Genel müdür ve stajyer

Haklısınız bundan öncede yapmış olabilir bunu bilemem Ama hiç mi öbür ihtimal yok sonuçta elimi tutması bile kendini çok riske atan bir durum onu göze alması benden hoşlandığını göstermezmi

sen çal kapımı mıydı neydi bu sezonun favorisi

neyse şaka bir yana adamın yaptıklarında bir şey yok ki

tüm erkekler kapıyı tutar genç kızlara yol verir asansörde de giriş kapısında da

patronum da hocalarım da çevremde tanıdığım tüm erkekler böyle

bunların ilgi olarak algılanması ilginç ama

adamın ilgisi olabilir, genç kız ile gönül eğlendirmek istemiş olabilir ama aylardır aksiyon yok

unut gitsin

bu arada stajyerlerle ilgilensen bir dert ilgilenmesen bir dert

beni çekemiyor kalın dosya veriyor diyeni bile duydum

Haklısınız bundan öncede yapmış olabilir bunu bilemem Ama hiç mi öbür ihtimal yok sonuçta elimi tutması bile kendini çok riske atan bir durum onu göze alması benden hoşlandığını göstermezmi
Bizim işyerinde bir kız vardı 24 yaşındaydı genel müdürdü adam o da 42 yaşındaydı. İşyerinde baya yakınlaşmaları oluyor sonra kız işten ayrılıyor uzun bir birliktelik sonrasında evleniyorlar. Ama herkes kızın parası için evlendiğini düşünüyordu. Ben bu kadar yaş farkının evlilikte de sorun olacağını düşünüyorum. Üstelik böyle adamlar gözlerine güzel gelen genç kızlara böyle davranırlar. Adam müdür onun için riskli bir durum yok en az 8-10 yıldır o şirkette çalışıyordur. Bir stajyerin elini tuttu diye işten atılacak veya hakkında kötü konuşulacak kişi müdür olmaz. En kötü durumda kızı suçlarlar. Biri görse bile o müdürün bir açıklaması/bahanesi vardır. Ayrıca karşındaki erkeğe karşı yoğun bir ilgi, aşk, tutku duymuyorsan onu yakından tanımak ve evlenmek istemiyorsan onun hoşlanıp hoşlanmamasıyla niye ilgileniyorsun ki? Sonuçta genç güzel bir kızsın herkes senden hoşlanır yakınlaşmak ister. Burda karar veren sensin. Sen seçip beğenip içlerinden eleme yapacaksın. Onların seni beğenmesi zaten olağanüstü bir durum değil. Seçilen değil her zaman seçen ol.

Ama beni kıskanmıştıda da sevmeyen bir insan kıskanır mu
Siz 23 yaşında ve yüksek lisans yapan biri olduğunuza emin misiniz?

Korkuyorum birazdan “ama o da defterini karaladığımda saçımı çekip kaçtı, ben de yakaladım kafasına vurdum kızlar tuvaletine kaçtım” falan yazacaksınız diye.

Adam çıtırın instası var mı diyenlerden. Kabulse devam edin ne diyebiliriz ki?

Offf gerçekten derdiniz nedir tam olarak? Tamam adam sizinle özel olarak ilgileniyor. Bunu duymak istiyorsunuz.

Sanırım dikkatinizden kaçtı elimi de tuttu. Ve bana karşı Kibar sadece. Normalde egolu biri, çalışan arkadaşlarını görmez bile

Teşekkür ederim. Haklısınız ondan etkilendiğim için sanırım içten içe bildiğim ama bahaneler ürettiğimi şuan anlıyorum. Sadece karşılığı olduğuna kendimi inandırmak istiyorum. Haklısınız

Sanırım dikkatinizden kaçtı elimi de tuttu. Ve bana karşı Kibar sadece. Normalde egolu biri, çalışan arkadaşlarını görmez bile

okudum da ben eline dokundu olarak algıladım ya da işte aferin modunda el tutması

aksi bir durumda otomaitk olarak elini çekmen gerekirdi

Yorumlara gel yorumlara!! Saglam ayakkabi olsaymis 41 yasina kadar evlenirmis..İşte tam bir ortadogu zihniyeti..41 yasinda bekar kadina da o biçim olmasaymis zaten evlenirdi mi diyorsunuz siz??Yollu bu kadin yoksa simdiye kadar bekar kalmaz miydi diyorsunuz??

çok haklısınız nasip işi bu. 50 yasında kadın da erkek de hala evlenememiş olabiliyor. ama aralarında yaş farkı olan kişilere sapık gözüyle bakılıyor direkt maalesef.

Çalıştığım süre zarfında buna benzer o kadar çok hikayelere denk geldim ki ve hiçbiri mutlu son ile bitmedi. Adamın ilgisinden çok bu ilgi ile harmanlanan pozisyonu sizi etkiledi, genel müdür olmayıp da sıradan bir çalışan olsaydı adama sapık muamelesi yapardınız. Birçok kişinin de yazdığı gibi niyeti ve ilgisi ciddi olsaydı ne yapar eder ulaşırdı size, fakat kızı yaşındaki birine ilgi gösteren adamdan asla iyi niyet beklemem.

Teşekkür ederim

Neyin riski ya? Hangi ülkede yasadiginizi saniyorsun? Türkiyeyi birak, yurtdisinda bile erkekler böyle tür seyler için zor durumda kalmiyorlar. Birsey olsa bile sen "kuyrugunu sallamis" durumuna düsersin en fazla. Zaten stajyersin, gidici gözle bakiliyorsun. Aklini basina al, adam zaten hamle yaptigi yok, en fazla ego tatmini ile senin ile ograsiyor iste. Ve ne kadar çirkin, genç tecrübesiz bir stajyer ile bunu yapmasi.

Hadi adamin duygusu olsa bile (ki kesinlikle yok), bunu yapmasi profesyonellikten uzak, igrenç bir durumdur. Herseyden önce kendine deger ver.

Kuzum ilgisi olmuş hosuna gitmişsindir bende yasadım stajyerken. Şimdi mudurum de yapıyor yenı gelen kızlardan birine. Flortu oynasmayı sevıyolar bunlar yasları olgun mudurler.ufak eglence pesındeler. Mudurumun bu ucuncu kız. Bizbile farkedıyorız. Bır sene oldu baslayalı dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…