Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Ben eşimden henüz bir yanlış görmedim k.validemle hiç tartışmadim görümcelerimi de görmesem özlerim o derece seviyorum ama kendi çapında herkesin bir derdi oluyor örneğin eşim zamanında yatırım amaçlı küçük bir ev almış kiraya vermek maksatlı biz de kendi evimiz olsun diye oraya taşındık ama ev çok küçük bütün gün ruhum daralıyor istediğim eşyaları koymaktan ziyade eve uyacak eşyalar koymak zorunda kaldık büyüklük ölçümü yapmaktan secemedik bile bir şey He tabi huzur mutluluk önemli ama diğer arkadaşlarımın evini görünce ozenmiyor degilim :))

Benim babam yok yaa,öldü, arkamdaki dağ çöktü sokarım kv kp eltisine, ben babamı toprağa vermiştmim helalesme imkanım bile olmamış kimin lafı sözü beni incitebilir, s.tiri çeker bakarım yoluma,ölüm var be, ben bu gerçeği çok acı idrak ettiğim için evet çok rahat diyorum boşanın diye,otur çek desem daha mı iyi, bir kere geliyo dünyaya niye horlansın itilsin kakılsın

Canım özelden konuştuğum bi arkadaşım var benim arada ona konu açıyorum valla bak ismini vermim şimdi ama konuların içinde döküldüğüm çok oluyorya ben bu ün nevzusunada takığım arkadaş burda ünüm olmuş olmamış ne önemi var zaten maksat beni kimse tanımıyor rahat rahat takılıyorum be.
Bu arada niye eşinden gizli giriyorsun benim eşim yıllardır bilir üyeliğimi alıştı artık çokta takılma dicem herkesin binbir türlü derdi var belkide dediğin doğrudur burda kendini bişey sanıyordur

Birde derdini yazarsın uzun uzun. Hani bazen oluyor kısacık yazıyorlar herkes birsürü soru soruyor. İşte o olmasın diye. Tam okumaya değer verip dertleştiğin insanlar varken. Ayyy çok uzun özet yaparmısınız diyenler. Kompozisyon dersi sanki. Ne özeti yapçam. Uzunsa okuma.

Kim demiş hayatım kolay? Daha yeni yeni gezer oldum , evlenir evlenmez hamilelik, iş hayatı kaynana dırdırı geçim derdi sonra ergen kızımla uğraşım,
şu an iyiyim ama bu demek olmuyor ki dert veya sıkıntı olmayacak yani daha çnce epey sıkıntılarım oldu daha şu an hafifledi ve herkes bu yoldan geçiyor ben buna inanıyorum

Mesele rahatlıkla boşan denilmesi değil aslında.
Yorum var, yorum var bilirsin.

Ki senin yorumlarında ben o normalliği hissedebiliyorum.
Aynen böyle belirtiyorsun çoğu zaman.

Yani hayatı tüm renkleriyle tarif ederek yazıyorsun, okurken vayy beee bunun da hayatı toz pembe
dert ne bilmiyor sanırım falan diye düşünmüyorum.

Gerçek acıları görmüş geçirmiş ve bu edayı takınmış diyorum anlatabiliyor muyum?

Az çok tanırız birbirimizi senle biliyorsun.

Ben şunu anlatmak istedim. tüm yorumları kısa, net ve hayatının ne kadar mükemmel olduğunu haykıran cinsten.
Bir tane dert konusu da yok derdini ucundan içeren yorumu da, ya da bana denk gelmiyor işte.

O zaman düşünüyorum da tüm dertler bana uğruyor heralde..

Ya da bazıları rol kesiyor.

Belki sanal da olsa cesarat edemiyorlardir belki sanal da olsa gurur yapiyorlardir kiramiyorlardir bazi seyleri inanirim..

Ya da fake hesaplari vardir

Dort dortluk tozpempe bir hayata ben de inanmam.

Dert bu bircogumuzun kimselere anlatamadigi sirlar hatta paylasmak ister veya istemez tercih meselesi tabiki..

Ama demek istedigini anladim 10bin kusur akil verirken hicmi bir sikintindan bahsetmezsin be uye kardes diyorsun dogru diyorsun

Yok derdi bosan denmesi degilmis tek derdi populer bdvcilerin bdvde konu acmamasiymis

Bu arada ben de kimseye kolay kolay bosan demiyorum absurt durum yoksa, hep olayi analiz ediyorum, mesela herkesin icinde kocasindan tokat yiyen kadin bosanmak istemiyorum ama yapilani unutmuyorum diyo ok o zaman affetiysen her gun adama konuyu acma diyorum. Ayyyy hemen bosaaa benim kocam assslaaa bana fiske bile vurmaz ayaklarimi oper ellerimi yutar mi diyorum? benim objektif bi yorumu yapabilmem icin bdvde dert topiclerim mi olmasi gerekiyo ne mana yani dert edip de konu actigi seye bak

Burda egonu tatmin ediyorsun yazmıştı geçen biri,sen kimsin yani ben senin üzerinden egomu tatmin edicem,bu ne özgüven, bir de böyle tipler var, dilimin ucuna geliyo bazen iyi ye dayağını otur o zaman diye
He bir de şu ego meselesi var, tabi canım o kadar düştük ki buradan egoyu toplamaya uğraşıyoruz. Yav Allah reelde popülarite başarı versin.

Ya tamam kardeş konu da açma, bir yorumunda azıcık için dökülüversin.
Yani dert bu dökülüverir tutamazsın bazen haksız mıyım? :)

Belki de vardır öyle üyeler, bu birazda neyi dert olarak gördüğümüzle alakalı, Allahım dermansız dert vermesin, ailem sağlıklı olsun tamam bitti,gerisi hayat gailesi yaa,boşanma olur kavga dövüş sıkıntı hepsi olur,önemli olan kangren olan yeri kesip atmak, burda çoğu üye arabesk,gerçekçi bakmıyorlar,atıyorum 3 senelik ilişkisi var onu diline pelesenk etmiş 3 senelik ilişkim de 3 senelik ilişkim, e kardeşim iyi hoş 3 senelik ama demek ki artık bitti ya da artık seni mutlu etmiyo çay emeğim vay hayallerim beni bayıyo,dert aranan üyeler var, e tabiki ben ve türevlerim onlara göre ruhsuz oluyoruz

ünlü olanları nasıl ayırt etcez
ben 3-5 kişi görüyorum sıklıkla onun dışında habire değişiyor

Burda egonu tatmin ediyorsun yazmıştı geçen biri,sen kimsin yani ben senin üzerinden egomu tatmin edicem,bu ne özgüven, bir de böyle tipler var, dilimin ucuna geliyo bazen iyi ye dayağını otur o zaman diye
Bigün bana yazan bir üye oldu aktif biridir kendisi. Uzun zaman sonra bir konuda ortak paydada buluştuk. Sen bana böyle böyle bişey yaptın seni hiç unutuyorum o yüzden dedim. Kusura bakma dedi mesela.

Dün yada bugün bir üye yine bir arkadaşın konusuna yorum yapmıştım benim eşimde böyle diye örnek verek ama şu şekilde bir yol izledim şimdi iyi gibilerinden.
Bana konu sahibi ne yaşadıpının farkında sen değilsin dedi. Aaaa noldu ya top bana niye döndü diye kalakaldım. Eee napçaktım boşayımmı, deli gömleği ile zorla yardım almaya mı götürücem adamı. Zaten bu bizi dert sahibi yapanlar uzmana gitseler bdv ye kim konu açar. Bende kendimce çözüm buluyorum.

Bence kendi dertleride vardır tabi ki. İmtihan dünyası sonuçta.
Belki kendi cesaret edip yapamadıklarını burda benzer ya da aynı derdi paylaşan kişilere tavsiye ediyorlardır. Kimbilir

Ya da hiç mi kendi hayatından bir parça bulduğun konu yok?
Tüm yorumların duygusuzca, dövercesine ya da çatlatırcasına olmak zorunda mı?

Ben mesela bir konuda kendimi buluyorum.
O an o derdimden eser olmasın, yıllar öncesinde kalmış olsun.

Eğer amacım onun derdine çare olmaksa, geyik yapmak ya da stres atmak değilse ki bunun yeri burası değil diye biliyorum.
O bana kural hatırlatma ihtiyacı duyan üyeler bunu hatırlasın önce..

O yıllar önceki duygularımı hatırlayarak empati ile yazıyorum o derde.
Bak arkadaşım bana da böylesi olmuştu. Böyle aştım veya aşamadım bende de şu izi bırakmıştır bu diye.

Hiç mi karşına kendinden bir parça bulduğun konu çıkmadı diyorum benim konunun özü budur :)

ben de şahit oldum böyleleri çok fazla..
bir de her konuda kendi eşine ilişkisine sevgilisine değinen kendi hayatına değinen kişiler var ki sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…