- 1 Nisan 2022
- 2.722
- 1.615
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 sene içinde hiç mi görmeye gelmedi.
Evleneceksiniz yahu, aynı yastığa baş koyacaksınız insan tanımak istemez mi aynı evde yaşayacağı hayatı paylaşacağı kişiyi.
Ne sebeple bu hale düştünüz bilemiyorum. Muhafazakar yaşantınız varsa bile bu uygun değil ki.
Pişman olmazsınız inşallah
Kuzenim böyle bir evlilik yapmaya kalktı ki kendisi en iyi ünilerin birinde hukuk öğrencisiydi. Adam geldi tanıştılar 10 gün sonra nikah kıyıldı, bir yıl sonra gidecekti anlaşamadılar boşandı. Onun amacı kısa yoldan zengin olmaktı ki öyle bir hayat yok . Çok travmatik şeyler olmasa da her şeyine karışan , müdahale eden , vizyonsuz biri idi eski enişte ve sandığı gibi bir para da yoktu ortadaCidden bunu kimse dusunmuyor mu yoksa tum bunlari bilerek yurtdisina gitmiş olayim ben de diyerek mi evliliğe gidiyor olay acaba. Sonu kotu oluyor hep.
Yoksa gormedigi etmedigi, ortada ilişki bile olmadan kim niye durduk yere alakasiz biyerden evlensin hani ne çikarı var diye akla gelmez mi hiç?
Libido killer yorumun geldi aklıma…Öyle deme fantezi olur
Yaşın kaç? Bu yaşadıklarının farkında olacak bir yaşta mısın?Ortada aracılık var yani onlar tanıyor tanistirdilar ama sadece telefondan oldu
Sen görücü usulünü görüntülü konuşma mı anladın, o da iyiymiş...Telefonla görüntülü konuşuyoruz ancak
Dindar yaşama uymuyor diyeyim o halde, yanlış tabir seçmişimMuhafazakar yaşama uyuyor. Tutucu, yeniliklere kapalı.
Ama dindar yaşama asla uymuyor.
İslam'da evliliğe karar vermek için dahi 3 kere görüşmek, muhabbet beslemek gerekiyor. Allah'ın en sevmediği helal boşanmak, o yüzden evlilik kararını en güzel şekilde muhabbetli bir şekilde karar vermek gerekiyor.
Diğer konusunda Arabistan diyordu, değilmiymiş?Klasik gurbetçi
Yurtdışına gitmiş orada yaşayan oranın nimetlerinden faydalanan ama evlenmek için türk kızı isteyen arda tanıdıklar vasıtasıyla
Kendi halinde uysal ev işlerinde çalışkan eli yüzü düzgün bir kız bulmuşlar bu gurbetçimize
BUradaki mantık ise yurt dışına gideyim orada her türlü hayatım kurtulur
Anne babanın mantığı ise orada 3000 euro alıyorsa buranın 40 50 bin lirasıdır
Hayatı kurtuldu bizim kızın
Karşılıklı çıkar işte
Alan memnun veren memnun ise susarım böyle konularda genelde
Konu sahibi gerdek konusunda size bir önerim yok sadece temennim umarım partneriniz anlayışlıdır
Arabistan mıymışDiğer konusunda Arabistan diyordu, değilmiymiş?
Ben de öyle dşünmüştüm. Bir yorumunda o buraya gelecek yazmış. İnşallah pişman olmazlar.Arabistan mıymış
Şimdi hapı yuttu
Ben avrupa diye düşündüm
İnşallah pişman olmazlar. Erkeğin kalitesi ile ilgili endişe yaşayacağına gerdeğin derdine düşmüş. Gerdek bir şekilde olur da tanımadığı/tanıyamadığı bir erkekle her sürprize açık bir hayat nasıl geçer, ben de bilmiyorum. Eş seçimi hayatın en önemli olayı ama kimse bunun farkında değil.Ben de öyle dşünmüştüm. Bir yorumunda o buraya gelecek yazmış. İnşallah pişman olmazlar.
Sen bu adamla neden evleniyorsun?Evet ama öyle gelişti artık düğünnden 1 hafta önce görüşecez.. bende sanırım buda panik yaratıyor ama herşey Belki daha iyi olur
Umarım olmazlar lakin riskli bir durumBen de öyle dşünmüştüm. Bir yorumunda o buraya gelecek yazmış. İnşallah pişman olmazlar.
Bence, senin de aklından geçen şey için...Sen bu adamla neden evleniyorsun?
Sonrada 50 yasina gelince kadini bosuyor.. ikiski devam etmis ve cocugu olmus oluyor yasak iliskiden cunku..O genelde şöyle oluyor, çocuk ya Alman bir kızla geziyor ya da uyuşturucu içiyor. Aile de çocuklarını 'kurtarmak' için evlendiriyorlar. Sonuç olarak gelin rezil kepaze oluyor, oğlan Alman kızla görüşmeye/uyusturucuya devam ediyor.
Düğün sezonu başlamış ondan.Ne oluyor bu ara hep ilk gece başlıkları