Bu sefer sanal degil gercek hayat ne yapmaliyim?:))

Bekarken birinin arabasının camından bakıp saçımı düzeltmişim, meğer içinde biri varmış ve ondan hoşlandığımı düşünmüş, sizin konularınızı okudukça aklıma o adam geliyor uçan erkek sineğe yürüyorsunuz sanırım hayatı bu kadar yüzeysel yaşamayın.

Bekarken birinin arabasının camından bakıp saçımı düzeltmişim, meğer içinde biri varmış ve ondan hoşlandığımı düşünmüş, sizin konularınızı okudukça aklıma o adam geliyor uçan erkek sineğe yürüyorsunuz sanırım hayatı bu kadar yüzeysel yaşamayın.
Kime yuruyeyim sana mi bugun yolda cok yurudum

Ben düzenli kahve içtiğim kafelerdeki çocukların bana davranışı görsen demek :70: aşkımdan 40 kişi intihar etti dersin :70: kahveme adımın yanina kalp falan koyuyorlar siparisi vermeden direk onlar söylüyor kraliçe diyorlar daha neler neler :27: yoksa herkeş bana da aşık mı 🥹🥹
Kaşıklar sana aşık diil:P

Bilmiyorum o kadar samimi degiliz :Pzaten sizin yuzunuzden evde kaldim bundan sonra kimsenin fikrini almadan bodoslama dalacam:P
Ceren abla evde kalmak nedir Allah aşkına ya. Çok konuşmak istiyorsan bir dahaki gidişinde alışveriş yaparken parayı uzatırken ona sosyal hesabının yazılı olduğu bir kağıt ver. Tanışabilir miyiz gibi bir şeyler yaz. İçinden ne geliyorsa onu yap ama dikkatli ol, kaptırma kendini böyle hemen.

Ceren abla evde kalmak nedir Allah aşkına ya. Çok konuşmak istiyorsan bir dahaki gidişinde alışveriş yaparken parayı uzatırken ona sosyal hesabının yazılı olduğu bir kağıt ver. Tanışabilir miyiz gibi bir şeyler yaz. İçinden ne geliyorsa onu yap ama dikkatli ol, kaptırma kendini böyle hemen.
Yok bee o kadar kendimi küçültmem benim de bir durusum var bee tatli şey o yapsin ben niye yapiyorum:D

Bilmiyorum yasini mi sorayim yok artik :))
İnsan az çok anlar 20lerinde mi 30larında mı, 39 yaşındasın, muhtemelen yaş farkınız var, çok yüksek ihtimalle de çalışan olarak kibar davranıyor, yanlış yorumluyorsun. Olmadık kişilerin ve olmayacak işlerin peşinden hiçbi done olmadan (gülümsemek, ürün pazarlamak vs done değildir) giderek hem kendini yıpratıyorsun hem de zaman kaybediyorsun. Biraz makul ol.

Son düzenleme:
Bir de, kimseyi küçümsemek değil amacım asla ama kasiyer dedin, sen lisans mezunu ve memur değil miydin, ya da o tarz bi şey işte düzenli bi işin vardı diye hatırlıyorum. Hem eğitim hem kariyer hem yaş baş farkı olacak en temelde, ne bileyim, herhangi bir kriterin yok mu mesela?

Back
X