evet yanliz bile görüşmedik oturmadik ama yurt dışıyla alakası yok yanımda kalacak .Evlenince siz de mi gideceksiniz yurtdışına? Aile sırf Türk kızı almak için, onu da Türkiyeden almak için mi evlendiriyor sizi.
Tanımadan etmeden....
Günümüzde görücü usulü gayet de güzel oluyor. Ama sizinkisi günümüz değil, 50 sene öncesinin görücü usulü.
Üzücü açıkcası.
Hiç yanyana gelmediğiniz adamla aynı yatağa girmek elbette gerginlik yaratır.
Kararınızda eminseniz umarım cinsel çekim de hissedersiniz, eşiniz de nazik bir adamsa su akar yolunu bulur diyeyim.
Ortada aracılık var yani onlar tanıyor tanistirdilar ama sadece telefondan olduKonu inandırıcı gelmedi yine de olaki gerçekse de bence ilk korkun tanımadığın bir insanla evlenmek olmalı.
Flörtleş demiyoruz ama adam yurtdışında bir de. Sadece görüntülü konuşarak nasıl anlaşıyorsunuz?
Şöyle birşey 2 kere görüşme oldu , 1 sene geçti ve herşey bir hafta içinde olacakSanırım 1-2 kere yüzyüze gelinmiş sonrasında hemen nişan olmuş beyefendi geri gitmiş öyle tahmin ediyorum. Sadece görüntülü konuşup mesajlaşarak olmaz tabiki de. Fazla detay vermemiş net çözemedik işi
Ya gördü 2 kere görüştk ve düğün den 1 hafta önce tekrar görüşecez amahiç görülmediğim için derkendedem bile nenemi çeşmede görmüş ya hu 70 yıl önce. töbe töbe
Yaş kaçYa gördü 2 kere görüştk ve düğün den 1 hafta önce tekrar görüşecez ama
Hakikaten yahu, elin adamı! Yaşınız 30, yaşım geçti diye bir şey yok. Aileniz çok mu tutucu? Sosyal hayatınız yok mu, bulamadınız mı gönlünüze göre birini?Elin adamiyla evleneceksiniz farkinda misiniz? Resmen dis kapinin mandali. Gerdek korkulacak en son sey burda.
Ha düğünden 1 hafta önce görüşecekseniz tamam tanışırsınızYa gördü 2 kere görüştk ve düğün den 1 hafta önce tekrar görüşecez ama
Klasik gurbetçiHaklısınız, ben de ilk defa nikah günü göreceğim adamla sevişmekten korkardım.
Evlenme sebebiniz nedir? Birileri size ısrar mı ediyor, zorluyorlar mı? O neden yurt dışında kız kalmamış gibi sizinle evlenmeye geliyor? Yoksa görüp hoşlandınız mı anlamadım
Tanımadığı biriyle evlenme cesareti gösteren birinin sevişmekten korkması tuhaf, şu durumda korkmanız gereken çok başka şeyler varYa gördü 2 kere görüştk ve düğün den 1 hafta önce tekrar görüşecez ama
Öyle deme fantezi olurGörücü usulü bile değil ki bu. Adam yurt dışında diye görüşemiyormuşsunuz. Hiç tanımadığınız adamla nasıl sevişeceksiniz?
Aile baskısından kurtulmak için evleniyorsunuz yazık üzüldüm durmunuza. Üstelik adam Arabistan’da yaşıyormuş. Gerdek gecesi kadar geleceğinizden endişelenmiyor musunuz? Yağmurdan kaçıp doluya mı tutulacaksınız. İyi düşünün, herkesten uzak tek başınıza hiç tanımadığınız bir insanla yaşayacaksınız. İnşallah merhametli biridir evleneceğiniz kişi.Selamlar,
ben görücü usulü tanıştığım biriyle yakında evlenecem, kendisi yurtdışında, pek fazla görüşemedik.
Ama bu aralar aklıma hep gerdek gecesi geliyor ve ben çok utanıyorum korkuyorum o gece den.
Evli arkadaşlarıma soramiyorum ayıp olur diye bana gülerler diye. Ama hiç bir fikrim bilgim yok bu ayıp mı sormak. Ve evleneceğim kişi de bu konuyu açmıyor.
Evlenecegin kişi nasıl konu açacaktı onu merak ettim su an. Hadi nasıl sevişcez onu bi konuşalım mı diyecekSelamlar,
ben görücü usulü tanıştığım biriyle yakında evlenecem, kendisi yurtdışında, pek fazla görüşemedik.
Ama bu aralar aklıma hep gerdek gecesi geliyor ve ben çok utanıyorum korkuyorum o gece den.
Evli arkadaşlarıma soramiyorum ayıp olur diye bana gülerler diye. Ama hiç bir fikrim bilgim yok bu ayıp mı sormak. Ve evleneceğim kişi de bu konuyu açmıyor.
1 sene içinde hiç mi görmeye gelmedi.Şöyle birşey 2 kere görüşme oldu , 1 sene geçti ve herşey bir hafta içinde olacak