ZemheriPoyraz 😈 Kendinden Asla Vazgeçme 😈 Pro Üye Anneler Kulübü 9 Şubat 2010 17.837 39.782 30 Haziran 2022 Konu Sahibi Sila11 #161 Hakikaten, son durum ne ben de merak ediyorum. Margaret Hale .!.: Bu konu niye hortladı şimdi? Konu sahibi gerdeğe girdi mi güncellesin lütfen. Genişletmek için tıkla...
Hakikaten, son durum ne ben de merak ediyorum. Margaret Hale .!.: Bu konu niye hortladı şimdi? Konu sahibi gerdeğe girdi mi güncellesin lütfen. Genişletmek için tıkla...
Merkur Retrosu Guru Pro Üye 3 Şubat 2018 6.035 23.774 27 30 Haziran 2022 Konu Sahibi Sila11 #162 Konu sahibi en son H Hayat933 kullanıcı adıyla yine bir konu açtı düğünüm birkaç gün sonra diye, sonrasında oradan da ban yedi ve ortalardan kayboldu
Konu sahibi en son H Hayat933 kullanıcı adıyla yine bir konu açtı düğünüm birkaç gün sonra diye, sonrasında oradan da ban yedi ve ortalardan kayboldu
piraye Nirvana Kayıtlı Üye 15 Haziran 2008 8.732 36.533 30 Haziran 2022 Konu Sahibi Sila11 #163 Çok afedersiniz ama bir kadın daha önce profesyonel sex işçiliği bile yapmış olsa hiç tanımadığı bir adamla evlenmekten korkar. Sizin sorununuz ilk gece filan değil. Çok daha büyük dertleriniz var şu anda ama farkında değilsiniz.
Çok afedersiniz ama bir kadın daha önce profesyonel sex işçiliği bile yapmış olsa hiç tanımadığı bir adamla evlenmekten korkar. Sizin sorununuz ilk gece filan değil. Çok daha büyük dertleriniz var şu anda ama farkında değilsiniz.