Gerçekten çalışmak istiyor musunuz yoksa mecbur musunuz ?

Bu konuyu ben mı actım dedım
Iyı kı bır cılgınlık yapmamısım

Hay ağzına sağlıııkk vallahi hissiyatıma tercüman olmuşsun :)

3 sene ise ara verdim.Gectigimiz kasimda tekrar dondum is hayatina.ilk 6 ay muthis keyifliydi.paso yemek yapiyordum.alisveris...vs vs...
Ama sonrasi berbat.
Kim ne derse desin.sukur esim hic harcliksiz birakmadi ama bi insanin kemdi parasini kazanmasi gibisi yok...gelecek kaygisi azaliyor insanda.Ama benim meslegim.ogretmenlik.mesai saatlerim rahat.suan hamileyim.
Cocuktan sonra da ne dusunurum bilmiyorum.ama calismak gibisi yok...cok iyi dusun

Emeğin ve alınterinin kutsallığına inanırım. Üretmeyen insan çok da makul değildir kendimden biliyorum, boş beleş geçirdiğim zamanlar kendimi iyi hissetmiyorum.

Çalışan kadından kastım sadece sgk hükümlerine tabi olup işe gidip gelen ve maaş alan kadınlar değil, emek harcayan vaktini verimli geçiren tüm kadınlar. Sabah kalkıp yemeğini yapan, evini temiz tutan, çocuğuna güzel eğitim veren, okuyan araştıran bilgilenen, dikiş diken elişi yapan kadın da, bağ bahçe işi yapan kadın da emek harcayan kadındır.

Emeğin her zaman parasal bir karşılığı olmaz, zaten para kazanan ayaklarının üstünde duran güçlü kadın diye bişey uydurup onu yüceltip ev hanımını küçümseyen anlayışın biz kadınlara yüzyılın kazığı olarak girdiğini düşünüyorum. Ama malesef insaniyetin, sevginin, dayanışmanın, diğerkamlığın azalıp maddiyatçılığın, menfaatçiliğin, duyarsızlığın arttığı bir devirdeyiz. Kimsenin insafına kalmadan insan gibi yaşayabilmek için para lazım bu yüzden.

Çalışmam mecburi değil ben kendim istiyorum çalışmayı .
Bir bayanın özellikle TÜRKİYE de ayaklarının üzerinde durması gerçekten çok gerekli .
Bi bayanın kendi parasının olması , kimseye boyun bükmemeside ayreten çok iyi bişey.
Şimdiye kadar ben hep çalışan bayanların tarafındaydım , ama şu var.
Kardeşim paran var neden çalışıyorsun değil !!!!!
Çalışmak sadece parayla ilgili mi ?
Hayır , evde durunca ne olacak , kendini işe yaramaz hissedeceksin.
Ha dersenki ben sıkıntıya strese giremem , bütün gün pijamamla otururum dersen o ayrı tabi.
Şimdi bende işi bırakıyorum , ama niye bırakıyorum ?
Bebeğim olacak Rabbim izin verirse , Hiç durmadan 6-7 senedir çalışıyorum okuldan çıktım çalıştım hep.
Bebeğim inş. okula başlayınca tekrardan geri döneceğim , şimdiki düşüncelerim bu yönde.
Bebeği bırakıp asla ve asla çalışmam , o miniğin o minnak zamanlarını bir daha istesemde göremeyeceğim.
O yüzden eğer bir bebeğiniz yoksa çalışın dostlarım.
Benden bu kadar. CuteMom

Su ancalismak zorunda oldugum icin calisiyorum ama muhtemelen olmasa da calisirdim ha daha rahat bi iste calisirdim belki ama yine calisirdim muhtemelen. Calismak kendi parani kazanmak ve harcamak en guzel nimet bence....

Calisip kendi ayaklari üzerinde duran bayanlara herzaman imrenmisimdir. Sizdeki düzen bende olsa ben calismayi secerdim. Ne güzel her yil tatile gidiyorsunuz herkes gidemiyor. Hem maasimiz hemde güvenceniz iyi daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…