Sizlere cok tesekkür ederim destekleriniz icin suan eve döndüm o evde yokken birkac esyalarimi almak icin bide baktim birkac karton hazirlamis bile dolabimin yarisini bosaltmisSok gecirdim suan ben olsam dokunamazdim dolabini acamazdim bile icim acirdi ama o esyalarimi paketlemis
İlk defa birine hakaret edeceğim burada. Beyniniz çalışmıyor gerçekten kocanızın hakaretleri doğru. Zira birinin bunca şeye rağmen hala sevildiğini düşünmesi başka şekilde açıklanamaz.
Aynı tip bir kocada bende var cnm ve malesefki aynı yastığa bas koymaya ve sevismeye mecbur hissediyorsun.konu sahibi seviyormuş eşini ben sevmedigim halde giriyorum ayni yataga.cunku buda olmazsa daha beter sinirleniyor ve daha gerilimli kus günler belki aylar seni bekliyor.bi umut kabul ediyorsun yapıyorsun ama 2 gune yine bi okuzluk yada hakaret ağzını bozma durumuyla karşı karşıya kaliyorsun.e o zaman bosanirim diyemiyorsunda çünkü sartlar ve yıllardır suren asagilanma durumu özgüvenini yerle bir ediyor kendine inanamiyorsun.evlenmeden once asla cekmem dedigin durumla bogusup duruyorsunBu kadar aşağıladığı bir kadınla nasıl çocuk yapmış ve siz buna nasıl müsaade ettiniz hiç anlamadım doğrusu. Bu kadar yerin dibine sokulcam ve sonra aynı yastığa baş koycam hadi canım hadiii derler adama! Neyse ki eşyalarınızı kaldırmasından bari sevilmediğinizi anlamışsınız. Arkanıza bakmadan çıkın o evden, uzaklaşın o adamdan!