- 21 Nisan 2013
- 1.794
- 1.793
- 208
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Canım özelden konuştuğum bi arkadaşım var benim arada ona konu açıyorum:) :) Eşimden gizli giriyorum.
Rahat rahat dökeyim içimi diye.
Şimdi arada yorumlara dökülüyor için dimi elinde olmadan, sonra da pişmanlık duyuyorsun.
İşte ben buna bile rastlamayınca şaşırıyorum.
Yani senin durumun doğal zaten.
Yani insanlık hali hiç mi dökülmeye yer aramaz insan diye şaşırıyorum ben..
Kaç yıllık üyelik, daimi burada falan çünkü.
Artık diyorum ya gerçekten hayatı pembe,beyaz dert sıfır.
Ya da kendisini kasıyor arkadaşların dediği gibi aman ünüme leke gelmesin falan diye,
kendine yalandan rol mü giydiriyor artık bilemem..
Benim babam yok yaa,öldü, arkamdaki dağ çöktü sokarım kv kp eltisine, ben babamı toprağa vermiştmim helalesme imkanım bile olmamış kimin lafı sözü beni incitebilir, s.tiri çeker bakarım yoluma,ölüm var be, ben bu gerçeği çok acı idrak ettiğim için evet çok rahat diyorum boşanın diye,otur çek desem daha mı iyi, bir kere geliyo dünyaya niye horlansın itilsin kakılsın
Yok derdi bosan denmesi degilmis tek derdi populer bdvcilerin bdvde konu acmamasiymisBenim babam yok yaa,öldü, arkamdaki dağ çöktü sokarım kv kp eltisine, ben babamı toprağa vermiştmim helalesme imkanım bile olmamış kimin lafı sözü beni incitebilir, s.tiri çeker bakarım yoluma,ölüm var be, ben bu gerçeği çok acı idrak ettiğim için evet çok rahat diyorum boşanın diye,otur çek desem daha mı iyi, bir kere geliyo dünyaya niye horlansın itilsin kakılsın
He bir de şu ego meselesi var, tabi canım o kadar düştük ki buradan egoyu toplamaya uğraşıyoruz. Yav Allah reelde popülarite başarı versin.Burda egonu tatmin ediyorsun yazmıştı geçen biri,sen kimsin yani ben senin üzerinden egomu tatmin edicem,bu ne özgüven, bir de böyle tipler var, dilimin ucuna geliyo bazen iyi ye dayağını otur o zaman diye
Belki sanal da olsa cesarat edemiyorlardir belki sanal da olsa gurur yapiyorlardir kiramiyorlardir bazi seyleri inanirim..
Ya da fake hesaplari vardir
Dort dortluk tozpempe bir hayata ben de inanmam.
Dert bu bircogumuzun kimselere anlatamadigi sirlar hatta paylasmak ister veya istemez tercih meselesi tabiki..
Ama demek istedigini anladim 10bin kusur akil verirken hicmi bir sikintindan bahsetmezsin be uye kardes diyorsun dogru diyorsun
Mesele rahatlıkla boşan denilmesi değil aslında.
Yorum var, yorum var bilirsin.
Ki senin yorumlarında ben o normalliği hissedebiliyorum.
Aynen böyle belirtiyorsun çoğu zaman.
Yani hayatı tüm renkleriyle tarif ederek yazıyorsun, okurken vayy beee bunun da hayatı toz pembe
dert ne bilmiyor sanırım falan diye düşünmüyorum.
Gerçek acıları görmüş geçirmiş ve bu edayı takınmış diyorum anlatabiliyor muyum?
Az çok tanırız birbirimizi senle biliyorsun.
Ben şunu anlatmak istedim. tüm yorumları kısa, net ve hayatının ne kadar mükemmel olduğunu haykıran cinsten.
Bir tane dert konusu da yok derdini ucundan içeren yorumu da, ya da bana denk gelmiyor işte.
O zaman düşünüyorum da tüm dertler bana uğruyor heralde..
Ya da bazıları rol kesiyor.
Bigün bana yazan bir üye oldu aktif biridir kendisi. Uzun zaman sonra bir konuda ortak paydada buluştuk. Sen bana böyle böyle bişey yaptın seni hiç unutuyorum o yüzden dedim. Kusura bakma dedi mesela.Burda egonu tatmin ediyorsun yazmıştı geçen biri,sen kimsin yani ben senin üzerinden egomu tatmin edicem,bu ne özgüven, bir de böyle tipler var, dilimin ucuna geliyo bazen iyi ye dayağını otur o zaman diye
Evet hanımlar.
Az evvel tekrar oldu da o sebeple merak ettim düşüncelerinizi.
Bazı üyeler var dikkatimi çeken..
Yorumlar genelde aynı..
Belli üyelere evliliğinin tutulacak tarafı yok, kocandan hayır gelmez.
Boşanmaya cesaretin yok sıkıldık dertlerinden modunda yazıyorlar..
Hani merak ediyorum, öyle bir yazıyorlar ki dört dörtlük kocayı
( ki ben varlıklarına inanmıyorum kendilerinin :) ) alıp oturmuşlar sanırsın. Hiç eşinin ailesinden de çekmemiş.
Ufacık tartışma yaşayıp bile içine dert edinmemiş.
Mis gibi evlilik yapmış, bacak bacak üstüne atıp yazıyor yorumları diye hayal ediyorum.
Sonra merak ediyorum bu üyelerin gerçekten mi hiç dertleri olmuyor?
İnsanız yahu diyorum. Yani gerçekten nasıl?
Hadi kocan tadından yenmez be yavrum kv derdi de mi çekmiyorsun?
Ya da bugün çok güzel her şey başlarda da dalgalanmalarınız olmadı mı?
Görümcen, eltin de mi yok?
Senin ailenden biri de mi evliliğini olumsuz etkilemiyor?
Yoksa sen mi çok rahatsın, pek takmaz mısın bir şeyleri?
Ya da dertler derya ama burada mı paylaşmamaya yeminlisin?
Bir giriyorum profiline.
Yalan yok merak ediyorum bir dert arıyorum en basitinden.
Bdvde tek bir konusu yok..
Mesajlar 10 bine dayanmış hatta kimi aşmış..
Cidden var mı dört dörtlük koca, dört dörtlük evlilik?
Ne bileyim bana tuhaf geliyor.
Hayat bu kadar kolay olmamalı..
Benim için hiç kolay olmadı da.
Her konuda adı olanlar ünlüdür canımünlü olanları nasıl ayırt etcez
ben 3-5 kişi görüyorum sıklıkla onun dışında habire değişiyor
iyi bakalımHer konuda adı olanlar ünlüdür canımİlk sayfalarda olur yorumları, mesaj sayıları yüksektir işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?