- 23 Aralık 2013
- 690
- 399
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın inanma bence yeşil ışık yakma.demistim sana arar diye.boyle bu tipler eger yok bosanmam diyosan bile yüz verme bence burnu surtsun ciddeyitini anlasın.sen simdi hayir olmaz artık dedikçe tehditlerede basliycaktir.tecrubeyle sabit ne yazikkiTam ben kabul etmisken cok kararliyken simdi birden mesajlar yazmaya basliyor bosanmicam özür dilerim diye ya. Bosamicam diyor inatla suan sadece beni birakmasini istiyorum aklim karisip bi salaklik edip ona inanip onu affetmeden.
Sakın inanma bence yeşil ışık yakma.demistim sana arar diye.boyle bu tipler eger yok bosanmam diyosan bile yüz verme bence burnu surtsun ciddeyitini anlasın.sen simdi hayir olmaz artık dedikçe tehditlerede basliycaktir.tecrubeyle sabit ne yazikki
Gercekten artik affetmek istemiyorum ama sanirim benimde psikolojim iyice bozuldu cünkü icimde anlam veremedigim bir acima hissi var ona karsi bilmiyorum neden böyle hic geri dönerim mutlu oluruz diye düsünemiyorum artik kalbim onu itiyor ama düsünüyorum yazik yapa yanliz kalcak degerimi sonradan anlayacak üzülcek aglayacak diye. Onun o halde oldugunu düsündügümde ben cok üzülüyorum ama onunla hayat istemiyorum artik. Anlam veremiyorum bu duyguya neden böyle birsey var icimde acaba