Genel müdür ve stajyer

Teşekkür ederim

40 yaşına kadar neden hali vakti yerinde olan biri evlenmez? Bence bunuda bi düsünelim. Belki garip feşistli biridir genc fantazileri vardır veya sapıktır. Gencliginize yazık önünüze bakın. 3 kere el degdirmeyle, sizi süzmesiyle , bakmasıyla hemen aklınız onda kalmasın. Bunları normal biri yapsa sapık diye söyleniriz.

Canım sen bu kafayı değiştir, yoksa iş dünyasında çok canın yanar ve öyle bir çakala denk gelirsin ki kendini çok kötü kullanılmış bulırsun. Bir kere iş dünyasında erkeklerin arada ciddi bir şey yokken bir kadına asılması , ilgisini belli etmesi sadece o kadının iş yerinde ve iş arkadaşlarının gözünde değerini düşürür. O yüzden gerçekten değer veren erkekler bunu kadınıda zor durumda bırakmadan, çok etrafa belli etmeden hallederler, etrafa sana ilgisini belli edecek kadar lakayıt davranan adamın telefonla medeni bir şekilde bir kahve içmeye davet etmeye çekinceğini düşünmende bana hala saf olduğunu düşündürüyor. Bak tatlım adam sana yem atmış, bakalım peşine düşüp, yatağına girecekmisin diye, baktı sen daha romantik takılıyorsun iletişimi koparmış, yoksa koskoca genel müdürün stajerlerin özlük dosyasına ulaşması bir tuşa basmasına bakar. Sen böyle romantik hayallerle devam edersen işin çok zor. Sana bir tavsiye iş dünyasında yer edinmek ve saygı duyulmak istiyorsan böyle adamlara pabuç bırakmayackasın, işte o zaman gerçekten sana saygı duyan ve sana aşık olan bir adamla geleceğin olur, yoksa en fazla müdür toplantılarında çerez muhabbeti olursun haberin olsun

Çok teşekkür ederim bu mesajınız için bile iyiki konu açmışım diyorum açıkçası insan etrafında ki kişiler in düşüncelerinden korktuğu için paylaşamıyor ve tarafsız kişiler den akıl almak ilaç gibi geldi. O kadar Haklısınız ki fazla romantikmişim gerçekten çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim Haklısınız

Ben kibarlıklara çok takılmamanızı tavsiye ederim, bir milletvekili ile bir araya geldiğimizde o da benzer nezaketleri göstermiştir, asansörde yer vermek kapıyı tutmak filan çok basit nezaket kuralları değil genel müdür yüksek yargı hakimi olsa bile stajyer avukata karşı benzer bi nezaket içinde olacaktır, bundan anlam çıkarmayın.
Bu nezaketli davranışlar haricindeki fiziksel yakınlaşma çabaları ve göz hapsine alma durumuna gelince, anladığım kadarıyla genç güzel bir hanım kızımızsın :) Karşınızdaki şahıs mevkiinin verdiği özgüvenle pervasızca davranmış. Eminim ki mevkii farklı olsaydı sizin elinizi tutmaya veya sizi göz hapsine almaya cesaret edemeyecekti yaşından ötürü. Zira o halde siz adama belki de sapık gözüyle bakacaktınız.
Tüm bunları göz önünde bulundurarak hakikaten ciddi anlamda ilgisi olsaydı size bir şekilde ulaşırdı, ulaşmadığına göre duygusu varsa da bu yüzeysel, maddi bir duygudur. Manevi yönden derin bir duygu içerisinde olduğunu düşünmüyorum.

Ama beni kıskanmıştıda da sevmeyen bir insan kıskanır mu
1)Kıskandığını siz düşünüyorsunuz.
2)Seven insan kıskanır klişesi çok evlilikler yıktı, kadına uygulanan şiddetlerin mazereti oldu, yanlış seçimler yaptırdı. Lütfen bu düşünceden kurtulun.
3)Adam sizin yürüdüğünüz yolları 2 kere gitmiş gelmiş, bunun bir taktik olmadığını nerden biliyorsunuz?

Sanırım tecrübesizliğimden dolayı istediğim gibi varsaydım teşekkür ederim

Eger düşündüğünüz gibi biseyler olsaydi telefon numaranizi bulur coktan arardi sizi. Macera aramayin bence yaş farki cok fazla sizde sadece size olan tutumundan etkilendiniz. Aklinizi düşünüpte karistirip durmayın. Önünüze daima önünüze bakin

Benim sorum gelecek le ilgili değil ki yani bana karşı bir duygusu olma ihtimal hiç olamaz mı onu merak ediyorum
O yaştaki adamların senin yaşındaki kızlara karşı duygusal bir düşüncesi olmaz. Kendi yaşındakileri beğenmez geneli, sen onun için taze et,kansın şuanda. Yani sana olan yaklaşımı cinsel başka bir şey yok canım. Dikkat et sadece yatağa atmaya çalışıyor. Onun kendi yaşıtları gibi tecrübeli ve uyanık kadınlara değil, güzelce kullanıp kendini tatmin edecek gençlere ihtiyacı var. Acı gerçek bu, bu yorumu okuduğunda ''amaan çok abartmış'' diye bir düşünce oluşursa içinde, geçmiş olsun, yatağına girmen garanti gibi.

Böyle çakal tipler gençi saf kızları gözünden tanıyıp kandırıyor

Yaşlara hiçbir zaman takılmayan biri olarak söylüyorum. Hoşlanmış olabilir. Sizde onda in hoşlanmış olabilirsiniz. Kalbinizin sesini dinleyin derim

Bilemedim şimdi..Adamın niyeti iyi olsa bile aradaki yaş farkı 18 . Siz 40 yaşında genç bir kadınken o 60larına yakın olacak...Ayşe Kulin kitaplarında okuyorum eski zamanlarda böyle erkeğin kadından yaşça büyük olduğu evlilikler pek makbulmüş ama günümüzde değil...Bir zamanlar bi motosiklet grubuna üyeydim gezilere filan çıkardık.Orda vardı böyle 40’lı 50’li yaşlarında azgın tekeler.Her geziye 17lik 18lik faklı farklı kızlarla gelirlerdi.Hele birinin torunu vardı 14 yaşındaydı,o herif bi kızla geldi kız 16 yaşındaydı...Hiç utanmadan kendi aralarında o kızlar hakkında iğrenç iğrenç konuşurlardı.O pahalı gösterişli motorlarını kendi tabirleriyle “”çıtır kız”” düşürme aracı olarak kullanıyorlardı.Gerçi kızlarda dünden razılardı. 150 bin tllik motora binip 5 bin tllik kasklarla instagramlarına malzeme çıkartmak için babaları hatta dedeleri yaşlarındaki heriflere malzeme oluyorlardı...Bu işi boşverin siz..Kendi denginiz biri daha iyi olur.

Ben de eskiden hastanelerde hostes olarak çalışırdım. Yine benim gibi bi arkadaşım vardı. Çok güzeldi. Bi beyin cerrahı vardı bi de. Yaş farkları sizinki gibi vardır.

O da arkadaşıma böyle şeyler çok yapardı. Ciddi niyeti ya da duygusu olduğundan değil. Sadece adamın hoşuna giderdi, gururu okşanırdı. Tabi bunları şimdiki aklımla anlıyorum. Arkadaşım da triplere girerdi o da hoşlanırdı adamdan neyse ki biz büyüdük ve o saçma şeylere şimdi kendi aramızda anlatıp anlatıp güleriz. Duygu muygu yoktu yani. Sizde de öyle. Hayranlık olabilir

Haklısınız bundan öncede yapmış olabilir bunu bilemem Ama hiç mi öbür ihtimal yok sonuçta elimi tutması bile kendini çok riske atan bir durum onu göze alması benden hoşlandığını göstermezmi
Ahahaha bu davranışı hoşlandığını değil o anda azgınlığını bastıramadığını gösterir.Yazdıklarından anlaşışıyorki çoktan ağa düşmüşsün genç arkadaşım, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…