- 19 Ocak 2017
- 7.171
- 20.843
- 348
- 38
- Konu Sahibi pamukltsrt
Aaaaanormalsiniz.
Yazık bir abi kardeş ilişkisi daha bitecek. Üzüldüm.
Yazık bir abi kardeş ilişkisi daha bitecek. Üzüldüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendı bacısını sevmeyen seni de sevmez el kızıHayır kendi kardeşine.ben özellikle nota bozuldum
Kız neden ağlıyorsun git gelinin saçını başını yol.Erkek kardeşimi o kadar seviyorum ki. Kardeşlerime hayatım boyunca fedakarlık yaptım. Derler ya yemedim yedirdim. Gerekirse öyle yaptım. Şimdi kardeşim bana çiçek yollasa nişanlısı ya da eşi böyle düşünse kahrımdan ölürüm. Samimi söylüyorum çok ağlardım. Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
Kardeşim üzülmesin diye onu bile yapmazdım. Sanırım fazla düşünceliyizKız neden ağlıyorsun git gelinin saçını başını yol.
Şakaa şakaa
Kendi görümcemin huyundan suyundan hoşlanmayan biri olarak yazıyorum.Merhaba nişanlınızın kardesine çiçek göndermesini kıskanır mıydınız
Kardeşi bu ? Senden önce o vardı ?Size hiç söylemedi çiçek gönderdiğini özel bir günde değil siz tesadüfen gördünüz ve çiçek notunda sen benim en kıymetli varlığımsın yazıyor buna bozulmak normal mi
Çok üzüldüm cidden.Bu tarz konuları okuyunca gereksiz yere öfkeleniyorum ya. Zira bir keresinde abim yemek ısmarladı diye eski yengem evde cam çerçeve indirip sinir krizi geçirmişti. Tövbe ya gülme emojisi mi koysam ağlayan emoji mi koysam bilemedim askdkfkfkf
Çok üzülürsün böyle.Ben önde görülmeyi bekliyorum evet maalesef kafa yapım bu şekilde çünkü kendi aile bağlarım çok sağlam değil ve ilgiyi sadece ondan görüyorum.hayatımdaki partnerimin kardeşide olsa birine bu denli ilgi göstermesi bana çok fazla geliyor
Kaos goruyorum. Gorumce bunu talep etmediyse benim adim da dama degil.Size hiç söylemedi çiçek gönderdiğini özel bir günde değil siz tesadüfen gördünüz ve çiçek notunda sen benim en kıymetli varlığımsın yazıyor buna bozulmak normal mi
Bu kıskanclığın yüzünden ailesinden 1 kişiyi bile etrafında bırakmayacaksın nişanlının ilerde ben çok üzüldüm. Onlar kardeş ne yapsan ne etsen onlar ayrılmaz ikili .. sen kardeşini aile olarak görmeyebilirsin ama onlar kardeş yapacak bişey yok. Yaptığın çok kötü bir şey bu düşünceler bu kıskanclıklar ilerde çok problem yaratır.. kalbini temiz tut !Merhaba nişanlınızın kardesine çiçek göndermesini kıskanır mıydınız
Kardeşine çiçek göndermesi çok normal.Size hiç söylemedi çiçek gönderdiğini özel bir günde değil siz tesadüfen gördünüz ve çiçek notunda sen benim en kıymetli varlığımsın yazıyor buna bozulmak normal mi