Genel müdür ve stajyer

İkinci kez yazıyorum başlığa. Çünkü inatla hoşlanıyor mu vs diye sormuşsun? Bu adam seni gerçekten beğense işyerinde götürmeye çalışmaz. İş yerinde flörtten zevk alıyor belli ki. Gerçekten seninle bir ilişki yaşamayı düşünse ya da gerçek duyguları olsa seninle iş dışında iletişime geçer. O kadar özgüveni vardır diye düşünüyorum. Ve açık açık sorar. Böyle oyunlarla ilerlemez. Bütün stajyerlere aynı anda da yürünmez. Sen hiç belgelesellerde bir aslanın 10 ceylan arkasından koştuğunu gördün mü? Belki başka stajyere yürüse şu an işyerinde tacizden başı ağrıyacaktı. Senin özelliklerini ölçtü tarttı, marjinal faydanı yüksek gördü ve harekete geçti.

Açıkçası işle ilgili net bir bilgi vermek istemedim bir de işten biri çıkar diye:) her insan bir değil sonuçta benden 18 yaş büyük diye derdi farklı mı oluyor sizce sadece genellemek doğru olur mu
yani şöyle düşün burdaki herkes hemeb hemen aynı fikirde..yasca da bi cogmuz senden büyügüzdür ben 34 üm mesela 41 yaşındaki biriyle ben bile görüşmezdim.. yani bi cogmuz emin ol tecrübeden uyarıyıdur seni..bilmiyorum nerde calişiyorsun ama düşündüğüm yerse esenyurtta olurda orasi ise pazarlamada kimseyi tanımam ama pazarlamadaki erkeklerin aşırı capkın oldugunu duymuştum.. ben zaten fabrika tarafaındayım yakında degilim bilmiyoom tabi ayni yerde miyiz ama orasıysa oranın erkeklerin adı cıkmıs.. ve yaşı cidden büyük

Tavsiyem stajdan sonra bir dil bilgisi kursu alın.

Geçme Mİ bekliyor
Saçma sapn konular LA ilgili
İmzalaması gerekiyor DU
Direk
Labali

Gözüm kanadı.
Hanımefendi klavyemden ötürü kelimeler yanlış ayırıyor labali harici hepsi ondan kaynaklı dönüp kontrol etmediğimden görmüyorum

Teşekkür ederim. Haklısınız saçmalamışım artık kafamda kapattım konuyu

Bence alıcı gözle bakmış ama ben bakma sevmiyorum sizce hoşsa o ayrı. Öteki müdür laubalı davrandığında da muhtemelen Siz odadan çıkınca hakkınızda kaynattı bu genel müdür de bişey diyemedi belki de ikisi beraber kaynattılar o yüzden Bi sinir minir durumları gercek kesti. Sizle alakalı kayda deger duygu düşünce plan ya da en azından plan planı olmuş olsa 6 aydır arardı. Kısaca sorunuzun cevabını merak etmenize gerek yok.

Kabul ediyorum o statüde ki bi adamın benim karşımda çocuklaşması ve bana olan ilgisi gözümü boyadı
Elbette, çok genç yaştasın, statüsü etkilemiştir ki normal bu yaştaki bir kız için etkilenme. Yani seninki de aşk vb.degil canım. Yaşına yakın biriyle flört etmen denge sağlayacaktır, hayatının baharında mis gibi, genç, dinamik, tatlı, pırıl pırıl bir aşk yaşaman dileğiyle

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağolun

Yüksek lisans a çalıştığım için sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım bana ulaşabileceği bir platform yok başka nasıl ulaşabilir ki
Cep telefonunu bulurdu merak etme o üst düzey olduğu için biraz da sana ilgisi olduğunu hissettiğin için hoşuna gitmiş HEYECAN sadece hepsi bu bunun adı Heyecan başka da birşey değil

Seni beğendiği kesin.
Sana karşı birşeyler hissetmesi için seni tanıması gerekir. Su aşamada sadece dış görünüşüne bakıp duygusala bağlamayacaktır, çünkü o 23 yaşında değil.
Birbirinizi tanır bir şeyler paylaşırsınız zamanla ilişkinin şekli belli olur.
genç bir sevgili, eş, erkek için asla sorun olmaz.
Ama,
senin için çok buyuk yanlış olur. Makam mevki güç seni etkilemiş adamı tanımıyorsun bile.
O kadar kız arasından seni seçmiş olması gururunu okşamış vs.
Ayrıca, o yaşta, o pozisyonda birinin yalniz olduğunu hiç sanmıyorum.
Bence yaşıtlarınla takılmalısın. Gençliğini kaçırırsın sonra. Üzülürsün.

Teşekkür ederim haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…