Gerdek gecesinden çok korkuyorum

ne amaçla evleniyorsunuz? düşüneceğiniz en son şey gerdek olsun sizin düşünmeniz gereken milyon tane konu var şakamısınız? böyle evlilik mi olur kumar oynuyorsunuz

Okurken ben korktum

Canım kardeşim ben de bakire evlendim açıkçası korkuyordum da ama benden çok zaman önce evlenen kuzenimle konuşmuştuk, o zamanlar demişti ki ben ne zaman yaklaşmak istese eşim hiç onu itmedim ben de korkuyordum ama ne kadar ertelersem o kadar ertelenecekti ben de izin verdim demişti.Aynı şeyi ben de yaptım ve açık olacağım benim ilk seferde olmadı o iş, 3-4 güne yayıldı.Artık 4.günün sonunda tam olmuştu.Sana verebileceğim en önemli tavsiye izin ver sana yaklaştığında ve hemen olmayabilir az az ilerleyebilirsiniz

Ay anlayışla karşılamayıp ne yapacak ya? Seninki 2 gün dayanmış, sanki bana 2 sene. İnşallah seninki de anlayışlı olurr İnşallahh Ölmeyecek ilk gün ilişkiye girmese zaten.

Bence sorun gerdek gecesi değil sorun hiç tanımadığınız görmediğiniz etkilenmediginiz kişiyle evlenmeniz. Siz bu samimiyete ulaşmadan nasıl bir birliktelik yaşamayı dusunuyorsunuz.

Ay anlayışla karşılamayıp ne yapacak ya? Seninki 2 gün dayanmış, sanki bana 2 sene. İnşallah seninki de anlayışlı olurr İnşallahh Ölmeyecek ilk gün ilişkiye girmese zaten.
Bu nasıl bir üsluptur ya.. Hanımefendi vajinusmus ile savasan bir çok aile var.. Kaldı ki üye korktuğunu soylemıs, kendı tecrubemi paylastım, üyeye destek olmaya calıstım.. Senınkı 2 gun dayanmış ne demek ya, hayvan mıyız biz??? Yazdıgınız yoruma kadın olarak ben utandım sizin yerinize!!!

8 yıl tanıdığım adamla ilk gece yapamadım ağladım korktum ertesi güne zorlanarak yaptım sen tanımadığın sadece uzaktan konuştuğun kişiyle nasıl yapacaksın ki

Bu kadar "anlayışlı anlayışlı" diyeceğiniz ne var??? "Kadın olarak utandıysanız" aferin size

2 kere yüzyüze görüştüğün adamla evlenmek çok cesaret gerektirir cesur kıs bu konuları bize değil nişanlınla konuşmanın gerek

Nişanlınız ile hiçbir şey yaşamadınız mı?Ten uyumu filan önemli şeyler bence.Birde yurt dışına gidecekseniz hemde görücü usulü umarım ailesiyle filan yakın yaşamıyordur yoksa işin çok zor

Adam arabistandaymış. Kızımızı orda 3 hatun daha bekliyor olmasında gerisi hallolur

Arabistanda kadinlar genelde cok ev isi yapmiyorlar diye biliyorum, bir de turk kadinlari ile evlenmek istiyormus insanlar

Gordüğüm en salak yorum.. Alay eder tarzda konusmak sızı bı halt yapmaz.. Hadi şimdi gidip şikayete basın..
en azından sizin gibi şikayet korkusuyla yorum yapmıyorum
"Benim eşim çok anlayışlıydı 1. Gün olmadı 2. Gün oldu" çok mu saçma olmayan bir yorum? 1 gün beklemiş Allah razı olsun ne kadar anlayışlı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…