• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Evet hanımlar.
Az evvel tekrar oldu da o sebeple merak ettim düşüncelerinizi.

Bazı üyeler var dikkatimi çeken..
Yorumlar genelde aynı..
Belli üyelere evliliğinin tutulacak tarafı yok, kocandan hayır gelmez.
Boşanmaya cesaretin yok sıkıldık dertlerinden modunda yazıyorlar..

Hani merak ediyorum, öyle bir yazıyorlar ki dört dörtlük kocayı
( ki ben varlıklarına inanmıyorum kendilerinin :) ) alıp oturmuşlar sanırsın. Hiç eşinin ailesinden de çekmemiş.

Ufacık tartışma yaşayıp bile içine dert edinmemiş.
Mis gibi evlilik yapmış, bacak bacak üstüne atıp yazıyor yorumları diye hayal ediyorum.

Sonra merak ediyorum bu üyelerin gerçekten mi hiç dertleri olmuyor?
İnsanız yahu diyorum. Yani gerçekten nasıl?

Hadi kocan tadından yenmez be yavrum kv derdi de mi çekmiyorsun?

Ya da bugün çok güzel her şey başlarda da dalgalanmalarınız olmadı mı?

Görümcen, eltin de mi yok?

Senin ailenden biri de mi evliliğini olumsuz etkilemiyor?

Yoksa sen mi çok rahatsın, pek takmaz mısın bir şeyleri?

Ya da dertler derya ama burada mı paylaşmamaya yeminlisin?

Bir giriyorum profiline.

Yalan yok merak ediyorum bir dert arıyorum en basitinden.

Bdvde tek bir konusu yok..

Mesajlar 10 bine dayanmış hatta kimi aşmış..

Cidden var mı dört dörtlük koca, dört dörtlük evlilik?

Ne bileyim bana tuhaf geliyor.

Hayat bu kadar kolay olmamalı..

Benim için hiç kolay olmadı da.:KK14:
Herkesin sorunları dertleri vardır ama bak sorularına yanıt verim ;
Kayinvalidemden çok çektim hala cekiyorrum ama artık takmiyorum kocisim arkamda artık ben cevap vermiyorum avukatın gibi o konuşuyor :KK45:
Dalgalanma oluyor iliskimizde ama uzun surmuyor bende mesela katır inadı vardır ama eşim hayatta küs olmaya dayanamaz mesela kustuk mu geece sarılıp yatar tabi bi sure sonra bırakır gece boyu mic mic değiliz:) sarilmasi da tabiki benim katır inadimi kırar.
Gorumcem eltim şimdilik yok :) 2 tane kaynim var küçükler daha en az 5 yıl sonra:KK45:
Evet çok rahatim kim ne demiş takmam biri beni kirdimi tak bende kirarim :KK55:
Kocam 4 4 lük değil mesela bugün eve geldim bi baktım pizza kutusu salonun ortasında ev dağıtılmış canım kocamda elinde tablet koltukta uzanmis:KK62:
Ben bi bağırdım bana acimiyomusun falan diye cingarladim normalde çok sert erkektir ama gitti eline süpürge alıp azcik toparladi:-)bende kış kış guldum mutfakta :KK30:
Yanı sonuc olarak herkeste dert var ama konu açmaya gerek duymuyorum fazla kvlerle ilgili 127464848 tane açılan konu var bide ben mi acem:KK73:

Kadesa diye sevdigim eski bi uye var bugun gordum biri yuzunde uyelik iptali yaptirmis o kadar uzuldum ki. Insallah geri doner

Kadini kafasina takan biri gitmis reel hayattaki kimligini bulmus 2 sene once kapattigi facebook hesabinda paylastigi cocugunun videosunu arsivlemis senelerce saklamis gecen gun inatlasinca yayinlamis forumda cocuk videosunu ifsa etmis kadesa da uyelik iptali istemis kanina dokunmus evladinin bu ise alet edilmesi

Sanal bi platformdaki hic tanimadiginiz insanlara bu kadar kin garez besleyecek ne var anlamiyorum ki. Begemiyosaniz blocklayin gecin bu kadar basit. Her seyi abartmakta uzerine yok insanoglunun

Şüphesiz. :)
Rol yapıyorlarsa bile buna ihtiyacı var demek ki. Yapsın.
Mükemmel hayat diye bir şey yok elbette.
Ama dediğim gibi önem sırası farklı.
Ve bir not: Sanal alem dürüstlük aranacak kadar ciddi bir ortam değildir. :) Olmamalı da. Hayat o kadar ciddi değil ki.

Sen de haklısın ama..
Ben insanların dertlerini ciddiye alan biriyim.

Burası sanal da olsa insanlar gerçek.

Fake konular olsa da gerçek olma ihtimalleri üzerine insanları ciddiye almak gerektiğine inanıyorum.

Fake bulduğun konuya da yazmazsın.
Laf anlamadığını düşündüğün üyelerin derdini görmezden gelir okumazsın mesela.

Ama geyiğe çevirmek, yaralamak bundan haz almak nedir?

Açılan pek çok konuya burası bdv konu yeri yanlış demeyi biliyorlar ama.
Geyiğin, eğlencenin yeri burası değil onu neden unutuyorlar?

Birde senin derdin dert midir benim derdin yanında olanlar var
dert derecesini beğenmeyenler .çemkirmem baktım derdini beğenmediysem yorum yapmam o kadar

ben de kendimi boşan ayrıl derken buluyorum bana mı kolay geliyor diyorum ama
konu sahiplerinin açtığı konular acayip
nerden tutsan elde kalır kadın yazmış öğretmenim ayaklarımın üstünde duruyorum evlendik kocam gerdek gecesinde dövdü üçüncü ayımdan beri sürekli şiddete dönüştürdü ne yapmalıyım şimdi de hamileyim
boşan ayrıldan başka ne yazılır buna
kocandır döver de sever de kocan güldür çiçektir mi

seminerlere git kurslara git evin içinde kalma kocan tek dünyan olmasın kötü bir tavsiye mi
çünkü genelde çok üzülen, kocası tarafından değer görmeyen kadınlara deniyor bu
ben de buna takıldım

Sadece evli kadınlara yapılmıyor ki bu yorum.
Forumun genelinde bu tavsiye var.

Tabiki de kadının merkezi hayatındaki erkek olmamalı ama neden ısrarla "kurs" ve "seminer" tavsiyesi var.
Çünkü kolaya gelen o.
Şahsen tavsiye verecek olsam daha kapsamlı şeyler söylerim. Kursla seminerle kısıtlı kalmam ama pek sevmem tavsiye vermeyi. Çokta nadir veririm.
:KK54:
Ahşap boyarken koca aklına gelir mi insanın ya? Sen de ama :KK53: Ne semineri ola ki, Aşk Doktoru seminerleri zayır :KK70:
:KK70: :KK70:
"Bilenler bilir" diye giriş yapmak istiyorum cevabıma :KK70: :KK70:
Canım ahşap boyama olmazsa da sinemaya git, puzzle yap, arkadaşlarınla kahve iç meselaa..:KK50:

O seminer konusuna bende çok takılmışımdır. Tamam gitsinde ne seminerine gitsin?
Kadın belki sevmiyordur semineri?? Ama yookk.. Sosyalleşmek denilince akla ilk seminer geliyor.. O da büyük ihtimal Aşk Doktoru semineri :KK70: :KK70:

Kadesa diye sevdigim eski bi uye var bugun gordum biri yuzunde uyelik iptali yaptirmis o kadar uzuldum ki. Insallah geri doner

Kadini kafasina takan biri gitmis reel hayattaki kimligini bulmus 2 sene once kapattigi facebook hesabinda paylastigi cocugunun videosunu arsivlemis senelerce saklamis gecen gun inatlasinca yayinlamis forumda cocuk videosunu ifsa etmis kadesa da uyelik iptali istemis kanina dokunmus evladinin bu ise alet edilmesi

Sanal bi platformdaki hic tanimadiginiz insanlara bu kadar kin garez besleyecek ne var anlamiyorum ki. Begemiyosaniz blocklayin gecin bu kadar basit. Her seyi abartmakta uzerine yok insanoglunun

Ciddi olamazsın, kimdir bunu yapan barındırmayalım aramızda, çocuk bu yaa ötesi var mı,bir de çocuğun ne videosu olacak sanki ifşa edecek, inşallah dava açar kadesa

Valla altına imzamı atarım
Bir de ekleme yapmak istiyorum o sinirle unutmuşum. Devam ediyorum.

6. Ben O Kadar Emek Verdimciler: ''Ben kaç yıldır evliyimmm'' ya da daha kötüsü aralarında hak hukuk bulunmayan kızlarımızın sevgilileri için ''Bu ilişki kaç yıldır sürüyooo öyle kestirip atamam emek verdimm !!!!!'' diye feryat ve figanları. Ya arkadaşım, senin verdiğin emeği takan var mı etrafında bir dön bak bakalım. Sen mutlu değilsen emek versen ne olur ''Kendimi yemişim onca yıl nasıl da kerizzzz gibi'' demeyi gururuna yediremiyor ayrılmıyor sonunun fıs bittiğini kabul etmemek için. ''Ortada kaç yıl emek var silip atamam o yüzden...'' Haydi buyur bir de sana ilişki koçu kesilir. Tamam bacım biz emek verdiğimiz halde ayrılıyoruz çişiz kakayız tütüyüz biz. Böyle beynim sinirden yanarken arka planda ''Ceddin dedeeen, nesliiin babaaan'' diye marş çalarken bir tokat çaktığımı hayal ediyorum anca öyle rahatlıyorum.

7. Ön Koltuk Benimciler: Niyetlerinin kötü olmadığını açıklayıp telkin edersin, ''ÖN KOLTUK BENİAAAĞĞMM'' diye kafayı oynatırlar. Buna sevgiliyken başlarlar, yahu kızım sakin olsana bir. Yooook, ön koltuğa oturmak hiyerarşide kabul edildiğinin simgesidir, ön koltuğa oturunca taç giymiş kraliçedir. Ön koltuğa dalgınlıkla oturulmuş birine Boa yılanından daha sinsi bakabilme özellikleri mevcuttur. Donanımlarında eğer o koltuğa oturmamışsa tüm gün surat asma, sevgilisine ve ailesine surat asma güncellemesi mutlaka bulunur. İşin komik yanı, daha ortada söz, nişan ve nikah yokken bunu yapabilmeleridir. Verdiğin hiçbir telkin gelin olup olmayacağı bile belli olmayan kızımızı rahatlatmaya yetmez.

Nasıl ya?
Kadesa yok mu?
Neler olmuş böyle...

Bazen küçük sayılabilecek sorunları trajediye dönüştürerek yazanları görünce ister istemez sertleşiliyor.
Ben kaç gündür kızımın saçlarını sıfıra vurduğumuz için ağlıyorum,dişlerimi sıkıyorum. Ameliyat izi tekrar gözümün önünde çünkü. Ne zaman uzayacak ne zaman gözüm görmez olacak bilmiyorum.
Ha ta ki dün burdan 2 şehit cenazesi kaldırılana kadar.
Sabaha kadar silah seslerini dinle. Eşimin telefon görüşmelerini dinle. Anında verilen şehitlerden haberdar ol.
Ulan dedim adeninannesi utanmaz kadın. İnsanlar dağ gibi evlatlarını toprağa verecek sen ameliyat izi için zırla...

Hic dert topici olmayan ama mesaj sayisi 10 bini gecen bdv mudavimi bi ben miyim canimm :d neyse gecen biri hem adimi yazip hem beddua eden bi topic acmisti bu daha usluplu yapmis mesaj sayisi 11 bin de diyebilirdi :d
İnanmıyorum tatlım kadın resmen seninle benim icin konu açmış, sen deyince baktım tahmin etmiştim ve Banada beddua etmiş :KK57: ilk defa birinden beddua işitiyorum Allahım :110: burada dobra konuşanları cok sevmiyorlar galiba. Tatlı dilliyimdir ama bu gerçekleri konu sahibinin yüzüne vurmam anlamına gelmiyor.
Konu sahibi senin konuna gelirsek, kimsenin derdi olmadıgından değil tatlım elbette herkesin derdi vardır ama belki burada çözüme kavuşturulacak bişey değildir. Bazıları o kadar gereksiz konu ve ard arda aynı konulardan o kadar cok konu acıyorlarki, gercekten konu açmayanları dertsiz sanıyor insan. Hem keşke dertsiz olsun yani, ne güzel, hayatından memnun olan insanların burada işi yokmu demeye getiriliyor anlayamadım.

Ben biraz sivriyim dam demeden güm derim.

Özellikle günlük gibi her gün konu açan, tavsiyeleriniMizi umursamayan, konuşup konuşup giden, canisili askoslu yorumlara yanıt veren üyelere ayar oluyorum. Hani yanimda olsa terliğin tersiyle ağzına vurucam
Aynı ben :27: boşuna sevmiyorum ben seni :KK50:
Ayrıca nomunomuchua nomunomuchua bak mesela ben yazdım ama sen bu seferde belki ikinci üyelik alıp konu açıyorlardır diyosun inanmıyorsun ki zaten :KK48:

İnanmıyorum tatlım kadın resmen seninle benim icin konu açmış, sen deyince baktım tahmin etmiştim ve Banada beddua etmiş :KK57: ilk defa birinden beddua işitiyorum Allahım :110: burada dobra konuşanları cok sevmiyorlar galiba. Tatlı dilliyimdir ama bu gerçekleri konu sahibinin yüzüne vurmam anlamına gelmiyor.
Konu sahibi senin konuna gelirsek, kimsenin derdi olmadıgından değil tatlım elbette herkesin derdi vardır ama belki burada çözüme kavuşturulacak bişey değildir. Bazıları o kadar gereksiz konu ve ard arda aynı konulardan o kadar cok konu acıyorlarki, gercekten konu açmayanları dertsiz sanıyor insan. Hem keşke dertsiz olsun yani, ne güzel, hayatından memnun olan insanların burada işi yokmu demeye getiriliyor anlayamadım.
Evet ikimize beddua etmis :d ben foruma girdigimde konu kapanmis uye banlamisti cevap veremedim :d

Demek ki kendi derdini acısını öyle bastırıyor , bir deşsen kimbilir ne derdi vardır , ama bu şahıslar birde piskopat ki var böyle hasta insanlar herkesinde normal olmasını bekleyemeyiz tanımıyoruz bunları neyin nesi ?
Sen de haklısın ama..
Ben insanların dertlerini ciddiye alan biriyim.

Burası sanal da olsa insanlar gerçek.

Fake konular olsa da gerçek olma ihtimalleri üzerine insanları ciddiye almak gerektiğine inanıyorum.

Fake bulduğun konuya da yazmazsın.
Laf anlamadığını düşündüğün üyelerin derdini görmezden gelir okumazsın mesela.

Ama geyiğe çevirmek, yaralamak bundan haz almak nedir?

Açılan pek çok konuya burası bdv konu yeri yanlış demeyi biliyorlar ama.
Geyiğin, eğlencenin yeri burası değil onu neden unutuyorlar?

Sadece evli kadınlara yapılmıyor ki bu yorum.
Forumun genelinde bu tavsiye var.

Tabiki de kadının merkezi hayatındaki erkek olmamalı ama neden ısrarla "kurs" ve "seminer" tavsiyesi var.
Çünkü kolaya gelen o.
Şahsen tavsiye verecek olsam daha kapsamlı şeyler söylerim. Kursla seminerle kısıtlı kalmam ama pek sevmem tavsiye vermeyi. Çokta nadir veririm.
:KK54:

:KK70: :KK70:
"Bilenler bilir" diye giriş yapmak istiyorum cevabıma :KK70: :KK70:
Canım ahşap boyama olmazsa da sinemaya git, puzzle yap, arkadaşlarınla kahve iç meselaa..:KK50:

O seminer konusuna bende çok takılmışımdır. Tamam gitsinde ne seminerine gitsin?
Kadın belki sevmiyordur semineri?? Ama yookk.. Sosyalleşmek denilince akla ilk seminer geliyor.. O da büyük ihtimal Aşk Doktoru semineri :KK70: :KK70:
tamam da
bazen üyenin çalışacak durumu olmuyor mesela bir üye koca konusundan değil iş bulamadığı için evde sıkılıp bunaldığını yazmıştı ona da ben yazdım bu seminer kurs olayını
yada kadın kocasıyla anlaşamıyor evde kocasıyla kavga etse çıkıp bir hava alamıyor nereye gitsin komşuluk ilişkisi kuramamış en rahat hem kafasını boşaltabileceği hem yeni insanlar tanıyabileceği hem kendini geliştirebileceği yer
hem de ücretsiz
evde oturup bütün gün kocasıyla ettiği kavgayı düşüneceğine ahşabı nasıl boyayacağını düşünsün
öyle diyorum yani ben
ayrıca her türlü İngilizce bilgisayar ahşap hatta oya kursuna gitmişliğim var o yüzden de biliyorum çok evlilik kurtarıyor o kurslar bazen de para kazanıyorlar

Bence bdv ye içimi döküp rahatlamak için konu açarım genelde.
Çünkü ne arkadaşlarıma ne yakın cevreme anlatmam genelde yaşadıklarımı.
Farklı bakış açılarını görmek, cesaret toplamak için az konu acmadim ben buraya. Kimse de tanımıyor beni, içimden geçen herşeyi yazıyorum genelde..

Back