel fakat açık kaçar o havada ve orda kim giyerkiii :)

bence keinlikle en sondakini giy hem havaya uyar hem mekana diger siyah çok güzel fakat açık kaçar o havada ve orda kim giyerkiii :)

dimiiiii
bende biraz ondan yanayım ama dedim sizede soramm çünkü o havaya uygun olar bide diğeri açık kaçar gerçi bundada memelerim ortadaa
peki altına siyahmı çorap giyem gene yoksam ten rengimi
bide gelin almaya gidicez orduyaa :)

bakaruk ozamani güllümmmmm:)

aradım babamı dedim mezgit yaparmısın bise aşkama gelelim tamam dedi çok mutlu olabildimmm akşama anneme gidicezzzzzzzzzzz

iyi bari bu akşam biz yine kaynanadayız :roflol:

akşam dedi yarın geleceniz da ben ses etemdim nebi de baktık birbrimize he he dedi nebide

bence antresit giy ten rengi giyme çünkü kenarlarındaki işlemeside füme...
süper olur altınada siyah topuklu

akşam feride yoktuu kayınvaldesinegitti. öledede gittik çamaşır mak flan aldık ferideye sora eve geldik kayınvaldemle hazırladık herşeyii kurduk sofarayı felan neyse oturduk yicess birden kalktı sofradan llavaboya midesi bulandı başı döndü kustuu öle korktumkiii yemedi balkonda oturdu ölee ama çok korktumm meğer adet olca zaman öle olurmuş tansiyonuda çıktıı. neyse yedik içtik kaldırdımm oturuyos apo kalk hadi hadi diyip duruyo bende korkuyom yannız bırakmaya onu aradım ferideyi dedim annem kötü olduı biraz fazla oyalanmada gelirsin erken öle eve geldik şimdi aradım iyimişş ama akşam diyo çok kötü oldum anladım dedim korktum bende..

edaa siemens 1200devir dijital 7kg beyaz aldık çamaşır makinesi 1.400den düşürdü nakitt 1.200e aldık istikbalden beyaz aldıkii banyosuda beyazmışş dolabı felan ona uysun diee herşeyi tamam şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…