Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben martta işten ayrıldım ve 7ay kadar evdeydim.Kpss falan uğraştım biraz pek de çalışmadım gerçi.
Şöyle söyliyeyim size maksimum 6 ay sonra off ben neden böyle yaptım neden gül gibi işimi bıraktım diyeceksiniz.
Hani diyorsunuz ya eve temizlikçi gelmese de olur tatile gitmesek de olur kısarım vs.
İşte o öyle olmuyor bi süre sonra eeh yeter moduna gidiyor insan.Çünkü ev işleri insanı tüketir.
Arkadaşlarınız belki öyle alışmıştır ama siz çalışmaya alışmışsınız evet başlarda rahat gelir ama bir süre boğar ev sıkar.
Kendinizi altın gününe giden teyze gibi hissedersiniz.
Ki ev işi asla ve asla bitmez evde durdukça göze batar zaten her şey işten daha fazla yorulur bazen insan.
Hele Türkiye şartlarında aldığınız maaş lise mezunu için çok çok iyi bir maaş.
Eğer yarım gün çalışma imkanınız varsa bi bakın durumlara veya ücretsiz izne falan ayrılın bi süre.
Çünkü eşinizin geliri ne kadar iyi olursa olsun 3.300tl gibi bi rakam aniden yok olacak ve bu az bi miktar değil.
Benim eşimde işi bırakırken çok destek oldu bırak dedi ki ben çok masrafsız bi kadınımdır tutumluyumdur filan ama o bile çalışmamı istedi bi süre sonra.
E çünkü bu devirde her şey ama her şey para tatil para eğitim para eğlence para hobi para kurs para daha sayarım yani.
Şimdilerde işe başladım ve sabahları zor uyanıyorum evet ama yine de çok mutluyum.
İyi düşünün en azından 2.çocuk olduktan sonra bırakın derim ben.
Benım zaten boyle bı durumum soz konusu :)Cute estetik mi yaptırsak bi tarafımıza, bi boşluk bi aranma halindeyim Allahtan hayırlısı bakalım, mememi yaptırayım