Gerdek gecesinden çok korkuyorum

Sila11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
30
-11
31
Selamlar,

ben görücü usulü tanıştığım biriyle yakında evlenecem, kendisi yurtdışında, pek fazla görüşemedik.
Ama bu aralar aklıma hep gerdek gecesi geliyor ve ben çok utanıyorum korkuyorum o gece den.
Evli arkadaşlarıma soramiyorum ayıp olur diye bana gülerler diye. Ama hiç bir fikrim bilgim yok bu ayıp mı sormak. Ve evleneceğim kişi de bu konuyu açmıyor.

Görücü usulü bile değil ki bu. Adam yurt dışında diye görüşemiyormuşsunuz. Hiç tanımadığınız adamla nasıl sevişeceksiniz?

Gerdek olayından asla korkma ama asla korkma eşinin anlayışlı olması en önemli şansın olacağını düşünüyorum ben vajinusmus tedavisi gördüm ve İnan ki yıllarca kendimi bildim bileli sırtımda dağ taşımışım gibi hissettim .kafanı enerjini bunlara harcama sakın evlilik için heyecanlı hazırlığına odaklan her şeyin bir vakti Eğer olmuyorsa da çözümü var çok şükür ben inanıyorum ki eşinle beraber bunu birlikte çözersiniz.dediğim gibi eşinin anlayışı ,yaklaşımı çok daha önemli ben eşimle görüştüm konuştum bu konuyu konuşarak bir yere varılmıyor içini rahat tut sen

Neden ? Cokmu zor olur
Bir de soruyor musunuz? Çok mu sağlıklı bu şekilde evlenmek? İnsan kaç sene tanıdığı adamda bile hayal kırıklığına uğrayabiliyor. Siz hiç tanımadığınız adamla hem de yurt dışında evlenmekten bahsediyorsunuz. Gerçi sanırım yurt dışı diye cazip geldi, böyle bir şeye cesaret ettiniz ama inşallah şansınız yaver gider.

Sizi cok ıyı anlıyorum, ben 1 bucukyıl nısanlı kaldım oncesınde 6 ay flort donemi, bu surec ıcınde bolca gorusme, ama gel gör ki cok korktum, evli olan arkadslarımın bazıları cok rahat gecırmıs, kimisi cok sancılı gecırmıs.. Bız ilk gece yapamadık, cok sukur esım anlayıs la karsıladı, benım hazır olmamı bekledi, balayının 2.gecesı olabildi ancak.. Ne kadar rahat olursanız o kadar iyi.. Aslında korkulacak bısey yokmus dedım, bosuna kendımı kasmısım.. Bu kadar insan zevk alıyorken ben neden korkuyorum dedım.. Iste yıllarca zihnimize kazınan düşünceler yüzünden.. İnsallah nişanlınız da anlayıs lı olur ve sizin hazır olmanızı sabırla bekler..

ja öyle diyorlar bazıları da hiç bişe hissetmdikk bunda bişey yok diyorlar, evet ama hiç görüşmedigim için ve ben aşırı utangaç olduğum için çok korkuyorum

ja öyle diyorlar bazıları da hiç bişe hissetmdikk bunda bişey yok diyorlar, evet ama hiç görüşmedigim için ve ben aşırı utangaç olduğum için çok korkuyorum
Cok normal boyle hissetmen, zamanla hepsını asacaksın, boyle rahatlat kendını.. Yeter ki anlayıslı olsun karşındakı insan, hepsını aşarsınız

Evet ama öyle gelişti artık düğünnden 1 hafta önce görüşecez.. bende sanırım buda panik yaratıyor ama herşey Belki daha iyi olur

Canım hiç tanımadığım biriyle nasıl evleniyorum gorusmuyorsun. Onu bir yabanci olarak goruceksin birşey diyemiyorum :)

Benim anlamadığım şey, birbirinizi görmeden nasıl evlenmede anlaştınız? Yani aileler de mi bir şey demedi? Ve neden görücü? Gerçek hayatta bulmak varken hayat arkadaşını.

korkman normal, karsidaki kisi anlayisli ise rahat gecer. ne kadar soru sorsan da yasamadan anlasilmiyor. bilgi seviyene gore arastirmaya, birilerine sormaya calis. mesela kadin ve erkek anatomisini biliyor musun? onu ogren once mutlaka. yakinlarinda genc birisi ya da yeni evli birisi varsa sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…