- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 38
ben çalışmak için yaratılmış insanlardan biri olduğumu düşünüyorum
çalışmazsam nefes alamazmışım evde çürüyüp kalırmışım gibi hissediyorum. çalışmaya mecbur değilim aslında ama çalışmayı seviyorum iyiki işim var ne diyeyim
Sakın sakın işi bırakma. Memnun degilsen, başka bir iş bul. Veya kendi dükkanına geri dön, az kazan ama yine de çalış.
30'umdayım, şu an işi bıraksam, bir ömür rahat yaşayacağım imkanım var çok şükür. Ama çalışmak başka birşey. İlerde çoçuğun bir Okulu kazanıp gidicek, herşeyi ona göre yapamazsın. Kendi ayakların üstünde dimdik durmak cok cok başka.
Evet bendım o dudaklarım duzeldı, dıslerım fena halde suanda yavas yavas tedavısı olacakBir de sen mi yazmıştın bilmiyorum banyoda kayıp dusmusmuydun yüzüm baya kötü demistin.eger sensen sormak istedim ne durumda yuzun
Kesinlikle yani asla bitmiyor ev işi yemek telaşı sürekli yapsan yapılır yani ve kafayı sıyırdım ben ev işlerinden nefret ettim.Birde Cutenin hemen hemen herşeyi hazır olduğu için yemeği annesinden, işteyken çocuk bakımı annesinden, temizlik başkasından, arabası ,tatili, bakımı, alışverişi ,cartu curtu herşeyi var. Kolay ve rahat bir hayatı olduğundan standartı düştüğünde ona zor gelir bence.Bu hayatın bir üstü ne olabilir evde yatılı hizmetçi .Çocuğa ödevlerini yaptıracak bir dadı.
+1Ben çalışmayı çok seviyorum. Evimi çok sevmeme rağmen uzun tatillerde çok bunalıyorum. Evde durdukça dertleniyorum herşeye canımı sıkıyorum. Eşim işe gidince kendimi işe yaramaz hissediyorum.
Geçmiş olsun tekrar belki de bu yüzden de etkilenmissinizdir zor gelmiştir calismakEvet bendım o dudaklarım duzeldı, dıslerım fena halde suanda yavas yavas tedavısı olacak