Gerdek gecesinden çok korkuyorum

Kaç yaşındasınız tam olarak neyden korkuyorsunuz ?
Cinsel olarak düşündüğünüzde arzu değil korku hissettiğiniz bir kişiyle neden evlenmek istiyorsunuz ?

İlk geceden çok , yurt dışında yaşamayı pek tanımadığınız yada rahat konuşamadığınız biri ile orda nasıl yaşayacağınzi dert edinin.çünkü ilk gece kolay sonrası zor. Burada yurt dışına gelin giden çok kişi konu açtı o yüzden diyorum. Korkutmak değil amacım ama yinede iyi düşünün derim

Valla herkesin dediği gibi ilk geceden ziyade sizi neler beklediğini bilememekten korkun.
Umarım hayatınızda her şey güzel gider ve bunun pişmanlığını yaşamazsınız.
Senelerce birlikte olup aynı evin içine girince huyu suyu değişen, mutsuzlaşan bu kadar insan varken gerçekten sizinki bir kumar gibi.

Konudan aldiğim his "ilgisiz eş, aldatan eş" başliklari...
Ben de binlerce senaryo yazdım, düğünden sonra pasaport hazır değil ayağına kızı bırakıp altınlarla kaçma, alkolik kumarbaz hatta başkasına aşık aile zoruyla evlendirilen bir adam, kendine köle arayan sözde geleneksel bağnaz akli dengesi bozuk aile bdv fena etkiliyor bizi ne çok hikaye var böyle

Taaa yurtdisinda yaşayan biri ne diye doğru durust gormedigi etmedigi baska ulkeden biriyle biriyle evlensin ki cevresinde hiç Turk mu yok? :)))
Boyle yapanlarin hemen hepsi öylesine evleniyor, ailesi istiyor diye. Kadini eve kapatip ailesine, kendine hizmet ettiriyor cocuk dogurtuyor. Ne dil ogrenmesine ne bir seye musade etmiyorlar. Adam disarda istedigi gibi başka bir hayat yasiyor ayni zamanda. Kendi bulundugu ulkeden biriyle evlense bunlari yapamaz.

Bardan adam kaldırmak gibi aslında ama bardan kaldırdığını en geç sabaha gönderiyorsun, bununla bir ömür geçecek. Evlerden ırak.
Yok ya o bile daha iyi goruyorsun bi his bi bakış aynı ortam bunlar ćok farklı benim bi arkadaşım aylarca biriyle görüntülü konuştu güya aşık olmustu ta ki yüzyüze gelene kadar bidaha gorüsmedi çünkü bunlar hep enerji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…