- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Bigün bana yazan bir üye oldu aktif biridir kendisi. Uzun zaman sonra bir konuda ortak paydada buluştuk. Sen bana böyle böyle bişey yaptın seni hiç unutuyorum o yüzden dedim. Kusura bakma dedi mesela.
Dün yada bugün bir üye yine bir arkadaşın konusuna yorum yapmıştım benim eşimde böyle diye örnek verek ama şu şekilde bir yol izledim şimdi iyi gibilerinden.
Bana konu sahibi ne yaşadıpının farkında sen değilsin dedi. Aaaa noldu ya top bana niye döndü diye kalakaldım. Eee napçaktım boşayımmı, deli gömleği ile zorla yardım almaya mı götürücem adamı. Zaten bu bizi dert sahibi yapanlar uzmana gitseler bdv ye kim konu açar. Bende kendimce çözüm buluyorum.
ben de şahit oldum böyleleri çok fazla..
bir de her konuda kendi eşine ilişkisine sevgilisine değinen kendi hayatına değinen kişiler var ki sorma
iyi bakalımburada ün de insana ne kazandırırsa
ama merak ettim ben ünlü müyüm ki diye
Hep dertlerimi yazmışımdır ama tutupta bdv asla konu açmam ama belki 20 yaşlarda olsaydım şu kk ne iyi olurdı yoktu o zamanlar ki o vakit çok saftiriktim olsa iyi olurdu gençleri bundan dolayı kıskanıyorum , dertlerini paylaşıp akıl alıyorlar ne güzel , tabi bdv konu açmak cesaret ister birde epey haksızlığa uğramış olman gerekir yoksa epey eleştiriye maruz kalıp ,sinirden bir kaç akşam uyku girmez gözüne
Aklıma gelmişken yazayım. Bayan mesela buraya derdini yazdı. Sonra başka bir konuya yorum yapıyor atarlı giderli. Konudaki bayanlar hanım hanıııımmm daha geçen gün sen bunu bunu dediydin ya diyor. Bununda etkisi olabilir kendi dertlerini yazmamakta.
Valla ben inanmıyorum çoğunluğu kv kp koca derdi olan bölümde bu dertlerden olmayan kişilerin uzun mesai harcayacağını.
Bdv sigorta yapsa emekli olabilecek dertsizler var
Aklıma gelmişken yazayım. Bayan mesela buraya derdini yazdı. Sonra başka bir konuya yorum yapıyor atarlı giderli. Konudaki bayanlar hanım hanıııımmm daha geçen gün sen bunu bunu dediydin ya diyor. Bununda etkisi olabilir kendi dertlerini yazmamakta.
Valla ben inanmıyorum çoğunluğu kv kp koca derdi olan bölümde bu dertlerden olmayan kişilerin uzun mesai harcayacağını.
Bdv sigorta yapsa emekli olabilecek dertsizler var
tırt değilmişimÜnlüler yılın ''en''lerinde bulunur birbirlerine oy atarlar ve hep aynı isimler taçlandırılır
Bana en samimi gelen üyeler kendi hayatlarından katarak yorum yapan üyeler..
Katsınlar bence ne güzel. Boş laf etmiyorum sana tecrübemi sunuyorum ister al ister alma diyor..
tecrübe olarak değil de.Bana en samimi gelen üyeler kendi hayatlarından katarak yorum yapan üyeler..
Katsınlar bence ne güzel. Boş laf etmiyorum sana tecrübemi sunuyorum ister al ister alma diyor..
Eeee bunu mu dert ettiniz şimdi, kimle sorununuz varsa onunla konuşun, bir de uzun uzun konu yazmissiniz.... Hayır sorununuz olan kişi de belli, toplanin beraber cekistirelim mi diyorsunuz....
tecrübe olarak değil de.
galiba ben anlatamadım ya da bende farklı bir algı oluşuyor neyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?