Gercekten seviyormu yoksa bosanmalimiyim?

Sakin çocuk yapma. Sakın. Boşanmak istemiyorsan da .Bu arada çocuk yapma

Barışın bi çocuk yaparsınız yine eski haline döner. Aman bacııım huylu huyundan vazgeçmez. Baksana anasına bile nasıl davranıyor muş. İşe girer çalışırsın dışardan üni okursun . mecbur değilsin ki.kendini seviyorsan affetme. Kocam mutlu olsun ben heba olayım diyorsan sen bilirsin.

senin şu an bize "ne yapayım" diye sorman bile gereksiz.sana "namussuz" demiş. "altın için evlendim" demiş. ne biçim erkek bu. erkek müsveddesi. boşa gitsin. bak çocuğun düşmesi belki bu yüzden hayırlı olmuş. (bunu söylerken üzülüyorum ama..)

sen bunca yasanandan sonra hala beni seviyormu acaba ki buna sen bile inanmiyorsun aslinda..yazikk coookk yazikk

cok yerinde bir tesbit tebrik ediyorum,bunlar karsisindaki insanin,mutsuzluguyla mutlu olan insanlar aslinda cok dogru,gozyasiyla beslenen yaratiklar..

Hicc uzerinde dusunmeye bile degmezbosver kurtulduguna sukret,ruh hastasi bir kocayla omur gecmez.yeni bir hayat kur kendine cok gencsin dahaherkes gibi sende sevmeyi,sevilmeyi hakediyorsun canim,unutma her serrde bile bir hayir vardir,allahtan cocuk yok,hos olsada bosan arkana bile bakmaumarim saglikli bir karar verirsin once kendine deger ver

Bu kadarı gerçek olamaz/olmamalı. Kadın kocasına emanettir. Iyi bile dayanmışsın. Ben seni sevdiğini düşünmüyorum. Bence kendisiyle ilgili problemleri var. Aşağılık kompleksi içinde ve sen sanki ondan daha aşağıymışsın gibi izlenim yaratarak bu kompleksinden kurtulmak istiyor. Saygının olmadığı yerde var olan sevgi de yok olur.

Geri kalan esyalarinida topla cik evden canim seni kaybettigine yansin degmezz
Hayatini ona aciyarakmi gecireceksin allah askinasana kim aciyacak peki

Bu adamin seni sevmedigini görmüyormusu gercekten farkinda degilmisin ?????

Madem sordun o zaman söyliyim.
BOŞANNNNN

Geri kalan esyalarinida topla cik evden canim seni kaybettigine yansin degmezz

Hayatini ona aciyarakmi gecireceksin allah askinasana kim aciyacak peki

evet cok fazla bile sabrettim hatasini anlamadi anlamayacakta hala inat yapiosun öfke yüzünden ne hale getirdin bizi babanin evine gittin diye kiziyor evi terk ettigim ilk günler esyalarimi kolileyip keyif yapip birkac gün arkadasinda kaldi simdi yine evde ya cani sIkIldI galiba dün yaziyor melek karim diye

birak su adami tam bir karaktersiz boyleleri insani kanser eder. bu adamin nr karakteri orturmus ne de pskolojisi duzgun yani nediyeyim aslinda tam psikobat bence kendine yazik etme

resmen kendi komleksleri yuzunden seni uzuyor yazik degilmi sana yapma guzelim bu adamda MERHAMET yok bikere bu bazi seyleri bitirmen icin basli basina sebep

Melek karin uctu artik yok de

Esinizin asiri derecede psikolojisi bozuk. Kisilik bozuklugu var gibi geldi bana.
Kendi icindeki yetersizlik duygusunu, sizi assagilayarak kapatmaya calisiyor.
Yetersiz hissediyor kendisini, kompleksli bir insan.
Es olarak kabul etmek bazen zor, ama yine söylüyorum kisilik bozuklugu olabilir esinizde.

Esiniz degismez, size cok kötü günler yasatiyor, bu normal degil daha yeni evlisiniz.
Kötü muamele bosanma sebebidir, ama siz ille de devam edecegim diyorsaniz coook acil psikologa gidin.

suan hala babamin evindeyim esim birkac gün önce kardesimle konusup beni sevdigini özledigini beni birakmak istemedigini söylemis ben kararliyim geri dönmemeye ama nedense arada sirada aklima geliyor üzülüyor agliyorum iyi günler geliyor aklima sonra yine kendimi toparliyorum acaba böyle olmasi normalmi? bütün yaptiklarindan sonra ben bile sasiriyorum nasil böye düsünüyorum diye ama elimde degil ve cok tuhaf ama ona aciyorum onun o evde yapa yanliz oldugunu düsününce ve beni gercekten özlüyormudur acaba diye düsünüyorum icim aciyor cok kötü bir duydu ama ona asla geri dönmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…