- Konu Sahibi pamukltsrt
-
Bence çok şanslısınız çünkü erkekler annelerine veya kız kardeşlerine nasıl davranıyor ise size ve çekirdek ailenize de öyle davranıyor.Keşke ben de evlenmeden önce tüm bunlara dikkat edecek ,farkında olabilecek bir düşünce yapısında olsaydım.Bir de evliliğin ilerleyen yıllarında aman bana dokunmasınlarda herkes ne yapıyorsa yapsın moduna giriyorsunuz şimdiden böyle şeyleri dert edinmeyin kendinize derimBen önde görülmeyi bekliyorum evet maalesef kafa yapım bu şekilde çünkü kendi aile bağlarım çok sağlam değil ve ilgiyi sadece ondan görüyorum.hayatımdaki partnerimin kardeşide olsa birine bu denli ilgi göstermesi bana çok fazla geliyor
normal degil. bozulmazdimSize hiç söylemedi çiçek gönderdiğini özel bir günde değil siz tesadüfen gördünüz ve çiçek notunda sen benim en kıymetli varlığımsın yazıyor buna bozulmak normal mi
Hayır hiç normal değil tepkiniz. Ben olsam ne güzel kardeşlik ilişkileri var diye mutlu olurdum. Kardeşi ya. Kardeşine "en kıymetli varlığım" yazınca kardeşi sizden kıymetli, siz ikinci kıymetlisi mi oluyorsunuz? öyle mi düşündünüz? :)Hayır kendi kardeşine.ben özellikle nota bozuldum
Bu tarz düşüncelere sahip olmak hiç normal değil. Psikolojik destek almalısınız.Size hiç söylemedi çiçek gönderdiğini özel bir günde değil siz tesadüfen gördünüz ve çiçek notunda sen benim en kıymetli varlığımsın yazıyor buna bozulmak normal mi
Kıskanılacak bir şey yok bunda. Bugün kardeşine çiçek gönderirken laf ederseniz yarın evlendikten sonra eve de almazsınız siz kardeşiniMerhaba nişanlınızın kardesine çiçek göndermesini kıskanır mıydınız
gereksiz kıskançlık tabikiBen önde görülmeyi bekliyorum evet maalesef kafa yapım bu şekilde çünkü kendi aile bağlarım çok sağlam değil ve ilgiyi sadece ondan görüyorum.hayatımdaki partnerimin kardeşide olsa birine bu denli ilgi göstermesi bana çok fazla geliyor
Fitnat yenge, sen misin ?Merhaba nişanlınızın kardesine çiçek göndermesini kıskanır mıydınız
Bak böyle evlilik olmaz.Nişanlısınız daha sizinle işi zor .Ne olacak kardeşe çiçek gönderdi üzerine onu yazdı ise.Siz yarın iş yerindeki herkesi sorun edersiniz.Bu bir hastalık bence uzman yardımı alın.Merhaba nişanlınızın kardesine çiçek göndermesini kıskanır mıydınız
Bence göze batmayan bir ilişkileri olsaydı böyle hissetmezdiniz kesin kız sizi gıcık edecek bir şey yapmıştır ya da size bir şey alındığı için o da istemiştir filan ama öyle bir durum olmamasına rağmen kıskandıysanız biraz hayatınızı renklendirirmeye çalışınMerhaba nişanlınızın kardesine çiçek göndermesini kıskanır mıydınız
Bunda kıskanılacak bir durum göremedim kardeşi istediğini alırMerhaba nişanlınızın kardesine çiçek göndermesini kıskanır mıydınız
Ay ben size katılıyorum ya ben eski sevgilimle sırf bu konu yüzünden ayrıldım bna çiçek aldığı için bize de al diye darlıyormuş evde ablasıKaos goruyorum. Gorumce bunu talep etmediyse benim adim da dama degil.
Cetrefilli bir aile iliskisi kiskanc bir gorumce... Yipranacaksiniz...
Ay ben size katılıyorum ya ben eski sevgilimle sırf bu konu yüzünden ayrıldım bna çiçek aldığı için bize de al diye darlıyormuş evde ablası
Hani normalde alsa anlarım da sırf bana aldığı için zorla aldırmıştı bir de kırmızı güller
Bir de en değerlisin falan yazılmaz sevgili varken ya burada böyle savunanlar yarın evlenince görümcem şöyle böyle diye konu açmaz umarımesi/nisanlisi kendi kiz kardesine (gorumce) "dunyadaki en sevdigim en degerlimsin" yazili cicegi kendinden habersiz yollasa ortaligi garipsemeyecek hanim yoktur
Iki yanlis var
En degerli varligim falan yazmasi...
Habersizce gondermesi...
Dogrusu ne olurdu?
Kiz kardesime cicek almak istiyorum gel beraber secelim diyebilirdi, evimizin kiymetlisi/abisinin kiymetlisi vs. diye bir not yazabilirdi. Hatta abisinin yengesinin kiymetlisi yazabilirdi, gorumce de sevinir yengeye bile tesekkur ederdi.
Esimle iliskimiz masallahliktir konu sahibinin anlattigi hareketi yapsa ben bile kiskanip uzulurdum netttt.
Herkeste konu sahibinin ustune gelmis...bi garipler...
Kendi kendine hediye alip bak "abim bana almis, nasil guzel mi? sana almadiysa uzulme ?" diye mustakbel geline atan insanlar var ayol. Gorumceyi melek yapmis herkes, kizcagizi suclamislar...
Desteginiz icin tesekkurler
Teşekkür ederim bi şeyler içime dokundu işte kendimi arkaplanda hissettimesi/nisanlisi kendi kiz kardesine (gorumce) "dunyadaki en sevdigim en degerlimsin" yazili cicegi kendinden habersiz yollasa garipsemeyecek hanim yoktur
Iki yanlis var
En degerli varligim falan yazmasi...
Habersizce gondermesi...
Dogrusu ne olurdu?
Kiz kardesime cicek almak istiyorum gel beraber secelim diyebilirdi, evimizin kiymetlisi/abisinin kiymetlisi vs. diye bir not yazabilirdi. Hatta abisinin yengesinin kiymetlisi yazabilirdi, gorumce de sevinir yengeye bile tesekkur ederdi.
Esimle iliskimiz masallahliktir konu sahibinin anlattigi hareketi yapsa ben bile kiskanip uzulurdum netttt.
Herkeste konu sahibinin ustune gelmis...bi garipler...
Kendi kendine hediye alip bak "abim bana almis, nasil guzel mi? sana almadiysa uzulme ?" diye mustakbel geline atan insanlar var ayol. Gorumceyi melek yapmis herkes, kizcagizi suclamislar...
Desteginiz icin tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?