Genel müdür ve stajyer

Tabiki belli olmuştur ki elimi tutacak cesareti oldu

Bu yaş grubunun genç kızlarla ilgili Ekşi Sözlük'e yazdıklarını okusa anlardı kafa yapılarını.

Sizin hoşunuza giden şey adamın kendisi değil, statüsü, para demiyorum bakın statü. Yoksa çaycı da olabilirdi o adam, o zaman da hoşunuza gidermiydi? Malesef zannetmem.

Sizin hoşunuza giden şey adamın kendisi değil, statüsü, para demiyorum bakın statü. Yoksa çaycı da olabilirdi o adam, o zaman da hoşunuza gidermiydi? Malesef zannetmem.
Kabul ediyorum o statüde ki bi adamın benim karşımda çocuklaşması ve bana olan ilgisi gözümü boyadı

Oovv tam avlanacak stajer 41 yaşına kadar evlenmediyse çapkın olma olasılığı var

cok alakasiz ama sektör otomotiv mi birden ayni yerde miyiz acaba diye düşündm

Resmen midem bulandi ben olsam ustune kusardimadam resmen kart zampara gozumde canlandi bir an cok karsilastim oyle pisliklerle

Adamın neden evli olmadığı belli kart zamparanın teki.

Sokaktaki herhangi biri olsa kafasına çantayı indirmiştin. Seni adamın gücü ve saygınlığı etkiliyor. Ama yanlış yoldasın.

Açıkçası işle ilgili net bir bilgi vermek istemedim bir de işten biri çıkar diye:) her insan bir değil sonuçta benden 18 yaş büyük diye derdi farklı mı oluyor sizce sadece genellemek doğru olur mu

Yani savunmak için değil sadece zampara demek için birden fazla olayını bilmemiz gerekmez mi? Ben sadece bana olan yaklaşımını ele alarak konuşuyorum.
Camdan izlemeler el tutmalar insanlarin icinde elini yuzune koyup bakmalar cok rahatsiz edici baska ne denir ki buna benmde calistigim yerde buna benzer bir tip vardi yas farkimiz bu kadar yoktu ama 10 yas kadardi insanlarin icinde beni rezil ederdi hareketleriyle o kadar tersledigim halde donup dolasip yine bakmalar izlemeler laf atmalar en sonunda toplu bir sekilde otururken siyasi gorusumu soylemistimde uzaklasmsti benden:) bir ornek daha onlada rahat 15 yas vardr aramizda hemde ailemi taniyan biriydi is yerinde yakinimizda kimse yokken opebilirmiyim dedi pislik bende utandim sasrdim senin yaslarindaydm tepki veremedim simdi olsa kafasini patlaririm

Gencsin hoşuna gitmis gibi. Yasindan ötürü kendini kanitlama cabasina girmiş bence. 23 yasindaki kizi etkileyince egosu oksanmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…