Gercekten seviyormu yoksa bosanmalimiyim?

Tabi ki hepsini okumadım.. Ama durum anlaşıldı bırak bu adam duzelir mi sanıyorsun huyu suyu bu cins bu herif sadece senı uzer senden baskada kımse cekmez bu adamı bırak kac kurtul arkana bile bakma

Bu adamdan tez zamanda kac uzaklas kardes. Sana saygisi olmayan hakaret eden adam adam degildir zaten.omrunu seni egosu icin tatmin etmeye calisan birine harcama. Asla aklinda birsey kalmasin pisman olma.snn icin en dogru karar olacak bu

Ben okurken adamın ağzına bi tane çakmak istedim siz nasıl yaşıyorsunuz bu adamla? Çok uzun olduğu için atlaya atlaya okudum ama okuduğum kadarıyla adam sizi sevmiyor. Yeterince şans vermişsiniz artık önünüze bakmalısınız bence.

Eşinin bence psikolojik sorunları var ama değmez ugraşma
elin delisini senmi iyi edeceksin?

Bırak psikopat kimi begenıyorsa onu alsın bulursa

hala şans vermekten mi bahsediyorsunuz gerçekten
sizi sevmediğini hatta kendinden başka kimseyi sevmeyeceğini gerçekten anlamıyor musunuz?

ya yavru kuş hic ama hic uzulme bir soz vardir at gibi giden it gibi döner diye ama senin ki it gibi degil itoglu it gibi donecek. tabi sen dik ve tavizsiz durdugun sürece yeni hayat kurmaya kararli genc ve guzel bir hanim olduğunun farkinda olduğun muddetce.

İlk defa birine hakaret edeceğim burada. Beyniniz çalışmıyor gerçekten kocanızın hakaretleri doğru. Zira birinin bunca şeye rağmen hala sevildiğini düşünmesi başka şekilde açıklanamaz.

oyle deme canim insanin bazen basireti bağlanıyor ayaga degmeyen taş başa gelmeyen iş olmazmis. kendin yaşarsın Allah muhafaza

1-düğünümde biri bana çok çirkin olmuşsun dese hayatımdan cıkarırım.bu senin eşin !!
2-hep sen arıyorsun.O aramak istemiyor apacık!!
3-sürekli aşağalayan bir insan olarak eşin küçükken hep aşağılanmış bir halta yaramamış belli ki
4-Boşanırsan yeni bir dünya seni bekliycek
Boşanmazsan şu yazdıklarını bi daha oku!!

O adamdan eş olmaz boşuna avutma kendini.
Seni belli şeyler için istiyor.
Yibe bunları yasayacaksın.

Aynı tip bir kocada bende var cnm ve malesefki aynı yastığa bas koymaya ve sevismeye mecbur hissediyorsun.konu sahibi seviyormuş eşini ben sevmedigim halde giriyorum ayni yataga.cunku buda olmazsa daha beter sinirleniyor ve daha gerilimli kus günler belki aylar seni bekliyor.bi umut kabul ediyorsun yapıyorsun ama 2 gune yine bi okuzluk yada hakaret ağzını bozma durumuyla karşı karşıya kaliyorsun.e o zaman bosanirim diyemiyorsunda çünkü sartlar ve yıllardır suren asagilanma durumu özgüvenini yerle bir ediyor kendine inanamiyorsun.evlenmeden once asla cekmem dedigin durumla bogusup duruyorsun

Yazdiklarini cok uzun olmasina ragmen sonuna kadar okudum cunku kendi hayatımı gördüm.bir ben cekerim boylesini saniyordum.ama malesefki cok var.ama bu adamların sevmedigi belli bunu sorman hata yada seviş şekilleri böyle.daha dogrusu en çok kendilerini seviyorlar.hiiiiiç uğraşma aslaaa değişmiyor belki yıllaaaar icinde bir iki arpa boyu yol alirsin ama mutlu olunmuyor huzur olmuyor ne yazikki.seni arardi belki sen acele etmissin hep aramissin bu bir haftada olmaz once sinirlenme dönemi olur daha sonra ben seni cok swviyorum affet diye arar ama arasa neki eve dönünce aynisi olacak.boyle birini hala sevmene sasirdim.saygi gidince benim sevgim çabucak tükendi.birde sunu cok merak ettim gercekten o size bunlari sayarken susup oturdunuz mu hep mesela sen kendine bak sensin beyinsiz demediniz mi.nasıl bu kadar sakin kalabildiniz bunca sey karşısında

Bu adam senn namusuna kadr dil uzatmis biri....asil kendisi komplekslinin teki...bilincaltinda neler yatiyosa seni kucumseyerek kendni rahatlatiyo o kucucuk beyniyle...sdece sevismek istediginde guzel soz soylemek nedir..isini gorsun diye yikama yaglama yapiyo pislik..sen onun malimisin seni ne olarak goruyo....senin ona yapacagin en buyuk darbe onu bosamak canim tepetaklak olsunda gorsun gununu...bu kapiyi kapat yeni kapi ac ki hayatnda sana gercekten deger veren biri ciksin karsina.....

Hepinize gercekten cok tesekkür ederim yazimi okuyup yazdiginiz icin bana cok güc verdiniz aranizda delimisin diyenlerede tesekkür ederim haklisiniz cünkü bi yandan ben malesef yeni akillandim.
Kadinlari bilerek ezen erkekler var yazmissiniz bunu okuyunca gercektende uyuyor.
Aranizda soran olmustu görücü usulü ile mi evlendin diye. Evet görücü usulü ile evlendim. Ilk haftalar beni aynanin karsisina gecirtiyordu ben seni hak etmedim sen cok güzelsin cok iyi kalplisin felan diyordu baksana aynada kendine diyordu. Sonra iste basladi bana kötü davranmaya kilo alma demeye basladi ortada bisey yokken ben dikkat ediyordum zaten elimden lokmami cekiyordu karnimi kollarimi orami burami igrenirmis gibi elliyor sIkIyordu. Yüzüme gözüme herseyime bisey demeye basladi hicbirseyden memnun olmadi. Ben ilk baslarda hicbirsey demiyordum bende bi süre sonra inanmistim cünkü asagilik kompleksine kapildim kendimi gercekten öyle görüyordum cünkü makyaj yapiyordum saclarimi yapiyordum güzel giyiniyordum hic begenmiyordu yüzüme bakmiyordu sonradan kendime geldim. Herseyden hemen sIkIlIrdI ondan bisey isteyince yada ufak bi is yapinca mesela alis veris gibi sanki bütün gün cok agir calismis gibi davraniyordu benim yanliz bir adaya gitmem lazim 1 sene boyunca herkes beni yanliz biraksin biktim ben bu hayattan felan diyordu sürekli. Üniversiteye basladigimda bana yabanci gibi davrandi yüzüme bakmadi cok kizdi istemedi kendisi ne okudu ne meslek yapti galiba kendini kötü hissetti zaten cogu zaman koltukta yatardi sadece sevismek isteyince gelirdi.
Disari bile cikamiyorduk parka gezmeye gittigimizde bir güzel gün gecirelim deyince burnumdan getiriyordu cünkü disarida sürekli sagdan erkek geliyor sol tarafima gec, soldan geliyor saga gec,öne gec, arkaya gec, saga bak, sola cevir basini, önden rüzgar geliyor arkama gec kiyafetlerin üstüne yapisiyor yoksa felan. Yazin bana kalin ceket giydirmek istiyordu vücudum cok belli oluyormus. Bende deli gibi seviyor bak kiskaniyor diye düsünüyordum ama beni hep azarladi disarida orda burda. Bende gözlerinin icine bakiyordum yine mutsuzmu diye ne yapsam yaranamadim cabaladim bu sefer "eehh sende cok yapisiyorsun bana dedi" Buraya yazmam ve sizin yazdiklarinizi okumak bana cok iyi geldi. Ailem cok sükür bana destek oluyor ama bazi insanlar ickisi yok kumari yok okadar da kötü degil deyip sinirimi bozuyor.
Umarim hersey iyi olur güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim bosanmakta kararliyim artik bi gelisme olunca buraya yinede yazmak istiyorum belki benim aynimi cekenlere cekmeyenlere yardim olur.

sonuna kadar okudum
çok ezmiş arkadaşım bence boşanın böyle ömür geçmez ki zaten boşanma kararı almışsınız
aşağılamak ne demek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…