Gerdek gecesinden çok korkuyorum

Yok ya o bile daha iyi goruyorsun bi his bi bakış aynı ortam bunlar ćok farklı benim bi arkadaşım aylarca biriyle görüntülü konuştu güya aşık olmustu ta ki yüzyüze gelene kadar bidaha gorüsmedi çünkü bunlar hep enerji 🤪
Benim aklıma hep kokarca adamlar geliyor böyle konularda. Adam ölmüş eşek gibi kokuyorsa ne yapacak acaba konu sahibi?

Taaa yurtdisinda yaşayan biri ne diye doğru durust gormedigi etmedigi baska ulkeden biriyle biriyle evlensin ki cevresinde hiç Turk mu yok?

O genelde şöyle oluyor, çocuk ya Alman bir kızla geziyor ya da uyuşturucu içiyor. Aile de çocuklarını 'kurtarmak' için evlendiriyorlar. Sonuç olarak gelin rezil kepaze oluyor, oğlan Alman kızla görüşmeye/uyusturucuya devam ediyor.

Benim aklıma hep kokarca adamlar geliyor böyle konularda. Adam ölmüş eşek gibi kokuyorsa ne yapacak acaba konu sahibi?
Ya kendi koksa falan yıkarsin çitilersin birsey yaparsın bende hep bu şeyleri düsünuyorum peki ya ağzı kokuyorsa öğkk en korktuğum şey 🤢🤢 ay insanlar çok gamsız galiba 🤷🏼‍♀️ evlenicen aynı yatağa giricen adam totosunu yıkiyor mu ondan bilr haberin yok püü

Ben evli değilim tecrübem yok bu konuda ama hemen ilk geceden birlikte olmak zorunda değilsiniz ki? Nişanlınızla konuşun birbirinize biraz zaman tanıyın. Hemen olacak gibi şartlanmalar bana saçma geliyor 1 hafta sonra da olabilir, 1 ay sonra da olabilir. Aslında yüzyüze daha fazla görüşebilseydiniz daha iyiydi ısınmak açısından hem ufak tefek yakınlaşmalar da olurdu. Düğün için acele etmeseniz mi acaba

O genelde şöyle oluyor, çocuk ya Alman bir kızla geziyor ya da uyuşturucu içiyor. Aile de çocuklarını 'kurtarmak' için evlendiriyorlar. Sonuç olarak gelin rezil kepaze oluyor, oğlan Alman kızla görüşmeye/uyusturucuya devam ediyor.

Cidden bunu kimse dusunmuyor mu yoksa tum bunlari bilerek yurtdisina gitmiş olayim ben de diyerek mi evliliğe gidiyor olay acaba.🙄🙄 Sonu kotu oluyor hep.
Yoksa gormedigi etmedigi, ortada ilişki bile olmadan kim niye durduk yere alakasiz biyerden evlensin hani ne çikarı var diye akla gelmez mi hiç? 🤔

Evlenince siz de mi gideceksiniz yurtdışına? Aile sırf Türk kızı almak için, onu da Türkiyeden almak için mi evlendiriyor sizi.
Tanımadan etmeden....
Günümüzde görücü usulü gayet de güzel oluyor. Ama sizinkisi günümüz değil, 50 sene öncesinin görücü usulü.
Üzücü açıkcası.
Hiç yanyana gelmediğiniz adamla aynı yatağa girmek elbette gerginlik yaratır.
Kararınızda eminseniz umarım cinsel çekim de hissedersiniz, eşiniz de nazik bir adamsa su akar yolunu bulur diyeyim.

Ben evli değilim tecrübem yok bu konuda ama hemen ilk geceden birlikte olmak zorunda değilsiniz ki? Nişanlınızla konuşun birbirinize biraz zaman tanıyın. Hemen olacak gibi şartlanmalar bana saçma geliyor 1 hafta sonra da olabilir, 1 ay sonra da olabilir. Aslında yüzyüze daha fazla görüşebilseydiniz daha iyiydi ısınmak açısından hem ufak tefek yakınlaşmalar da olurdu. Düğün için acele etmeseniz mi acaba
Konu sahibi nişanlısını bu konuda konuşacak kadar bile tanımıyor maalesef.

Selamlar,

ben görücü usulü tanıştığım biriyle yakında evlenecem, kendisi yurtdışında, pek fazla görüşemedik.
Ama bu aralar aklıma hep gerdek gecesi geliyor ve ben çok utanıyorum korkuyorum o gece den.
Evli arkadaşlarıma soramiyorum ayıp olur diye bana gülerler diye. Ama hiç bir fikrim bilgim yok bu ayıp mı sormak. Ve evleneceğim kişi de bu konuyu açmıyor.
Valla benimde hiç ilişkim olmadı ama kuzenime sordum meraktan :KK70: Hoş herkesin yaşadığı şey farklı ne derse desin aynısını yaşayamayaksın sonuçta :KK70: Kibardır inşallah asdfgh. Şaka bi yana sana karşı nazik olsun senin ne isteyip istemediğini önemsesin önemli olan bu :)

Karşısındaki adam böyle düzgün, anlayışlı biri olsa gider kendi ülkesinden gerçek hayattan birini bulurdu bence.

Kadının amacı da yurt dışına gitmek gibi daha çok. Görmediğin biriyle yoksa niye evlenirsin ki.

Benim en ilginç bulduğum şey kızın ailesinin bu duruma ses etmeyip doğal bir şeymiş gibi davranması.

Karşısındaki adam böyle düzgün, anlayışlı biri olsa gider kendi ülkesinden gerçek hayattan birini bulurdu bence.

Kadının amacı da yurt dışına gitmek gibi daha çok. Görmediğin biriyle yoksa niye evlenirsin ki.

Benim en ilginç bulduğum şey kızın ailesinin bu duruma ses etmeyip doğal bir şeymiş gibi davranması.
Sanırım 1-2 kere yüzyüze gelinmiş sonrasında hemen nişan olmuş beyefendi geri gitmiş öyle tahmin ediyorum. Sadece görüntülü konuşup mesajlaşarak olmaz tabiki de. Fazla detay vermemiş net çözemedik işi 😀

İlk ilişkiden önce çoğu kadın kan gövdeyi götürecek ertesi gün yuruyemeyecek bir ay acı çekecek falan sanıyor ah şu hurafeler :dondurma:

Yok ya o bile daha iyi goruyorsun bi his bi bakış aynı ortam bunlar ćok farklı benim bi arkadaşım aylarca biriyle görüntülü konuştu güya aşık olmustu ta ki yüzyüze gelene kadar bidaha gorüsmedi çünkü bunlar hep enerji 🤪

Benim çok yakın bir arkadaşım evlendi çocuğun memleketine yerleşti. O zamanlar banada git gel israr ediyor eşinin arkadaşı ile tanıştırmak istiyor boşluğuma geldi kabul ettim. 15 20 gün msj fln, plan yaptık gelicek. Aman allahim bak çirkin değil ne haddime öyle demek. Ama daha gördüğüm an olamaz dedim hayır. Oh nooo nooo derken beni gördü. Yemin ederim yanından geçip hattımı değiştirmeyi bile düşündüm ne açıklama yapicam. Kağıt üstünde çok mantıklı görsen bir kusuru yok. Ay şimdi bile içim ürperiyor ya evlenmedim kurtulamayip :KK70:
O akşam bitirmiştim ztn, o kdr hevesliydiki karşımda konuşsun ısrar etsin istemedim.

ja öyle diyorlar bazıları da hiç bişe hissetmdikk bunda bişey yok diyorlar, evet ama hiç görüşmedigim için ve ben aşırı utangaç olduğum için çok korkuyorum
hiç görülmediğim için derken😳 dedem bile nenemi çeşmede görmüş ya hu 70 yıl önce. töbe töbe

Bebek istemiyorsanız korunun. Kuruluk olma ihtimaline karşı kayganlaştırıcı bulundurun, olursa kayganlaştırıcı kullanın. Ama en en önemlisi eş adayınızla tanışın bi önce.

X