- 11 Aralık 2018
- 39.737
- 246.311
Benim aklıma hep kokarca adamlar geliyor böyle konularda. Adam ölmüş eşek gibi kokuyorsa ne yapacak acaba konu sahibi?Yok ya o bile daha iyi goruyorsun bi his bi bakış aynı ortam bunlar ćok farklı benim bi arkadaşım aylarca biriyle görüntülü konuştu güya aşık olmustu ta ki yüzyüze gelene kadar bidaha gorüsmedi çünkü bunlar hep enerji
Taaa yurtdisinda yaşayan biri ne diye doğru durust gormedigi etmedigi baska ulkeden biriyle biriyle evlensin ki cevresinde hiç Turk mu yok?
Ya kendi koksa falan yıkarsin çitilersin birsey yaparsın bende hep bu şeyleri düsünuyorum peki ya ağzı kokuyorsa öğkk en korktuğum şeyBenim aklıma hep kokarca adamlar geliyor böyle konularda. Adam ölmüş eşek gibi kokuyorsa ne yapacak acaba konu sahibi?
O genelde şöyle oluyor, çocuk ya Alman bir kızla geziyor ya da uyuşturucu içiyor. Aile de çocuklarını 'kurtarmak' için evlendiriyorlar. Sonuç olarak gelin rezil kepaze oluyor, oğlan Alman kızla görüşmeye/uyusturucuya devam ediyor.
Konu sahibi nişanlısını bu konuda konuşacak kadar bile tanımıyor maalesef.Ben evli değilim tecrübem yok bu konuda ama hemen ilk geceden birlikte olmak zorunda değilsiniz ki? Nişanlınızla konuşun birbirinize biraz zaman tanıyın. Hemen olacak gibi şartlanmalar bana saçma geliyor 1 hafta sonra da olabilir, 1 ay sonra da olabilir. Aslında yüzyüze daha fazla görüşebilseydiniz daha iyiydi ısınmak açısından hem ufak tefek yakınlaşmalar da olurdu. Düğün için acele etmeseniz mi acaba
Valla benimde hiç ilişkim olmadı ama kuzenime sordum meraktanSelamlar,
ben görücü usulü tanıştığım biriyle yakında evlenecem, kendisi yurtdışında, pek fazla görüşemedik.
Ama bu aralar aklıma hep gerdek gecesi geliyor ve ben çok utanıyorum korkuyorum o gece den.
Evli arkadaşlarıma soramiyorum ayıp olur diye bana gülerler diye. Ama hiç bir fikrim bilgim yok bu ayıp mı sormak. Ve evleneceğim kişi de bu konuyu açmıyor.
Ben evli değilim tecrübem yok bu konuda ama hemen ilk geceden birlikte olmak zorunda değilsiniz ki? Nişanlınızla konuşun birbirinize biraz zaman tanıyın. Hemen olacak gibi şartlanmalar bana saçma geliyor 1 hafta sonra da olabilir, 1 ay sonra da olabilir. Aslında yüzyüze daha fazla görüşebilseydiniz daha iyiydi ısınmak açısından hem ufak tefek yakınlaşmalar da olurdu. Düğün için acele etmeseniz mi acaba
Sanırım 1-2 kere yüzyüze gelinmiş sonrasında hemen nişan olmuş beyefendi geri gitmiş öyle tahmin ediyorum. Sadece görüntülü konuşup mesajlaşarak olmaz tabiki de. Fazla detay vermemiş net çözemedik işiKarşısındaki adam böyle düzgün, anlayışlı biri olsa gider kendi ülkesinden gerçek hayattan birini bulurdu bence.
Kadının amacı da yurt dışına gitmek gibi daha çok. Görmediğin biriyle yoksa niye evlenirsin ki.
Benim en ilginç bulduğum şey kızın ailesinin bu duruma ses etmeyip doğal bir şeymiş gibi davranması.
Yok ya o bile daha iyi goruyorsun bi his bi bakış aynı ortam bunlar ćok farklı benim bi arkadaşım aylarca biriyle görüntülü konuştu güya aşık olmustu ta ki yüzyüze gelene kadar bidaha gorüsmedi çünkü bunlar hep enerji
hiç görülmediğim için derkenja öyle diyorlar bazıları da hiç bişe hissetmdikk bunda bişey yok diyorlar, evet ama hiç görüşmedigim için ve ben aşırı utangaç olduğum için çok korkuyorum
2 kere gördüm yani1 kez görmediğiniz adamla aynı yatağa girmeye zaten korkmalısınız