Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Hmmm bak bu yorum beni aydınlattı mesela.
Sorun yaşarım, eşime kırılırım ama burda konu açıp da kimseye malzeme yapmam diyorsun.
Tercih meselesi, güzel de bir bakış açısı.

Takdir ediyorum sizi, bana böyle dürüst gelsinler.

Cart curt yapmasınlar..

Artık ben de böyle düşünmeye başladım, yalan değil.

Hele şu artistik artistik yazıp şu masum konuya bile saldıranlar için kesinlikle böyle düşünüyorum.

Stresi büyük, atmak için saha arıyorlar gibi..

Asudeyi severim, cok yakın olduğumuz Zaman'larda bile suratıma çat diye gercegi söylediği cok olmustur. Buradaki canimcilar gibi sarıp sarmalamaz insani, yalan söylemez. Ne diyorsa o

yani insanlar unutmuyo acımısızca dalga geçen çok.

valla ben hep bdv de hahahaha hihihiihih yapıyorum ama hayatım b.k gibi
Toliş seviyorum seni he uzaktan uzaktan bil

Bu arada yav ben de boşan timinden biriyim emme etmeyin eylemeyin, kocam bana çikilatalı gofret almadı diyen kadına boşan mı dedik? Yav her gün hakaret yiyen, dayak yiyen, geçinemeyen insanlara boşan diyoruz biz. Yav gören de buraya açılan konuların hepsinden çiçekler fışkırıyor da biz solduruyoruz sanacak he! Bir bellemişsiniz en ufak şeyde boşan diyollaaaa diye. Kimse en ufak şeyde boşan falan demiyor, uyanın ya hu, biz size ne ettik? Madem o kadar ufak sorun neden bdvye taşınacak kadar büyümüş? Valla konuların yüzde 90'ı adenin dediği gibi berbat aile ve eş profili ile dolu. Nadiren saçma ve gereksiz kapris içeren konu var cidden de.
Edit: Buna rağmen verdiğimiz tavsiyeleri beğenmiyorsanız da yapacak bir şey yok. Göz ardı ediverin. He bu arada buradaki kimse başka bir üyeye yorum yapmak, derdiyle uğraşmak, tavsiye vermek zorunda değil. Zaman ayırıp görüşünü bildiriyorsa küfür hariç teşekkür et geç. Bu da senin asaletindendir. Ehehehe ne saçma tavsiyeler veriyorlar diye gülmek bundan da beterdir. Madem öyle siz daha mükemmel yorumlar yapıverin, biz de okuyalım.

Asudeyi severim, cok yakın olduğumuz Zaman'larda bile suratıma çat diye gercegi söylediği cok olmustur. Buradaki canimcilar gibi sarıp sarmalamaz insani, yalan söylemez. Ne diyorsa o
Hic dert topici olmayan ama mesaj sayisi 10 bini gecen bdv mudavimi bi ben miyim canimm :d neyse gecen biri hem adimi yazip hem beddua eden bi topic acmisti bu daha usluplu yapmis mesaj sayisi 11 bin de diyebilirdi :d

Gerçeği söylemenin yolu çoktur.
Ben kendisine gerçeği söylemiyorsun da demedim.

Bu arada hangi gerçek, kimin gerçeği Elmayra?

Herkes kendi gerçekleri ile yaşıyor.

Şunun affı olmaz, mutlu olamazsın gerçeği kime göre gerçek?
O gerçeği bozan tek bir hayat bulamaz mısın?

Buluruz değil mi? :)

Yorum yapmak var, ayrıca ben de çat diye söyleyebilen bir insanım kendi gerçeklerimi.
Ama ona, buna hele benim gibi art niyetsiz birine boş yere saldırdığım hiç olmadı anlatabiliyor muyum?

Beni bilenler bilir az çok.

Pek ün saldığımı düşünmüyorum da şeffaf biriyimdir.
Kimsenin üzerinden polemikle yapmadım zaten o küçük ünümü de..

Böyle insanlara katlanamıyorum..
Neyse göz ardı ettim iyi oldu.

Arkadaşım haklısın ama mesela benimde konum yokdur hiç bdv de hatta sitede 1 konum vardır,ben okumayı yorum yazmayı tercih ediyorum sanal dünya olsada derdim anlatmayı sevmiyorum ama arada yorumlarda dert yandığım oluyor tabi sonra ondan bile pişman oluyorum. Evliliğimde çok iyi elhamdülillah hatta dün eşim senin hiç konun yokmu dedi hayır dedi niyeki diyor sen benden çokmu memnunsun,he he dedim çok memnunum.

Valla benim derdim çok oluyor. Bazen okuyorum okuyorum. Allahım beterin beteri var diyorum. Gidip adama sarılıyorum. Bazen gerçekten yorum bile yazamıyorum. Okuyup allah yardım etsin diyip çıkıyorum. Bazen kendi durumuma benzerlik görüp yazıyorum hatta konu sahibinin yazısından uzun bile olabiliyor. Yani benim eşimde böyle ben şöyle bir yol denedim vs gibi.

Ama direkt boşan lafı doğru değil bence. Yani çok uç örnekler hariç. Eşini aldatıp pişman olup hayatına devam eden de var. Bir tokat atıp ömür boyu vicdan azabı çekip bidaha yapmayan da.

Ayrılan kişi ayrılınca daha iyi bir hayat mı bekliyor. Buna hazırmı bilemeyiz. Hatta belki sinirle sadece kendi tarafından anlatıyor olayları.

Şahsen açıyorum bdv yi. Konu başlığı kv min yaptıkları. Naptı yine densiz diyerek tıklıyorum üstüne. Okadar içten okuyorum herkesin derdini. Şu ergen sevgili konuları hariç. Ve yetkililere tekrar sesleniyorum. Lütfen bdv de eşim ve eşimin ailesi adlı bölüm tekrar açılsın :)

Bence konu açıp açmamaları çok önemli değilde.
Bazı üyeler yorum yazarken karşısındakini aşağılamayı çok seviyorlar. Bende ona anlam veremiyorum
ben de
kimse de demez vay ne karizma kadın rezil etti karşıdakini diye
valla şahsen ben ıy ne salak kadın kendini ne sanıyor böyle diyorum genelde

Valla benim derdim çok oluyor. Bazen okuyorum okuyorum. Allahım beterin beteri var diyorum. Gidip adama sarılıyorum. Bazen gerçekten yorum bile yazamıyorum. Okuyup allah yardım etsin diyip çıkıyorum. Bazen kendi durumuma benzerlik görüp yazıyorum hatta konu sahibinin yazısından uzun bile olabiliyor. Yani benim eşimde böyle ben şöyle bir yol denedim vs gibi.

Ama direkt boşan lafı doğru değil bence. Yani çok uç örnekler hariç. Eşini aldatıp pişman olup hayatına devam eden de var. Bir tokat atıp ömür boyu vicdan azabı çekip bidaha yapmayan da.

Ayrılan kişi ayrılınca daha iyi bir hayat mı bekliyor. Buna hazırmı bilemeyiz. Hatta belki sinirle sadece kendi tarafından anlatıyor olayları.

Şahsen açıyorum bdv yi. Konu başlığı kv min yaptıkları. Naptı yine densiz diyerek tıklıyorum üstüne. Okadar içten okuyorum herkesin derdini. Şu ergen sevgili konuları hariç. Ve yetkililere tekrar sesleniyorum. Lütfen bdv de eşim ve eşimin ailesi adlı bölüm tekrar açılsın :)

Bunu merak ettim aslında boşan denmesine takmadım yani.. Gerektiğinde ben de diyorum az derim ama :)

:) :) Eşimden gizli giriyorum.
Rahat rahat dökeyim içimi diye.

Şimdi arada yorumlara dökülüyor için dimi elinde olmadan, sonra da pişmanlık duyuyorsun.

İşte ben buna bile rastlamayınca şaşırıyorum.

Yani senin durumun doğal zaten.

Yani insanlık hali hiç mi dökülmeye yer aramaz insan diye şaşırıyorum ben..

Kaç yıllık üyelik, daimi burada falan çünkü.

Artık diyorum ya gerçekten hayatı pembe,beyaz dert sıfır.

Ya da kendisini kasıyor arkadaşların dediği gibi aman ünüme leke gelmesin falan diye,
kendine yalandan rol mü giydiriyor artık bilemem..

Ben eşten yana şanslı olduğumu düşünüyorum, kv KP problemleri şimdilik buraya açacak kıvamda değil çünkü evlendim 3 gün sonra 1100 km öteye geldim ben, gerçi is kocada biter kocan malsa fizana da gitsen bir telefonla doluyorsa kendi beyni yoksa sıkıntı

Şark bitip ailelerin olduğu şehre gidince sıkıntılar başlıcak gibi ama buraya açar mıyım, sanmıyorum, benim derdimin dermanı siz olmazsınız ki,ne sorucam size, problemleri eşime iletirim çözmek onun işi, burda bana bin tane de yorum gelse pc kapandığında ailemle baş başa kalıcam

Bir diğer konu sert yorum yapmak ki ben ona gerçekçilik diyorum, bende burayı ağlama duvarı yapanlardan dertliyim mesela, hatun ne ters yorum istiyo ne mantıklı çözüm, istediği şu: ah ah vah vah tüh tüh,kimi cekistiriyosa millet ona saysın sövsün bir de burdan bak dedim miydi senden kötüsü olmuyo

Ben burda neysem gerçekte de öyleyim, burdan yakın arkadaşlarım var misal eLmayRa Cekirgee blue_ismyheart gofretto @NickimTam13Harf ...onlara özelde yazdıklarımı buraya yazsam beni hepten taş ilan ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…