Gereksiz kıskançlık mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size hiç söylemedi çiçek gönderdiğini özel bir günde değil siz tesadüfen gördünüz ve çiçek notunda sen benim en kıymetli varlığımsın yazıyor buna bozulmak normal mi
Niye söylesin ? Kendi kardeşine çiçek gondermesi abez mi ?

Size hiç söylemedi çiçek gönderdiğini özel bir günde değil siz tesadüfen gördünüz ve çiçek notunda sen benim en kıymetli varlığımsın yazıyor buna bozulmak normal mi
Hayır normal değil. Sonuçta kardeşi gereksiz kıskançlık yani. Ne münasebet ben kardeşime çiçek gönderirken nişanlımamı söyliyecem

Kıskanırdım heralde ya görümcemi sevmediğim için eşimin ona yaptığı şeylerde bi içim buruluyo
Kaldı ki görümcem de eşimle el ele tutuşmamıza bozuluyordu sevgiliyken,evliyken de bana bişey almış olmasına bozuluyor bana da al diye kıskançlık yapıyor eşim herkesin kesesi ayrı dedi diye aynı ayakkabının iki rengini de almıştı.
Büyük ihtimalle görümcenle çok yakın ve samimi bir ilişkin olsaydı sevinirdin hatta sende gönderirdin.
Ben mesela görümceme çok hediye almışımdır doğum günlerinde vs o bana hiç almamıştır ben onlara ailecek ayrı ayrı hediyeler alıyorum doğum günü anneler günü vs onlar toplu bi tane çiçek yollayıp geçiyorlar görümcem ayrıca hediye almoyo mesela ne eşime ne bana artık bizde almıyoruz.
İçini rahat tut tamamen samimiyet meselesi

Hayır kendi kardeşine.ben özellikle nota bozuldum
Nota niye bozuluyorsunuz ki? Canından kanından biri kardeşi ya hani tabi ki de en kıymetlisi o. Kendinizi kardeş ile bir mi tutuyorsunuz? Siz nişanlınızı ailenizden daha mı üst seviyede görüyorsunuz? Çok anormal bu kıskançlık değil bambaşka ileri bir seviye.

Eğer çok kötü biri değilse yuvanda gözü yoksa. Bunun gibi ekstrem olaylar yoksa çok normal. Ya hu kardeş o kardeş. Aynı sofrada yemek yemiş aynı yatakta uyumuş. Canından kanından biri. Neden kıskanayım. Aile sorumluluğunu bilen bir kişiyse aksine mutlu olurum.

Ben önde görülmeyi bekliyorum evet maalesef kafa yapım bu şekilde çünkü kendi aile bağlarım çok sağlam değil ve ilgiyi sadece ondan görüyorum.hayatımdaki partnerimin kardeşide olsa birine bu denli ilgi göstermesi bana çok fazla geliyor

Konu sahibi evli bile değil. Hani desem ki evün ortak bütçesinden karısına danışmadan gönderdi o da değil. Bozulunacak şey bunun neresinde ben anlamadım

Büyük konuşmak istemem ama aile bireylerime yaptığım jestler partnerimi bu denli rahatsız ediyorsa o benim için ayrılma sebebidir. Çünkü perşembenin gelişi çarşambadan belli olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…